Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανάρχεται το τσιγάρο;

- Advertisement -

Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά του το Veto της Κυριακής καθώς το υπουργείο υγείας μελετά την

… επανεξέταση του μέτρου για την απαγόρευση του καπνίσματος, πριν καν κλείσει ένας μήνας από την εφαρμογή του.

Οι επιχειρηματίες τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο Υγείας, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο να επανεξετάσει το μέτρο, μετά τις πιέσεις καταστηματαρχών που επικαλούνται την κρίση.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχουμε που εχουμε οικονομικη κριση και ηρθε και εδεσε το γλυκο με την απαγορευση του καπνισματος σε καφετεριες, ταβερνες και στα μπαρ. Αν λοιπον καταφερεις και κανεις το σκ..ο σου παξιμαδι και πας να φας μια φορα το 15θνημερο καπου εξω ή πας για εναν καφε. πως διαολο να μην σε πιασει και υστερικη κριση, αν δεν μπορεις να καπνισεις 1,2,22 τσιγαρα ?????????? Δεν φτανει που χρωσταμε σε Τραπεζες, σε Εφορια, στην Μιχαλου, σε οποιον μιλαει Ελληνικα, πρεπει να μας σκασουν και να μας σπασουν εντελως τα νευρα, κοβωντας και το τσιγαρο ????? Αισχος, αισχος και παλι αισχος. Τουλαχιστον ας μας αφησουν να ζαλιζουμε τις χαμενες μας ελπιδες, μεσα στον καπνο ενος τσιγαρου. Δεν ειναι δυνατον κατι ανεραστοι, κατι ανορεξικοι και κατι δηθεν τριθεν οπαδοι της υγιεινης ζωης, να μας βασανιζουν και να γινωντε μπαστακες των απολαυσεων μας. Αν δεν θελουν να μην καπνιζουν, ας μην καπνιζουν, εμεις τι τους φταιμε ???? Και θα τους παρακαλουσα παρα πολυ, να σταματησουν και τις περιφημες μπουρδολογιες, περι βλαβερων συνεπειων που προκαλει το παθητικο καπνισμα, γιατι κατι τετοια δεν τα πιστευει πλεον κανεις.

  2. Το πιο λογικό θα ηταν το εξής. Κάθε μαγαζάτορας να επιλέγει αν το ΜΑΓΑΖΙ του είναι καπνιζόντων ή όχι , ή αν θα είναι μισό-μισό. Ο πελάτης (δηλ. όλοι μας) ,θα επιλέγουμε, θα αποφασίζουμε που θα πάμε για καφέ, ποτό ή φαί. Τόσο απλά.Ούτε κυνήγι,ουτε παράξενοι, ούτε παραβάσεις, ούτε τίποτα. Το κράτος αν ενδιαφέρεται για την υγεία μας μπορεί να πάει το πακέτο στα 10 ευρώ.Είναι χαζό να απαγορέψει στην ιδιοκτησία του αλλουνού να μην καταναλώνονται προιόντα νόμιμα που πουλάει το ίδιο. Πρέπει να έχεις 300 διδακτορικά ή να είσαι φωστήρας για να κανεις αυτούς τους απλούς συλλογισμούς?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog