Δείτε το σπαραχτικό βίντεο του έγκυρου ειδησεογραφικού site trikalanews λίγα λεπτά μετά την τραγωδία…

Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα στο 17ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τρικάλων Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αυτοκίνητα κινούνταν πίσω από το φορτηγό, όταν ξαφνικά o οδηγός του ενος πήγε να προσπεράσει το φορτηγό. Δεν τα κατάφερε και το αποτέλεσμα ήταν θλιβερό. Τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στο φορτηγό και συνολικά 7 επιβαίνοντες βρήκαν φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί από το πρώτο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν ο οδηγός, η νύφη του, τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών, ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη σε νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Σκηνές θρήνου εκτυλίχθηκαν και στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Τρικάλων, που μεταφέρθηκαν οι 7 σοροί της τραγωδίας. Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των θυμάτων, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Στο σημείο που έγινε το μακελειό έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και το έργο των Πυροσβεστών  συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γινόταν από παράδρομους ενώ συλλέχθησαν στοιχεία από την τροχαία Τρικάλων για τα ακριβή αίτια του απίστευτου αυτού τροχαίου δυστυχήματος.

Το δυστύχημα αυτό γίνεται ακόμα πιο τραγικό, καθώς σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια η ίδια περιοχή της Φαρκαδόνας θρηνούσε το θάνατο άλλων 7 ατόμων, 7 μαθητών λυκείου που είχαν σκοτωθεί σε εκδρομή στα Καμένα Βούρλα.

Πηγή: newsit