Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δείτε τα γκολ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

- Advertisement -

Καμία όρεξη για γκέλες δεν είχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και προχώρησαν με νίκες την 4η αγωνιστική, παίζοντας μπροστά στο κοινό τους για πρώτη φορά φέτος. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι πρωταθλητές «καθάρισαν» με 2-1 τον Πανιώνιο. Νωρίτερα ο Ατρόμητος πέτυχε την παρθενική του νίκη, 2-1 τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι. Δείτε τα γκολ και το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 2-1

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 3-0

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 2-1

Το πρόγραμμα της Κυριακής 26/9

Ηρακλής-Καβάλα (16:00, NovaSports 2)

Αν είναι όνειρο, μην τον ξυπνάτε! Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές έφεραν τον Ηρακλή να «βγάζει τη γλώσσα» στους «μεγάλους» και να… στρογγυλοκάθεται ολομόναχος στην κορυφή. Εκεί θα παραμείνει, δε, αν την Κυριακή (παρά τις απουσίες των Κομπαγιάσι και Πίτου Γκαρσία) ξεπεράσει το -κάθε άλλο παρά αμελητέο- εμπόδιο της Καβάλας. Η τελευταία κατεβαίνει πάνοπλη στο «Καυταντζόγλειο» και έτοιμη να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνισή της με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καυταντζόγλειο»

Λάρισα-Κέρκυρα (16:00, NovaSports 3)

Ψάχνοντας τη… σούζα! Παρά το καλό ξεκίνημα, το «αλογάκι» προέρχεται από δύο σερί «στραβοπατήματα» (ισοπαλία με Καβάλα, ήττα στο Καυταντζόγλειο) και η επαναφορά στον… ίσιο δρόμο μοιάζει απαραίτητη απέναντι στην Κέρκυρα. Η τελευταία θα παραταχθεί χωρίς τον Λαμπρόπουλο στο Αλκαζάρ -αλλά όχι και χωρίς την… άγνοια κινδύνου, που της επέτρεψε να «κλέψει την παράσταση» στις πρώτες αγωνιστικές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τρύφων (Δράμας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αλκαζάρ»

SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ (18:15, NET)

Επειγόντως… μαρσάρισμα! Η Ξάνθη έχει το όνομα (SKODA), αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την ανάγκη να… ξεμπουκώσει στα Πηγάδια! Οι απώλειες με Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου αφαίρεσαν το δικαίωμα για γκέλες από την ομάδα του Δερμιτζάκη -που δε βλέπει τίποτα άλλο από την επιστροφή της στις νίκες. Σε αυτές, από την άλλη, καλούνται να φτάσουν για πρώτη φορά οι γηπεδούχοι, που έχουν μεν φιλοδοξίες -αλλά και μόλις δύο μόλις πόντους μέχρι τώρα στη βαθμολογία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Πηγάδια»

Άρης-Εργοτέλης (18:15, NovaSports 2)

Σαν να είναι… Ευρώπη! Έτσι πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αν δε θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου η ομάδα του Κούπερ δεν έχει φανεί ανάλογα καλή με το Europa League (δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο) και όπου ο κυριακάτικος αντίπαλός της, την περνάει μάλιστα κατά δύο πόντους. Χωρίς τον Σηφάκη, αλλά με τους Οριόλ και Τσεσνάουσκις θα παραταχθούν οι «κίτρινοι» -την ώρα που οι Κρητικοί θα κατέβουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς τους Τζούνιορ και Αλεξόπουλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ (20:30, NovaSports 1)

Αστέρας; Ποιος Αστέρας; Ότι δεν υπήρξε ποτέ η γκέλα με τους Αρκάδες (αλλά ούτε και ο… Κουκουλάκης) θα προσποιηθεί η ΑΕΚ! Χωρίς τους Ντιόπ και Καφέ -και με αμφίβολο το «βαρύ χαρτί», Ραφίκ Τζεμπούρ- η «Ένωση» θα ψάξει στο Βόλο τη νίκη, που θα την επαναφέρει στην αισιοδοξία προ… Αστέρα. Τις (ζωηρές ενδεχομένως) αντιρρήσεις του θα φέρει ο Ολυμπιακός, που θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εξαιρετική εμφάνιση -και αποτέλεσμα- της Τούμπας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο 2/10

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (17:15)
Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Καβάλα-Πανιώνιος (19:30)

Κυριακή 3/10

Κέρκυρα-Ηρακλής (16:00)
AEK-SKODA Ξάνθη (18:15)
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (18:15)
Πανσερραϊκός-Λάρισα (18:15)
ΠΑΟΚ-Άρης (20:30)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog