Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Γκιώνης: Στα εγκαίνια του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας

- Advertisement -

Στα εγκαίνια του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας από το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γ. Γκιώνης αναφέρθηκε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στηρίζει οικονομικά το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από την κοινοπραξία με την CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI.

Συνεχάρη παράλληλα τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο, την διοίκηση, τα στελέχη και τους εργαζόμενους για το κοινωνικό έργο που επιτελούν, τονίζοντας ότι αφήνει θετικό στίγμα στην κοινωνική προσφορά και στην κοινωνική προστασία.

Αναφερόμενος στην οικονομική ενίσχυση που παρέχει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας, ο κ. Γ. Γκιώνης επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό τα χρήματα των πολιτών να πιάνουν τόπο, γιατί η χώρα περνά δύσκολες στιγμές και χρειάζεται να δοθεί έμφαση στην συνοχή της οικογένειας και της κοινωνίας συνολικά.

Just 964.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕ .ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog