Συγκέντρωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Πετρίτσης στο Λουτράκι την Κυριακή 26-9-2010.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και αισιόδοξο κλίμα διότι όλοι οι υποψήφιοι, απ’ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έστειλαν πολύ θετικά μηνύματα από τον τόπο τους, για την πορεία του συνδυασμού.
Η συνάντηση είχε σκοπό να ενημερωθούν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τις διαδικασίες εκλογής με το νέο σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νέο διευρυμένο δήμο, αλλά και για να γνωριστούν όλα τα μέλη μεταξύ τους καθόσον πλέον τα άτομα που απαρτίζουν τον συνδυασμό ξεπερνούν τα 50 από όλες τις περιοχές του Δήμου.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού ενημέρωσε τους υποψηφίους για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε ότι αφορά την προεκλογική καμπάνια, για τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων, για τις κεντρικές ομιλίες που ήδη έχει κλείσει ο συνδυασμός, αλλά και για το πλάνο των νέων ενεργειών που πρέπει να γίνουν μέχρι τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Κάθε ένας υποψήφιος ανέλαβε κι ένα διαφορετικό κομμάτι δράσης και ενεργειών.