Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παύλος Παύλου:”Θέλουμε τρένο που να φεύγει από το Αεροδρόμιο με ταμπέλα που θα γράφει “ΛΟΥΤΡΑΚΙ”

- Advertisement -
Το διαβάσαμε στην εφημερίδα ”ΑΛΛΑΓΗ”
- Advertisement -

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπροστά στην εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Πετρίτσης τόσα χρόνια στα Νομαρχιακά, είναι σίγουρα μακράν καταλληλότερος και από τον Λογοθέτη.

  2. ψηφίστε όποιον θέλετε και ειναι προφανές ότι έτσι θα γίνει. Το αντίπαλο στρατόπεδο είναι ο Γκιώνης και η Παρέμβαση Πολιτών. Μην το ξεχνάτε αυτό. Όποιος άλλος βγεί θα είναι – πιθανόν – για το καλό του τόπου.
    Και ο Παύλου πείθει…και ο Πετρίτσης πείθει…και ο Λογοθέτης πείθει. Αυτός που δεν πείθει και πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους ανθρώπους γύρω μας είναι ο Γκιώνης και η Παρέμβαση. Δεν έχει πείσει κανέναν.
    Ο αγώνας είναι δύσκολος και πρέπει να είμαστε όλοι εννωμένοι με ενιαίο μέτωπο τον Γκιώνη. Και ο Παυλου επιτυχημένος είναι με λάθη…και ο Πετρίτσης επιτυχημένος είναι με λάθη και ο Λογοθέτης επιτυχημένος είναι και με λάθη. Κανείς δεν είναι τέλειος. Κανένας δεν είναι απο μόνος του φωστήρας. μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλον. Δεν χρειάζεται. Η μόνη αλλαγή που πρέπει να γίνει…είναι να αλλάξει την διαχείρηση του τόπου απο τα χέρια της Παρέμβασης Πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog