Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

- Advertisement -
Χθες Σάββατο, λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων Γιώργος Πετρίτσης συνοδευόμενος από 19 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους περιόδευσαν την λαϊκή αγορά και τα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου των Αγ.Θεοδώρων.

Στη διάρκεια της δίωρης επίσκεψης τους έτυχαν θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης από τους κατοίκους των Αγ.Θεοδώρων.
Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους καταστηματάρχες και ν’ ακούσουν τα προβλήματα και τις απόψεις τους για την καθημερινότητα κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε την τελευταία περίοδο.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Πετρίτσης τους διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε ότι τους απασχολεί όπως έκανε μέχρι τώρα τα τελευταία 8 χρόνια από τη θέση του Νομαρχιακού Συμβούλου και του Αντινομάρχη Κορινθίας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
- Advertisement -

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 19 συμβουλοι λεει η ανακοινωση

    Στη φωτο ειναι 16 αρα
    ι) Ο Πετριτσης κατεβαινει για συμβουλος, η κυρια που περναει τυχαια απο πισω θα κατεβει και αυτη και αλλος ενας βγαζει τη φωτογραφια γιατι δεν βρηκαν αλλον σε ολο το χωριο να πατησει το κουμπι
    ιι) Οι αλλοι τρεις εχουν μπει στο Φαρμακειο (τυχαιο δεν νομιζω)

    Μονο εμενα μου θυμιζει προεκλογικη καμπανια δεκαετιας του 70?

  2. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΕΛΛΟΝ ΕΝΩ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΟΝΟΤΑΡΙΟ ΜΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ .

  3. Πονάει λιγάκι αλλά δεν πειράζει, θα σας περάσει. Ο Πετρίτσης πάει μπροστά και κακοφαίνεται σε πολλούς…Θα το συνηθίσετε σιγά σιγά……..

  4. Εσεις οι δηθεν φιλοι και υποστηρικτες του Πετριτση, ειστε για κλαματα. Προφανως ντρεπεστε να ψηφισετε απο την πρωτη Κυριακη Γκιωνη και δηθεν θα δωσετε την ευκαιρεια σε νεους, απλα ομως ψαχνετε για δικαιολογιες. Δικαιολογιες που ουτε καν εσεις οι ιδιοι δεν πιστευετε. Οταν ομως μετα το αποτελεσμα των εκλογων, που θα εισαστε στο ιδιο σημειο με την Φορτη, τι διαολο βοηθεια θα δωσετε στον υπο διωγμο Δημαρχισκο Καραγκιωνη ???

  5. Να σου πω 2.44 το ξέρουμε ότι αυτό που καίει και σας και τον Πετρίτση αλλά και τον Φίλη ιδιαίτερα, είναι ο Παύλου.Αν μπορούσατε να του βγάζατε τα μάτια θα το κάνατε.Λίγο τους έφτιαξε καιαυτούς.Τον άχρηστο τον αδελφό του τον έκανε διευθυντή.Την αδελφή του για ρωτήστε απο ποιόν και πως μπήκε μόνιμη στην νομαρχία.Τους γλίτωσε και το οικόπεδο στους καταρράκτες για να πάρουν τα εκατομμύρια. Και για όλα αυτά μπήκε και υποψήφιος με μοναδικό σκοπό να τον πολεμήσει για να βγάλει τον Γκιώνη δήμαρχο και αυτός να αλωνίζει πάλι όλη μέρα κάθε μέρα στην πολεοδομία Ρωτήστε Β' Κυριακή τι θα ψηφίσει

  6. Χαχαχαχοχοχο. Εσείς οι Λουτρακιώτες δεν έχετε καταλάβει ακόμη πως τις εκλογές θα τις κρίνει ο Αγιοθώρας. Και εμεις εδω στα νοτιοανατολικα περισσοτερο πλακα κανουμε, παρα σκαμε για το ποιος θα βγει Δημαρχος. Εκτος απο καμια 20αρια λαμογια που εχουν συνφερωντα για το ποιος θα εκλεγει, ολοι οι αλλοι απλως πειραζουμε ο ενας τον αλλον. Χαβαλες γινετε, κατι που εσεις οι πρωτευουσιανοι δεν το γνωριζετε και δεν ειναι στο dna σας. Εμεις μετα τις εκλογες, παλι ολοι μαζι θα ειμαστε και δεν θα κανουμε να μιλησουμε στον γειτονα μας 4 χρονια ( κατι που εσεις συνηθιζετε ) και ουτε κοβουμε καλημερες. Και για να ξερετε το τι ακριβως συνβαινει αυτη την στιγμη στους Αγιους, δειτε τι ποσοστα εχουν οι αυριανοι Δημαρχοι. Παυλου 45%, Λογοθετης 27%, Γκιωνης 19%, Φορτη 5%, Πετριτσης 4%. Αυτα τα ολιγα θα σας πω, για να ξερετε και σεις, τι προκειτε να γινει μια μερα μετα τις εκλογες.

  7. γιώργο πετρίτση,είσαι η ελπίδα μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εκλεγείς,εμείς οι ανώνυμοι πικραμένοι από τα λαμόγια που κυβερνάνε τόσα χρόνια τους τόπους μας θα τρίβουν τα μάτια τους όταν ανοίξουν οι κάλπες,παρτε το χαμπάρι οι καιροί αλλάξανε και οι επαγγελματίες πολιτικοί θα πάνε σπίτια τους

  8. εσύ φίλε 4:27 που έπιασες όλο το σοϊ του Πετρίτση στο στόμα σου, τι θα ψήφιζες δεύτερη Κυριακή αν σου ρίχναν τόση λάσπη?????? τον Παύλου?????χαχαχαχα

  9. ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ…….. ΘΑ ΠΑΣ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ'ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Η φίλη μας η Κυριακή απ' τους Αγίους Θεοδώρους είναι τρομερό χαρτί και θα σκίσει!!! Είναι πολύ αξιόλογη και αγαπητή, μπράβο στον Πετρίτση για το επίπεδο που έχει κρατήσει στο ψηφοδέλτιό του. Ο κόσμος έχει κρίση, βλέπει, ακούει, αντιλαμβάνεται και ψηφίζει νέους. Καλή επιτυχία.

  11. Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΑΛΛΑ…Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ….
    ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ….

  12. Μακράν η καλύτερη υποψηφιότητα του ΠΕΤΡΙΤΣΗ για τους Αγίους Θεοδώρους. Ο Πετρίτσης ήταν παρών και μας βοήθησε σε ότι του ζητήθηκε, από τη θέση του Αντινομάρχη. Εμείς εδώ στους Αγίους δεν είμαστε αχάριστοι και θα του το αποδείξουμε.

  13. Το καλύτερο είναι να μας πει γιατί επιμένει να κατέβει στις εκλογές, αφού δεν μπορεί να κλείσει ψηφοδέλτιο. Στους Αγίους μόνο έναν είχε εχθές μαζί του, κρίμα και είχα καλή εντύπωση για αυτόν. Ρε που πάμε!!!!!

  14. πως ειπατε οτι λεγεται ο συνδιασμος του πετριτση
    <>
    παναγωτη μπ…..κας!!! ωραιο ονομα για συνδιασμο και να σκεφτεις πως αριστερα ηταν τα γραφεια τους αλλα ουτε οι ιδιοι δεν θελαν να ειναι μεσα…

  15. Φίλε μου 8:42, πώς φαίνεται ότι δεν είσαι από τους Αγίους. Γι'αυτό δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα. Ή δεν φοράς τα γυαλιά σου. Ή από τη ζήλια έχεις χάσει μέρος της οράσεώς σου.

  16. ναι ναι δεν ειμαι απο τους αγιους απλα ειδα την φωτο που εχετε ολοι σας κατω απο την ταμπελα φαρμακειο δεν την βγαζατε καλυτερα διπλα στα γραφεια του παυλου

  17. Καλημέρα σας! Η εβδομάδα ξεκίνησε με μεγάλη έκπληξη για μένα προσωπικά, που όταν άνοιξα να δω τι γραφει το μπλοκ σας, έπαθα πλάκα από τα σχόλια. Τι κατάντια είναι αυτή; Μήπως μπλόκερ, πρέπει να κάνεις κάτι!!! Το επίπεδο έχει ξεφύγει τελείως. Γιατί τόσο μίσος. Είναι σχόλιο αυτό: Ο πόλεμος στο Πετρίτση μόλις άρχισε!!!! Σα δε ντρέπεστε λιγάκι. Ο καθένας εδώ βγάζει τα απωθημένα που έχει μέσα του κρυμμένα για χρόνια!!! Τι σας έκανε ο Πετρίτσης και τον χτυπάτε έτσι. Επειδή αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, πρέπει να του αλλάξετε τα φώτα. Νομίζω πως η τακτική αυτή θα γυρίσει μπούμεραν στον Παύλου. Γιατί τόση κακία και λάσπη εναντίον του; Η ομάδα του Παύλου εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Σε λίγα χρόνια ίσως κάποιοι απ'αυτούς θα είναι δίπλα στον Πετρίτση. Με τι κουράγιο άραγε θα τους δεχτεί κοντά του, μετά από τόση χολή που έχουν βγάλει! Αν κάποιες κοπελιές από εκεί μέσα δαγκώσουν κατά λάθος τη γλώσσα τους, θα πάθουν δηλητηρίαση. Αν ο Παύλου και το επιτελείο του δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να αποχωρήσει, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει ΠΟΛΕΜΟ στον Πετρίτση, επειδή είναι νέος και με πολλές προοπτικές! Από την ιστορία ξέρουμε ότι κάθε πόλεμος έχει αίτια και αφορμές και βέβαια τρομακτικά αποτελέσματα! Για σοβαρευτείτε, λιγάκι, γιατί αν ένας από τους αναγνώστες είχε αποφασίσει να ψηφίσει τον Παύλου, σίγουρα μετά απ'αυτά που γράφονται, θα κάνει πίσω. Το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog