Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αύριο στις 12:30 ηθική συμπαράσταση στους εργαζομένους της Fulgor έξω από το Υπ. Εργασίας

- Advertisement -

Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010, στις 12.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση για το θέμα της FULGOR στο υπουργείο Εργασίας».

“Μετά από συνεννόηση που είχα με την κυρία Κατσέλη και τον κύριο Κουτρουμάνη ,η τριμερής συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 12.30, στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή των εργαζομένων, της εργοδοσίας και του κ. Κουτρουμάνη καθώς και άλλων στελεχών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου εργασίας, ,έτσι ώστε να συζητήσουμε όλα τα θέματα . Η ευθύνη μας είναι διπλή :
α)να διασφαλίσουμε τα εργασιακά δικαιώματα και β)να αναζητήσουμε με άλλα συναρμόδια υπουργεία, όπως είναι το υπουργείο ανάπτυξης ,το υπουργείο οικονομικών, τρόπους υποβοήθησης της εταιρίας ,έτσι ώστε να μην αναστείλει τις εργασίες της και να μην κλείσει οριστικά .
Πρώτος στόχος μας λοιπόν, είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων και δεύτερος να υπερασπιστούμε την βιωσιμότητα της βιομηχανίας FULGOR. Έχουμε ήδη αρχίσει και προετοιμαζόμαστε ,σε συνεννόηση με τον κύριο Κουτρουμάνη, να βρούμε τρόπους ώστε ακόμα και αν εξαγοραστεί από κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία , ο νέος εργοδότης να δώσει εγγυήσεις πως θα συνεχίσει την λειτουργία της εταιρίας ,άρα θα συνεχίσουν οι εργαζόμενοι να δουλεύουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε .Στην τριμερή συνάντηση της Τετάρτης θα είμαι παρών. Είναι ευθύνη μου απέναντι στους εργαζόμενους ,απέναντι στο εργασιακό μέλλον του νομού , απέναντι στην αναπτυξιακή προοπτική της βιομηχανίας. Είναι μια ιστορική βιομηχανία και πρέπει να αγωνιστούμε για να κρατηθεί ανοιχτή.”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog