Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ανατροπή και Νίκη για τον ΠΑΟΛ!!

- Advertisement -

Πρώτος αγώνας του ΠΑΟΛ σήμερα στο Θώδειο, ο οποίος αν
και ξεκίνησε με όρεξη και 2 καλές ευκαιρίες με Κολλιάκο και Χρυσαφίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν η Ομάδα των Βρασιών μετά από σέντρα πραγματοποίησε το 0-1 στο 15΄ με τονΜπάρλα. Λίγο έλειψε μετά από λίγο να γίνει το 0-2, όταν από λάθος της άμυνας ο επιθετικός των Βρασιών πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο ΠΑΟΛ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό σήμερα. Η πίεση ήταν συνεχόμενη και ασφυκτική και καρποφόρησε στο 62΄ όταν ο Αποστολάκης που μπήκε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο πραγματοποίησε την ισοφάριση. Μετά από 10 ΄ ο Χρυσαφίδης ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Κολλιάκου πραγματοποίησε το 2-1. Στο 76΄ και πάλι ο Χρυσαφίδης έκανε το 3-1, ενώ στο 88΄ και πάλι ο Αποστολάκης  έγραψε το τελικό 4-1. Φοβερές οι ασίστ του Κολλιάκου στα 3 γκολ που πέτυχε η ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 250 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι και χειροκρότησαν τους πρωταθλητές.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ : Μαγνήσαλης, Αντωνίου, Γκαρμίρης, Τσάτσος, Βουτσινάς, Μαυρέλης, Παινέσης, Κολλιάκος, Χρυσαφίδης, Σακελλαρίου, Τσουμάνης.

Στον πάγκο : Αποστολάκης (αλ. στο 60΄), Νούλας, Χατζηνικολής, Πλούμπης, Νάστος, Παπαμετζελόπουλος, Δημαράκης (αλ. στο 75΄)

Προπονητής : Πετρινιώτης Χρήστος.

ΒΡΑΣΙΕΣ : Παπαδόπουλος, Καλατζής, Μαντέλος, Παρασκευάς, Αδάμης Δ.,Αλεξίου, Μπακάλης Ι., Αδάμης Ι., Μπαρλάς Κ., Δημάκος, Κουτσοκώστας

Προπονητής: Μαρκαντωνάτος Γρηγόρης.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog