Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Aνώνυμος είπε..”Ψηφίστε όποιον θέλετε εκτός από Παρέμβαση Πολιτών!”

- Advertisement -
Σπιναλόγκα
Ανώνυμος είπε…
ψηφίστε όποιον θέλετε και ειναι προφανές ότι έτσι θα γίνει. Το αντίπαλο στρατόπεδο είναι ο..
..Γκιώνης και η Παρέμβαση Πολιτών. Μην το ξεχνάτε αυτό. Όποιος άλλος βγεί θα είναι – πιθανόν – για το καλό του τόπου.
Και ο Παύλου πείθει…και ο Πετρίτσης πείθει…και ο Λογοθέτης πείθει. Αυτός που δεν πείθει και πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους ανθρώπους γύρω μας είναι ο Γκιώνης και η Παρέμβαση. Δεν έχει πείσει κανέναν.
Ο αγώνας είναι δύσκολος και πρέπει να είμαστε όλοι εννωμένοι με ενιαίο μέτωπο τον Γκιώνη. Και ο Παυλου επιτυχημένος είναι με λάθη…και ο Πετρίτσης επιτυχημένος είναι με λάθη και ο Λογοθέτης επιτυχημένος είναι και με λάθη. Κανείς δεν είναι τέλειος. Κανένας δεν είναι απο μόνος του φωστήρας. μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλον. Δεν χρειάζεται. Η μόνη αλλαγή που πρέπει να γίνει…είναι να αλλάξει την διαχείρηση του τόπου απο τα χέρια της Παρέμβασης Πολιτών.
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΟΣΤΑ ΤΑΛΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΄΄ΓΙΑΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΒΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΤΕΩΣ ΣΤΕΛΕΛΕΧΟΣ ΤΞΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

  2. …αμα κανας μαγος-ταχυδακτυλουργος-φαρμακοποιος καταλαβει τι λεει ο απο πανω μου, ας επαναλαβει παρακαλω να καταλαβουμε και εμεις…

  3. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  4. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΥΔΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛ0ΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

    ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕ…..

  5. Δεν καταλαβαίνω γιατί τους βάζεις όλους σε ένα σακκούλι. Ο Παυλου επιτυχημένος είναι με λάθη…(θα συμφωνήσω γιατί δοκιμάστηκε), αλλά ο Πετρίτσης και ο Λογοθέτης γιατί είναι επιτυχημένοι με λάθη. Τι ακριβώς λάθη έκαναν και τους κατηγορείς?????

  6. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΩΓΙΑ ΤΟΥ…
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ….
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ Δ.Α.Ε.Τ. ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ…..
    ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ…
    ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ…
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΙΕΣΗ…

  7. ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΜΠΛΑΟΥΜΠΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΣΤΑΞΕΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙΝΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΚΟ.

  8. Αναρωτιέσαι ποια είναι τα λάθη του Πετρίτση και του Λογοθέτη?
    Το αρχικό λάθος τους είναι ότι προσπάθησαν αρχικά να πα΄ρουν ταυτότητες κομματικές. Να πάρουν ευχολόγια εκ των άνωθεν. Δεν χωράνε κομματικές ταυτότητες στον τόπο μας. Καμία κυβέρνηση δεν θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν. Δείτε Κώ..Ρόδο..Κεφαλονιά που κινήθηκαν μόνοι τους εκτός ΕΟΤ και πήραν ένα σημαντικό κομμάτι τουρισμού. Έδρασαν εκεί που είχαν συμφωνήσει και στοχεύσει με επιτυχία χωρίς την βοήθεια της κυβέρνησης. Της όποιας κυβέρνησης. Ο Πετρίτσης το πρόλαβε το κατάλαβε και έκανε πίσω αλλά ο Λογοθέτης συνεχίζει σε αυστηρά κομματικό προσανατολισμό. Τεράστιο λάθος. Και οι δύο αγαπητοί αλλά τα κριτήρια δεν θα είναι το κομματικά πιστεύω του καθενός. Πιστεύω ότι τελικά είναι αρνητικό σημείο η στήριξη η κομματική.
    Το δεύτερο λάθος τους είναι ότι και οι δύο ήρθαν καθυστερημένα σαν φωστήρες από την Νομαρχία για να σώσουν τον τόπο τους. Προφανώς έχουν το δικαίωμα αλλά έχουμε και εμείς το δικαίωμα να προβληματιζόμαστε έντονα για την επιλογή τους αυτή. Ο Πετρίτσης ήταν αντινομάρχης και η δουλειά του ήταν να παρακολουθεί τα έργα. Απόκτησε μια εμπειρία. Ο Λογοθέτης έμαθε να παρακολουθεί τα δρώμενα και απόκτησε μια εμπειρία.
    Αλλά αυτή η εμπειρία αυτή είναι ικανή να στηρίξουν την διαχείριση ενός Δήμου? Θεωρώ πως όχι. Ισως γιαυτό λέω και ξαναλέω ότι χρειάζεται συστράτευση.
    Το λάθος του Πετρίστη είναι ότι από το πουθενά στα δρώμενα του Λουτρακίου… θέλει να γίνει Δήμαρχος.
    Το λάθος του Λογοθέτη είναι ότι από το πουθενά στα δρώμενα του Λουτρακίου θέλει να γίνει Δήμαρχος.
    Θεμιτό είναι η επιλογή τους αυτή αλλά θεμιτή είναι και η δική μας στάση στην ξαφνική αγάπη τους για τον Δήμο μας.
    Πρέπει να καταλάβετε κάτι. Ότι ο νέος Δήμος μας μαζί με τους Αγίους Θεοδώρους έχει προτερήματα αλλά πολλά προβλήματα. Αλήθεια πιστεύεται ότι ο κάθε συνδυασμός έχει τόσους πολλούς ικανούς ανθρώπους για να διοικήσει τον Δήμο μας. Είσαστε γελασμένοι. Πάλι στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί ο νέος Δήμος. Μην είμαστε γελασμένοι. Κανείς δεν θα συναινέσει σε βάθος χρόνου σε συμμαχία με τον νέο Δήμαρχο χωρίς ανταλλάγματα. Γιατί στον Δήμο μας να υπάρχουν ανταλλάγματα? Γιατί ?? συνεχίζεται….

  9. Σε κάθε συνδυασμό το πολύ να υπάρχουν στην παλάμη του ενός χεριού ικανοί άνθρωποι να σχοληθούν με τα προβλήματα του Δήμου και να δώσουν λύσεις?
    Γιατί επέλεξαν αφού αγαπάνε τον τόπο μας όλοι τους να δώσουν τις αιτίες εκείνες και να διασπάσουν το εκλογικό σώμα στο νέο δήμο Λουτράκιου – Αγίων Θεοδώρων?
    Γιατί δεν στρατεύτηκαν όλοι μαζί?? Γιατί να μπούμε στην διαδικασία των συναλλαγών για την Δεύτερη Κυριακή? Γιατί να παίζουν παιχνίδια κάτω από το τραπέζι?
    Γιατί να μην υπάρχουν μόνο δύο συνδυασμοί με διαφορετικό προσανατολισμό στην διοίκηση του δήμου? Να έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ ΣΟΒΑΡΩΝ επιλογών και όχι φτηνών αιτιών.
    Φανταστείτε να ήταν και ο Γέρου στην προεκλογική σκηνή???.
    Τι μπορεί να χώριζε όλους αυτούς από το να είναι μαζί και να σχεδιάζουν το μέλλον του Λουτρακίου?
    Εάν οι επικεφαλείς δεν μπορούν να σχεδιάσουν και να αναλάβουν ευθύνες τότε δεν θέλουμε μόνο καλά παιδιά.
    Τα νέα παιδά τύπου Καραμανλή… απέδειξε η ιστορία ότι είναι ανίκανα και δειλά να τα βάλουν με το άρρωστο κατεστημένο. Θέλουμε ικανούς ανθρώπους με προσωπικότητα και διάθεση να συνεργαστούν και να ορίσουν το μέλλον του τόπου μας.Και οι μέχρι τώρα επιλογές τους δεν δείχνουν προς αυτή την πορεία.
    Τονίζουν την μισαλλοδοξία τους και τον πολιτικό εγωισμό τους με τον πιο άσχημο τρόπο. Για το ιδίο συμφέρον τους.
    Αλλά για τον τόπο τελικά ποιος θα ενδιαφερθεί? Ποιος θα ασχοληθεί? Οι πολιτικοί συνεργάτες του εκάστοτε συνδυασμού?
    Επιτέλους από όσους έχουν την εμπειρία και την πείρα πρίν ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια καλό θα ήταν να ξαναβρεθούν να το ξανασυζητήσουν.
    Και αυτό θα ήταν πραγματική απόδειξη ότι αγαπάνε τον τόπο μας.
    Αλλά αυτό χρειάζεται …πολλά ΚΟΤΣΙΑ… που δυστυχώς δεν φαίνεται να διαθέτει κανείς τους. Και αυτό γιατί εάν το θελήσει ο επικεφαλής μιας παράταξη δεν θα το υποστηρίξουν οι καιροσκόποι που βρίσκονται δίπλα του και δήθεν συμβουλεύουν.

    Αγαπητέ φίλε…σου φτάνουν αυτά τα λάθη??
    Το ίδιο ισχύει και για τον Παύλου. Γιατί εάν είχε συνεργάτες ο Παύλου ικανούς θα έκανε Παπάδες. Ευτυχώς που ήταν ο Ταγαράς στην Νομαρχία και προχώρησαν πράγματα. Γιατί εάν ήταν ο Μανωλάκης θα περιμέναμε με βάση παλιά δήλωση του.. να φτάσει πρώτα ο Φενεός το επίπεδο του Λουτρακίου και μετά έργα στο Λουτράκι.
    Υ.γ.
    Σε έναν τόπο ευλογημένο με απεριόριστες δυνατότητες θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουμε προβλήματα επικοινωνίας και σεβασμού μεταξύ μας. Αλλά εμπρός στο συμφέρον του τόπου μας δεν χωράνε οι προσωπικές μας επιλογές αλλά η αγάπη για τον τόπο. Τελικά δεν μπορεί να το κάνει κανείς τους. Ισως γιατί είναι ανίκανοι ή είναι δειλοί.
    Και καλούμαστε να διαλέξουμε μεταξύ του λιγότερου ανίκανου ή δειλού. Και όχι του πιο ικανού.

    Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο!!

  10. Πολλή καλή η προηγούμενη ανάρτηση,αλλά κάποιοι που θέλουν να μονοπωλούν την τοπική εξουσία, ως οι μοναδικοί "ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ -ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ" δεν αφήνουν άτομα που διαθέτουν προσόντα και χρόνο[χωρίς να ζητάνε ανταλλάγματα] να ασχοληθούν με τα κοινά.Το εκλογικό Σώμα θα πάρει μεγάλη ευθύνη έναντι του τόπου και του μέλλοντος των επόμενων γενεών,με το τρόπο που θα ψηφίσει και θα αναδείξει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο,Στείλτε στο σπίτι τους,ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,οι οποίοι με πράξεις και παραλείψεις μας απαγοήτευσαν ΤΡΑΓΙΚΑ.Ναί σε νέα πρόσωπα που είναι καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά σε όποιο συνδυασμό και αν ανήκουν. Η απάντηση των ψηφοφόρων ΕΦΘΑΣΕ.ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΙΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog