Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με νίκες συνέχισαν οι “αιώνιοι”

- Advertisement -

Συνδυάζοντας την ουσία (τρεις βαθμοί) με το θέαμα (ένα τσουβάλι ευκαιρίες), ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» για την 4η αγωνιστική και ανέβηκε -τουλάχιστον προσωρινά- στην κορυφή. – Νίκες και για ΠΑΟ, Ατρόμητο.

Σκόραραν οι Πάντελιτς, Φουστέρ και Φυτανίδης (με αυτογκόλ) για τους «ερυθρόλευκους».

Δίκαια τα παράπονα των Αρκάδων για τέρμα του Πουλίδο που κακώς δεν μέτρησε.

Εξαιρετική η εμφάνιση του Ολυμπιακού -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- με τους Ριέρα και Ιμπαγάσα σε μεγάλα κέφια.

Με εννιά παίκτες τελείωσε το ματς ο Αστέρας, καθώς αποβλήθηκαν σωστά με δεύτερη κίτρινη αρχικά ο Μπαρτολίνι στο 60′ και προς το φινάλε της αναμέτρησης (89′) ο Μπαστία.

ΠΑΟ κατά διαστήματα

Ένας… κατά διαστήματα Παναθηναϊκός επικράτησε ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, με 2-1 του Πανιωνίου και επέστρεψε στις νίκες!

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τις άσχημες περασμένες εμφανίσεις και ένα «νεκρό» πρώτο ημίωρο στο ΟΑΚΑ και με τους Νίνη (43’) και Κατσουράνη (62’), «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Άργησε να ξυπνήσει ο Πανιώνιος, και απλά μείωσε με τον Κουμορτζί στις καθυστερήσεις.

Λίγο νωρίτερα ο Νίνης είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αγχωτική νίκη και για Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε το «τρίποντο» 2-1 κόντρα στους Μακεδόνες, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, έπειτα από την αψυχολόγητη ενέργεια του Φαβάλι, που τον οδήγησε στο 45’ στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Ατρόμητος έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο Νάστος. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καμαρά (21’) και Περόνε (30’). Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο 45λεπτο πίεσαν, αλλά απέναντί τους είχαν μία συμπαγή άμυνα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τέρμα του Γεωργιάδη στο 66’.

Sportfm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog