Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι υποψήφιοι από Κορινθία που είναι στο ‘νικηφόρο’ ψηφοδέλτιο Τατούλη

- Advertisement -


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των Κορίνθιων πολιτών για κοινή συμπόρευση στο δρόμο της προοπτικής και της ευημερίας, συνεχίζει την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» με το Νομό Κορινθίας.
Ο κ. Τατούλης,  από την πρώτη στιγμή, κάλεσε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου, να αθροίσουν μαζί του δυνάμεις, προκειμένου όλοι μαζί να αξιοποιήσουμε τη σημαντική ευκαιρία και να βγάλουμε τον τόπο μας από τα αδιέξοδα που σήμερα αντιμετωπίζει. Κάλεσε τους πολίτες της Κορινθίας να αγκαλιάσουν μαζί του το νέο θεσμό, ώστε η περιφέρεια Πελοποννήσου να «ανασάνει». Έδωσε το μήνυμα του ρεαλισμού και της αισιοδοξίας όταν έθεσε ενώπιον των πολιτών της Πελοποννήσου το όραμα: «Μπορούμε να κάνουμε την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, μια ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ένα ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΠΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, που θα λειτουργήσει ως παράδειγμα για την  ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ».
Ο κ. Τατούλης δεσμεύτηκε να δημιουργήσει από σήμερα μια άλλη σχέση με τους πολίτες ως στέρεο θεμέλιο της βαθύτερης σχέσης που θα χτίσει και μετά. Σχέση, που είναι ειλικρινής, αφού βασίζεται στην αλήθεια, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν της το όποιο πολιτικό κόστος. Σχέση, που είναι καθημερινή, διότι οι πολίτες έχουν πια εξουσίες να συνδιαμορφώνουν το μέλλον του τόπου τους. Σχέση, που είναι ουσιαστική, διότι  η συμμετοχικότητα των πολιτών εξασφαλίζει την διαφάνεια στο δημόσιο βίο. Σχέση, που είναι ισότιμη, αφού η κρίση εξαφάνισε τις μικροπολιτικές τακτικές, τις ιδιοτελείς συμπεριφορές και τις άρρωστες σχέσεις πελατείας και εξάρτησης των πολιτών από την εκάστοτε εξουσία.

Ο κ. Τατούλης απευθύνεται σήμερα στους πολίτες της Κορινθίας και στέλνει το μήνυμα: «Όχι άλλα χαμένα χρόνια. Καλύτερη Ζωή».
Από τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» ανακοινώνονται οι κάτωθι υποψήφιοι:
1. ΔΕΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ Τ.Ε.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΡ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.
2. ΑΔΑΜ  – ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ   ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΚΕΛΛΥ), ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  »ΔΙΟΛΚΟΣ » – ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ
3. ΒΡΑΧΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΙΑΤΡΟΣ – ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ
4. ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΕΛΛΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Μ.Ε.Α. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΥΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
5. ΔΟΥΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
6.ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΟΘΩΝΑΣ ,ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
7. ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
8. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΡ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ,Ν. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,   ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
9. ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ( ΒΑΚΗΣ ), ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
10. ΛΟΥΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
11. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ  ΕΜΠ
12.  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ( ΣΟΥΖΥ ), ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΥΚΑΛΠ
13. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΥΣΙΠΠΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ – ΠΡ. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
14. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
15. ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  – ΠΡ. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


Ο κ. ΔΕΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ορίζεται υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» για το Νομό Κορινθίας.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικό ψηφοδέλτιο. Τεράστια παραφωνία και ντροπή για την πόλη μας η περίφημη ΣΟΥΖΗ. Όταν ο κ. Γκιώνης την προικοδοτούσε μέσω του συζύγου της με 300.000 Ευρώ χωματουργικά (κατά δήλωσή του)ήξερε τι έκανε;; Οι φίλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ της πόλης μας χαίρονται ;; Δεν υπήρχε πιό καλός εκπρόσωπός μας;; Με ένα Αγ. Ανδρέα (και αυτόν σκάρτο) και πολλές – πολλές ίντριγκες είδατε τι καταφέρνει κανείς επί Γιωργάκη!!!!!
    Ωραία κοινωνία είμαστε και μετά φωνάζουμε για τους ξένους της πόλης μας!!!! Με δήμαρχο το ΓΚιώνη και εκπρόσωπο τη Σουζη θα μας περνάνε για άρωστους στη πόλη .

  2. GIWRGO DEDE NA THN XERESE THN SOYZH KAI EAN PSYFO TOY PASOK APO TO LOYTRAKI ELA X….E .
    PARTE TON PANTELH TON KOYRATO NA SAS MAZEPSI PSIFOYS . GIA TON LOGO AYTO THN KYRIAKH TO APOGEYMA STIS 7,15 EPINE KAFE ME THN SOUZH STOY PAPADAKI .

  3. Μπορώ να καταλάβω τους φίλους του ΠΑΣΟΚ ότι βρίσκονται σε πρόβλημα. Από τη μία ο Τατούλης και ο Δέδες δεν βάλανε κανένα Πασοκ στέλεχος και βάλανε τη Σούζη. Πλήρης απαξίωση των αγώνων που έχουνε δόσει οι άνθρωποι. Τους θέλουνε μόνο για νεροκουβαλητές ψήφων στις εκλογές. Από την άλλη ο δικός τους ο Μίχας τα έκανε πλακάκια με τον Γκιώνη για τη θέση (όπως διαβάζω) του συνήγορου και τα 2.000 το μήνα. Τι να πούν οι άνθρωποι….τους πούλησαν τα ίδια τα στελέχη τους. Να ξέρετε όμως οτι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΖΗ. Ποιός;;;; Μα φυσικά ο Βραχάτης.

  4. Τα βρήκε ο κουτζουφός η κουφ….τσα ο Μίχας με τον Γκιώνη ο κύριος ¨"συνδιοικήση"
    Σκέψου Δημήτρη Γέρου όταν θα βγαίναμε…
    πέντε πέντε θα κατεβαιναν τα σκαλιά του δημαρχείου

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΟΙ ΔΟΥΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΖΥ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ ΠΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΖΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΖΥ; ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog