Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα αναγνώστη:Ο υποψήφιος δήμαρχος που απαντάει στο κινητό του 24 ώρες το 24ωρο είναι ο …

- Advertisement -

Γιώργος Πετρίτσης!Ότι ώρα και να’ναι ο Γιώργος  Πετρίτσης ”σηκώνει” τηλέφωνο,είτε η κυρά Μαρία τον παίρνει,είτε ο Νικολάκης,είτε ο υπουργός!Γράφτε το ρε παιδιά,γιατί πρέπει να γραφτεί και να μάθει ο κόσμος ποιός είναι κοντά στον κόσμο και συνεπής στα καλέσματά του.Και μην δικαιολογηθούν κάποιοι ότι τρέχουν για τις εκλογές,γιατί και ο Γιώργος τρέχει όπως όλοι. Αυτό ίσως για μερικούς δεν είναι κριτήριο επιλογής υποψήφιου δημάρχου αλλά κάτι δείχνει,,και όταν κάποιοι δεν σηκώνουν τώρα τα τηλέφωνα αναρωτιέμαι,,,,ΘΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ;;;;;;;;;

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΝΤΟΠΟ ΜΑΣ?ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ?ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ?ΜΗ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΟΦΕΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ……………..

  2. συγχαρητηρια για τις αληθειες μπόις,πισω έχει η αχλαδα τηνν ουρά΄θέλω να δω τα τοπικά ψηφοδέλτια των συνδυασμών,βασικα τα 11 ατομα,!!!και μετα ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!!!!

  3. Αυτός δεν ζητάει από το Δήμο ένα σκασμό λεφτά για τον δρόμο λέει πίσω από το Spa;
    Αμα θέλει να είναι εντάξει να παραιτηθεί αυτού του σκανδαλώδους δικαιώματος…..

  4. Φίλε μου δεν έχεις πιει καφέ ακόμα, αγουροξυπνημένο σε βρίσκω….. γιατί αλλιώς δεν εξηγείται να γράφεις τέτοιες μακακίες πρωινιάτικα, ενημερώσου πρώτα και μετά βγάλε χολή!!!!

  5. Καλημέρα σε όλους. Δεν μπορώ να καταλάβω το φανατισμό κάποιων είτε είναι κατά είτε υπέρ κάποιου.Με βρισιές μόνο ακριβώς την ίδια συμπεριφορά θα προκαλέσεις φίλε 8:14 και στο τέλος θα βριζόμαστε όλοι μας.Ας πούμε την άποψή μας και ανμπορούμε ας κάνουμε και χιούμορ δεν είναι κακό. Είναι ωραίο σχόλιο αυτό που λέει για τηλεφωνητή ,σου φέρνει γέλιο.
    Τώρα για το θέμα μας : Αν πιστεύουμε οτι όποιος απαντάει αμέσως και πάντα στο κινητό είναι καλός δήμαρχος τότε είμαστε όλοι για τα μπάζα.Πολύ σοβαρό κριτήριο έχουμε!!! Ο Πετρίτσης απαντούσε και πρίν την υποψήφιότητά του έτσι ;; Θα απαντάει και μετά τις εκλογές ;; Εγώ σας υπόσχομαι ότι θα τον καλώ νυχτιάτικα και μετά τις εκλογές και θα σας τροφοδωτώ με τις αντιδράσεις του ,έτσι για να δούμε όλοι μας τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος μόνο και μόνο για δύο-τρείς ψήφους

    Ανώνυμος

  6. Ρε ούφο 12:09, ο Πετρίτσης δεν λέγεται ΛΕΚΚΑΣ, ξύπνα γιατί όσους καφέδες και να πιεις δεν πρόκειται να ξυπνήσεις. Ήμαρτον, τόση κακία ή τόσος πανικός σας έχει πιάσει!!! Η παραπληροφόρηση έχει τα όριά της!!! Θα επαναλάβω αυτό που έγραψες μήπως το καταλάβεις: ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑ ……..ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ……(πού πολύ αμφιβάλλω!!!)

  7. Φίλε 2:27 σχολίασε μου την αποζημίωση που έχει να λαμβάνει από το ταμείο του ΔΗΜΟΥ ο υποψ'ηφιος Δήμαρχος ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ και κάτω από ποιές συνθήκες άφθασε αστρονομικό το ποσό[ποιός ήταν ΔΉΜΑΡΧΟΣ στην αρχή και στο τέλος της διαδικασίας;].Έτσι για ενημέρωση των ψηφοφόρων.

  8. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗς ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ;;
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ
    ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ- ΠΕΤΡΗΤΣΗ…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ…

  9. Προς τον τελευταίο ανορθόγραφο που γκαρίζει……
    Δεν ξέρω τι εννοείς αγώνα για διεκδίκηση χρημάτων, αλλά γιατί θα πρέπει ένας πολίτης να τρέχει να διεκδικήσει αυτά που του χρωστάνε. Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό. ΑΦού ένας δήμος απαλλοτριώνει μία ιδιοκτησία πρέπει να την πληρώσει.
    Πάντως πρέπει να είσαι φίλος της οικογενείας, αφού γνωρίζεις καλύτερα απ' όλους και τη διαθήκη της μάνας του Πετρίτση………
    Αν όχι, πού ξέρεις εσύ τι θα κάνει τα 300 χιλιάρικα η Πετρίτσαινα, μπορεί να τα μοιράσει σε καμμιά δεκαριά εγγόνια που έχει. Ή σε κανένα ίδρυμα. Εσύ τι ζόρι τραβάς: Μήπως είσαι κληρονόμος;;;;
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΔΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!!!!!! και άσε το σόι του Πετρίτση ήσυχο. Δεν μπορείς να κτυπήσεις τον Πετρίτση και έπιασες την μάνα του. ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog