«Βόμβα» παραίτησης από τον Νίκο Νιόπλια που κλαίγοντας στην συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε ότι «θα συναντηθώ με τον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θέλω να είμαι άλλο προπονητής». Στο χέρι του Πατέρα το μέλλον του.
Κατά πολλούς, και παρά την στήριξη από τον Νικόλα Πατέρα, ο Νίκος Νιόπλιας έπαιζε το… κεφάλι του απόψε στο Παγκρήτιο. Ο Παναθηναϊκός πέρασε… αέρα, με μια άκρως πειστική εμφάνιση, ωστόσο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκός «έσπασε» ψυχολογικά. Δεν άντεξε την πίεση που είχε δημιουργηθεί προς το πρόσωπο του μετά τα ανεπιτυχή αποτέλεσμα και δήλωσε πως παραιτείται, αφήνοντας αιχμές!

Ο 45χρονος προπονητής, έφτασε κλαίγοντας στην συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον προέδρο και να ανακοινώσω ότι δεν θέλω να είμαι προπονητής. Δεν γίνεται στις 22 Αυγούστου να είμαι ο καλύτερος και στις 2 Οκτωβρίου να είμαι ο περίγελος του ποδοσφαίρου»!

Στο χέρι του Πατέρα
Από κει και πέρα, τα πάντα βρίσκονται στο χέρι του Νικόλα Πατέρα. Παρά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια θα πρέπει να κρατήσουμε ένα παράθυρο ανοιχτό σχετικά με την παραμονή του, από την στιγμή μάλιστα που θα συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Αν ο Πατέρας δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Κοζανίτη τεχνικού και τον στηρίξει εκ νέου τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο του «τριφυλλιού». Φυσικά υπάρχει και ο… δεύτερος δρόμος που λέει ότι η παραίτηση θα γίνει δεκτή και ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για τον διάδοχο του Έλληνα προπονητή.
πηγή:gazzetta