Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Από πληροφορίες: Ο Νίκος Λόης έκλεισε με….

- Advertisement -

Κώστα Λογοθέτη!!!Σε λίγο περισσότερες πληροφορίες

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θελει πολυ μυαλο για να δει καποιος τα κριτηρια του Λοη?
    με ποιον να πηγαινε?
    με τον ανυπαρκτο γκιωνη, ή με τον αρχαιο παυλο?

  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 12:51 ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ! Με το κριτήριο ότι τα γκάλοπ (αληθινά ή όχι) βγάζουν δεύτερο το Λογοθέτη. Δεν αρκεί αυτό;;;
    Τώρα αν ο Λογοθέτης δεν πήρε θέση για τα 11 σημεία των ενεργών πολιτών, ε δεν έχει και μεγάλη σημασία!

  3. διαφωνω φιλε μου. 1:00
    αν εχει παρει θεση ο λογοθετης για τα 11 σημεια θα το δουμε οταν ανακοινωσει το προγραμμα του συνδιασμου του.
    η λογικη λεει οτι για να συμφωνησε μαζι του ο Λοης,θα υπαρχουν κ δεσμευσεις σε οτι εχει να κανει με τα 11 σημεια.
    δε νομιζω να παιζουν ρολο τα γκαλοπ.
    ο Λοης ξεχωρισε τη θεση του απο τον γκιωνη κ την αυλη του εδω κ καιρο.

  4. συγχαρητηρια για την επιλογη σου Νικο.
    "με τους πολιτες μπροστα", μπας κ βγει ο δημος απο το τελμα που τον εχουν βυθισει.

  5. 2-21,
    Ο κύριος ''κωλοτουμπέισον'' ΕΣΗΕΑ,είναι αυτός που στο μπλογκ του, χρησιμοποιεί χωρίς να έχει το δικαίωμα το όνομα Λουτράκι, χωρίς να είναι Λουτρακιώτης και χωρίς να ψηφίζει εδώ.Πέρα από αυτά όμως επειδή τον διαβάζω όπως άλλοι 30-40 το πολύ διαδικτυακοί ''πελάτες'' του,στην τελευταία του ανάρτηση προσπαθεί να παραμυθιάσει-και να επηρεάσει, τον κόσμο(δηλαδή εμάς τους 30-40)με π@π@ρολογίες από δήθεν πληροφορίες που έχει, ότι στα γκάλοπ σε όλες τις περιοχές του νέου δήμου προηγείται ο Παύλος Παύλου…..Τέτοιο ''διαπλεκόμενο σούργελο φερέφωνο'' είχαμε χρόνια να δούμε από τα μέρη μας!Πάλι καλά να πείτε που έχουμε και κάτι τέτοιους όμως και ''σπάε'' λίγο η μονοτονία της πόλης,μου θυμίζει τον Άξιο που πέρναγε παλιά από την λεωφόρο της Βενιζέλου στην μέση της οδού και φώναζε ''άξιος''!!!,,όπως φωνάζει ο κύριος ΕΣΗΕΑ ότι,ότι λέει αυτός είναι το σωστό και το αληθές και όλοι άλλοι είναι ανίκανοι,διαπλεκόμενοι,αμαθείς κτλ.
    Θέλω να πιστεύω ότι ο Κώστας Λογοθέτης και ο Νίκος Λόης-που πραγματικά χάρηκα από την είδηση,θα απομονώσουν το ''τσιμπούρι από το πουθενά''και θα κάνουν την προσπάθεια που έχει ανάγκη ο τόπος να αλλάξουν τα πράγματα στον δήμο.Φτάνει να μην ανακατεύεται ο ''ψηλός ζήτουλας τρυποκάρυδος'' της εξουσίας και των θέσεων.
    Με σεβασμό στο loutrakiblog,ένας νέος φανατικός αναγνώστης σας που μόνο και μόνο από την ελευθερία σχολίων που έχετε, δείχνετε ΠΩΣ πρέπει να λειτουργεί η δημοκρατία στο διαδίκτυο,ΕΎΓΕ!
    Α-Ω

  6. ο λογοθετης πληρωνει διαφημιση στον λαμπρου,ο λαμπρου στηριζει πρωτα παυλου και μετα λογοθετη,ο λιακοπουλος υποστηριζει παυλου και ειναι το δεξι χερι του λοη,τωρα μαθαμε οτι ο λοης ειναι με λογοθετη.ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ?

  7. 3:29 πες μου ποιός είσαι να σου πω αν όσα λες ισχύουν;γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μου από πρώην αυτοδιοικητικού παράγοντα ο Παύλου είναι πρώτος με 61%,δεύτερος ο Γκιώνης με 19%,μετά ο Λογοθέτης με 10%,μαζί με Πετρίτση με 10% και η Παναγιώτα Φόρτη με μείον 15%.Σας το λέω εγώ ο ''ψηλός ζήτουλας τρυποκάρυδος΄΄…χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα
    3:29,α-ω έγραψες…μπρα

  8. KALIMERA FILE EXOPH POS UANE PAYLO LOGOUETHS THN PROTH KIRIAKI OPIOS UELI BASO STHXHMA POS BANE AYTI UES NASOYPO TO GKALOP APO AUHNA NATO JERHS PAYLOY 40 LOGOUETHS 35 GKIONIS 25 KAI PETRITSIS 10 GRAFTA ATA TA NOYMERA

  9. Ο ανώνυμος 1:00, μπορεί να έχει δίκιο. Ο κ.Λογοθέτης δεν έχει πάρει, μέχρι σήμερα που οι υποψήφιοι σύμβουλοι αποφασίζουν που θα πάνε, σε κανένα σύλλογο ή ομάδα που έχει κληθεί καμμία θέση. Όλα θα τα δει!!! Μόνο ο Πετρίτσης είναι καλά διαβασμένος πριν συναντηθεί με οποιοδήποτε φορέα και προτείνει λύσεις. Είναι καλά διαβασμένος πριν από το πρόγραμμά του φίλε 1:16. Ο κ.Λόης αποφάσισε με τα σημερινά κριτήρια, φαντάζομαι, πριν δει το πρόγραμμά τους. Άρα μήπως το μόνο κριτήριο της απόφασής του είναι τα αμφιλεγόμενα γκάλοπ!
    Και εγώ πάντως ξέρω ένα γκάλοπ που βγάζει Γκιώνη-Πετρίτση-Λογοθέτη (κοντά κοντά)-Παύλου.
    Ας ξυπνήσουμε λοιπόν, ανάλογα ποιός κάνει το γκάλοπ, αυτός προηγείται.Τυχαίο?Δε νομίζω!!!
    Τα γκάλοπ κι αυτές τις μπούρδες τις παρακολουθούν αυτοί που είναι στα μπλοκ κι είναι ελάχιστοι! Ο απλός λαός όμως ψηφίζει, αυτός που δεν είναι μπροστά σε μία οθόνη Η/Υ. Η γιαγιά, η νοικοκυρά, ο εργαζόμενος που δεν σηκώνει κεφάλι, κ.λ.π,κ.λ.π. Και ψηφίζει ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα τους, απ' όποια θέση και αν υπηρετούσαν, τόσα χρόνια. Ελπίζω ο κ.Λόης να άκουσε τη συνείδησή του και την αγάπη του για το Λουτράκι, πριν αποφασίσει!!!!!

  10. Λάθος του Κώστα!!!δεν τον ήθελε κανείς αλλά τελικά βρήκε στέγη!!!εύχομαι να μην χαλάσει την εικόνα του Λογοθέτη και να μην εκλεγεί γιατί σε αυτή τη πόλη έχουμε χορτάσει θεωρία!πράξεις λείπουν και ο λοης ενδιιαφερεται μόνο για το ιματζ και το προσωπικό του όφελος εις βάρους οποιουδήποτε!!!!!

  11. Τέτοιος ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ όπως εκφράστηκε απο τον Λόη – Ηλιακόπουλο (αυτοί οι 2 πάνε ΠΑΝΤΑ μαζί), ανεξάρτητα που θα καταλήξει ο Λόης (γιατί ακόμη και τώρα, ανεξάρτητα του τι λέει ο Blogger, ο Λόης-Ηλιακόπουλος, διαπραγματεύονται με Λογοθέτη και με Παύλου. Αυτά τα 11 σημεία του, που ο κάθε νουνεχής ΄πολιτικός άνθρωπος τα έχει ούτως η αλλιώς σαν στόχο του, τα βάζει στο τραπέζι, μόνο και μόνο για να διαπραγματεύεται αναίσχυντα. Είναι μια καινούργια συνταγή πολιτικού αμοραλισμού, αρκεί να λάβετε υπόψην σας ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα τον οικονομικό απολογισμό του 2009, ο Κος Λόης που υποτίθεται είχε καταγγείλει την παρεούλα του Γκιώνη για χίλια μύρια όσα, αφού έκανε την διατεταγμένη του !!!!! κριτική στο τέλος απλά ψήφισε τον απολογισμό. Αιδώς Αργείοι.

  12. ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΟΠΗ ΚΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑΣΑΣ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟ ΛΟΗ ΕΝΑΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΑΝ ΠΗΓΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΥΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΙΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΥΛΟΥ.

  13. Λάθος του Λόη, μόνο στον Πετρίτση θα έπρεπε να πάει. Είναι ο μόνος που συμφώνησε σε όλα τα σημεία των ενεργών πολιτών (απ' όσα έγραφε ο Ηλιακόπουλος στο μπλοκ του). Ο Παύλου διαφώνησε σε πολλά. Ο Πετρίτσης είναι ο μόνος που μπορεί να πάει το Λουτράκι μπροστά, με την εμπειρία που έχει στα τεχνικά θέματα και στα θέματα της αυτοδιοίκησης.

  14. ειναι δυσκολο να συμφωνησει ο λογοθετης κ ο καθε υποψηφιος (πλην γκιωνη) με ολα οσα λεει-θελει ο λοης.
    ακομα δεν εχει κανενας στα χερια του τα επισημα εγγραφα για το ανοιγμα που εχει ο δημος.
    το χρεος ειναι στα 16 εκ €, κ ισως κ περισσοτερο.
    αρα δεν μπορει κανενας να εγγυηθει τιποτα.
    μην ξεχνατε οτι πλεον ο δημος μεγαλωσε πολυ κ ο Αγιοθοδωρας δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα, σε οτι εχει να κανει με εργα, τοσο υποδομης, οσο κ παιδειας, υγειας, τουρισμου, κ κοινωνικης αλληλεγυης.

    συνεχιζω να πιστευω οτι η επιλογη του λοη να συμπορευθεί με το λογοθετη ηταν ευστοχη, ανεξαρτητα αν ειμαι ψηφοφορος του συγκεκριμενου συνδιασμου ή οχι..

    ο λοης ειναι εντιμος κ μακρια απο ολες τις υποπτες συναλλαγες της παρεμβασης.
    εχει παρει θεση κ εχει καταθεσει αποψη σε ολα τα καυτα θεματα, οπως κολυμβητηριο, ιαματικα, διωρυγα,μαρινα..
    ειναι συζητήσιμος, δικαιος, κ θα ηταν κριμα κ αδικο να μεινει εξω απο τα τεκταινομενα,αφηνοντας κατι ξεπουλημενους γραφικους να αλωνιζουν κατω απο τη σκεπη του καζινο κ των υπολοιπων λαμογιων της περιοχης.

    δεν μπορω να φανταστω δημοτικο συμβουλιο με ομιλητη τον στεφα, ή τον μπισμπικη, που δεν ξερουν τι τους γινεται κ το μονο που κανουν ειναι να τραμπουκιζουν, κ ανθρωπους σαν τον λοη, που ενδιαφερεται για τον τοπο του να ειναι πραγματικα διαβασμενος κ με πολιτικη αποψη.

  15. (το εκανα το σαρδαμ μου στο τελος…χαχαχα)
    διορθωνω λοιπον κ συγνωμη..>>>>>

    …κ ανθρωπους σαν τον λοη, που ενδιαφερεται για τον τοπο του κ ειναι πραγματικα διαβασμενος, με πολιτικη αποψη, να μενει εκτος συμβουλιου.

  16. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Ο ΛΟΗΣ ΔΙΑΠΙΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΘΑ ΛΕΝΕ
    ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΟΦ…………………………

  17. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΑΝΗ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΣΟΥ;;;
    ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΩΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ;;

  18. σκαστε βρε φερεφωνα των πουλημενων 1 δ.συμβουλος τιμιος υπαρχει κ αυτος ειναι ο λοης το λαμογιο ο ηλιακοπουλος προσπαθησε να τον καψει μετο να του λεει να παει πετριτση για να βγει συμβουλος ο πετριτσης κ ο λοης να ειναι απεξω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog