Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρωταθλήτριες στον τουρισμό Κως Ρόδος Κεφαλλονιά

- Advertisement -

Πρώτα στα ποσοστά αύξησης τουριστών έρχονται τα νησιά … Κως, Ρόδος και Κεφαλονιά σε σχέση με άλλες τουριστικές περιοχές που παρουσιάζουν μείωση όπως η Κρήτη. Τα δημοσιεύματα στον έντυπο, περιοδικό και ηλεκτρονικό τύπου πληθαίνουν, καθώς παρά την οικονομική κρίση ο τουριστικός τομέας στην Ελλάδα παραμένει ανταγωνιστικός. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη δείχνει μείωση στα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου. Εν τω μεταξύ μεγάλη είναι η διαφήμιση της Κω σε εφημερίδες και περιοδικά από την Ελευθεροτυπία μέχρι την Espresso όπου η Κως προβάλλεται ως προορισμός με εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Και πραγματικά, βρίσκομαι αυτές τις ημέρες στην Κω, και το νησί σφύζει από τουρίστες κυρίως Γερμανούς. Προσπάθησα να κλείσω δωμάτιο σε ένα συγκρότημα 500 κλινών, και η απάντηση που πήρα ήταν ότι ΄΄είμαστε πλήρης΄΄. Κόντεψε να μου πέσει το τηλέφωνο από την έκπληξη.
Ένα μεγάλο μπράβο και στο Δήμαρχο της Κω για την καθαριότητα της πόλης. Κυριολεκτώ ότι ούτε μια γόπα από τσιγάρο δεν βρήκα στο δρόμο. Μπράβο και πάλι μπράβο!!
http://www.diras.gr/world-news/1784-kefalonia

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπλόγκερς, θα ήθελα να ζητούσατε την γνώμη του Γιάννη Γιωτάκη σε πολλά θέματα που απασχολούν τον δήμο γενικότερα,έχω την εντύπωση ότι ο κος Γιωτάκης ''άφησε έργο'' στην πόλη μας χωρίς να έχει τα έσοδα από το καζίνο και προβλέπω ότι θα βγάλουμε πολλά συμπεράσματα-ιδίως εμείς οι νεότεροι- ακούγωντας τις θέσεις που έχει,ίσως και τις προτάσεις για ένα δήμο καταχρεωμένο και δυστυχώς όχι όπως μας υποσχέθηκαν οι άρχοντες του τόπου τα τελευταία 16 χρόνια.Μήπως να κάνατε μια συνέντευξη μαζί του;
    Ο AΝΩΝΥΜΟΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog