Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

- Advertisement -

Άγιοι Θεόδωροι, 3 Οκτωβρίου 2010

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βιώνει καθημερινά ο μέσος πολίτης της χώρας, άρα και ο καθένας από εμάς, πλησιάζουν και οι δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Όπως όλοι γνωρίζουμε με την πρόσφατη διοικητική μεταρρύθμιση ο δήμος μας συνεννώνεται με το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας.
Έκδηλη και προφανής είναι ....η ανησυχία του κάθε δημότη. Οι σκέψεις ότι τα χρόνια προβλήματα του δήμου μας, που δεν κατορθώσαμε με ιδιαίτερη επιτυχία να περιορίσουμε –νερό, οικισμοί, βιομηχανική ζώνη, καθημερινότητα του δημότη, Γ.Π.Σ., τουριστική ανάπτυξη- όλα αυτά τα χρόνια, πόσο πιθανά εφικτό είναι να οδηγηθούν στην αντιμετώπισή τους μέσα από έναν συνεννούμενο δήμο, έχουν βάση. Αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μετά από χρόνια.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην παρούσα φάση πρέπει να παραμείνουμε ενεργοί δημότες αυτού του τόπου. Πρέπει να διασφαλίσουμε τις εγγυήσεις που απαιτούνται για την ισόρροπη ανάπτυξη του δήμου μας και τη δίκαιη συμμετοχή στις πολιτικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της περιοχής μας.
Απαλλαγμένοι από κάθε είδους κομματικά σύνδρομα κρίνουμε ότι ο πιο κατάλληλος για να στεφθεί αυτό το πείραμα με επιτυχία είναι ο κ. Παύλος Παύλου. Είναι ένας άνθρωπος με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, γνήσια δημοκρατικός, με καθαρό πολιτικό λόγο και σκέψη. Είναι αυτός που αντιμετώπισε με ιδιαίτερη επιτυχία το τότε πείραμα – Καποδίστριας Α΄-, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης στις τότε συνεννούμενες περιοχές.
Είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα ισχύσει και τώρα για τη δική μας περιοχή.

Στήριξη του συνδυασμού « Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση»:

1 Σιαγγανάς Γιάννης (πρ. Δήμαρχος Αγ. Θεοδώρων)
2 Στάμου Θύμιος (Δημοτικός Σύμβουλος)
3 Κατσαδράμης Νίκος (Αυτοκινητιστής)
4 Μαρούγκα Ασπασία (Πρόεδρος ΕΦΕΤ)
5 Μποζίκης Άγγελος (Ιδ. Υπάλληλος)
6 Κοκκινέλης Στρατής (Συνταξιούχος)
7 Κοτσόκολος Ανδρέας (Πρόεδρος Οικισμού Πανόραμα-Κόκκινη σπηλιά)
8 Βλάχου Σοφία (Δικηγόρος)
9 Οικονόμου Δήμητρα (Φοιτήτρια)
10 Χατζηθωμάς Γρηγόρης (Επιχειρηματίας)
11 Κορδαλής Κώστας (Αυτοκινητιστής)
12 Στάμου Γιώργος του Ανδρέα
13 Ντούνη Χριστίνα (Φοιτήτρια)
14 Σιατούνης Χρήστος (Τραπεζικός Υπάλληλος)
15 Μπακαούκας Κων/νος (Επιχειρ.)
16 Σμυρνιώτης Γιώργος (Επιχειρηματίας)
17 Πολύζου Ντίνα (Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας)
18 Παπανίκου Γιάννης (Μαθηματικός)
19 Στάμου Σωτήρης (Δημ. Σύμβουλος, Υπάλληλος Βουλής)
20 Κωνσταντής Άρης (Δημ. Σύμβουλος, Ιδ. Υπάλληλος)
21 Οικονόμου Λάζαρος (Δημ. Σύμβουλος)
22 Πολύζου Χαρούλα (Επιχειρηματίας)
23 Γυφτοπούλου Αθηνά (Βρεφονηπιοκόμος)
24 Λάμπρου Κώστας (Γιατρός)
25 Παναγιωτοπούλου Αριστέα (Συνταξιούχος ΕΛΤΑ)
26 Μανθόπουλος Ανδρέας (Ελ. Επαγγελματίας)
27 Χαμπάκης Στάθης (Επιχειρηματίας)
28 Στάμου Μίλτος (Συμβολαιογράφος)
29 Παπαγεωργίου Γιώργος (Δικηγόρος)
30 Καλαϊτζή – Νικολάου Αγγελική (Αξιωματικός Ναυτικού)
31 Σταμούλης Νίκος (Ιδ. Υπάλληλος)
32 Σταθάτος Παναγιώτης (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός- τμηματάρχης FULGOR)
33 Βλαχοδήμος Χρήστος (Ιδ. Υπάλληλος)
34 Στάμου Φίλιππας (Επιχειρηματίας)
35 Βενεκάς Κοσμάς (Συνταξιούχος)
36 Κούταλης Στέλιος (Φοιτητής)
37 Οικονόμου Δημήτρης (Ιδ. Υπάλληλος)
38 Πάνταρης Τρύφωνας (Πρόεδρος Οικισμού Φάρος Σουσακίου)
39 Σπανίδης Γιάννης (Τεχνίτης Σιδηρουργός)
40 Νικολάου Μιχάλης (Γιατρός)
41 Κατσαμάγια Άννα (Επιχειρηματίας)
42 Κωνσταντάκης Νίκος (Στρατηγός)
43 Πολυχρονάτου Τζούλια (Αισθητικός)
44 Παπανδρέου Κώστας (Ιδ. Υπάλληλος)
45 Βαρβαρέσου Άννα (Ιδ. Υπάλληλος)
46 Βάσσης Αναστάσιος (Επιχειρηματίας)
47 Δέδες Βαγγέλης (Επιχειρηματίας)
48 Στάμου Γιάννης (Δικηγόρος)
49 Νικολάου Τάκης (Υπάλληλος ΚΕΠ)
50 Κλώνος Μιχάλης (Επιχειρηματίας)
51 Μουζακίτης Γιώργος (Καθηγητής Πανεπιστημίου)

- Advertisement -

140 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά 1:49..είσαι απίθανος!! τετοιο ποσοστό ο Γκιώνης το είδε μόνο στην πρώτη του ΚΥΡΙΑΚΗ το 2006. Απο εκει και μετά έχει πάρει την κατρακύλα.Πολύ απλά. Την κατρακύλα.

  2. H νέα δημοσκόπηση που μόλις κυκλοφόρησε και είναι εγκυρότατη, σας διαβεβαιώ, έχει ως εξής:
    Γκιώνης 26,5%
    Λογοθέτης 17,8 %
    Πετρίτσης 16,9 %
    Παύλου 10,8 %
    Φόρτη 3,4 %
    Λευκά-Δεν απαντώ 24,6 %
    Μέσα στην ημέρα θα έχει γίνει ευρέως γνωστή!

  3. το αστειο με τις δημοσκοπησεις του Πετριτση ειναι οτι βαζει τον εαυτο του τριτο για να μας πεισει να κανουμε λιγη ακομα προσπαθεια να περασει στο δευτερο γυρο δεν εχει καταλαβει οτι οταν (δεν) θα ανακοινωσει ψηφοδελτιο θα τον παρουν με τις πετρες

    ρε παιδια αφου τη λετε που τη λετε την πατατα βγειτε δευτεροι να το ευχαριστηθειτε

  4. Περίμενα ότι στα σχόλιά μας θα δείχναμε κάποιο ρεαλισμό.Η ανακοίνωση Παύλου σπάει κόκκαλα,τέλος. Αρέσει δεν αρέσει σπάει κόκκαλα.Δεν αλλάζει η κατάσταση αν αρχίσουμε τις βλακείες. Όλο το καιρό διαβάζαμε για τον Πετρίτση ,για το Γκιώνη,για τον Λογοθέτη ότι έχουνε ονόματα ,συνεργάτες ,ρεύμα κλπ. Ο Παύλου έβγαλε μια ανακοίνωση και έσπασε ρεκόρ.Αυτό δείχνει σοβαρότητα και εμπειρία στις κινήσεις του. Κάτι μοχθηρά σχόλια του 11:26 και ξανά 11:47 δείχνουν απλώς πανικό και τίποτα άλλο.

    Ανώνυμος

  5. Το σημαντικό είναι ότι η στήριξη περιλαμβάνει άτομα όλων των κομματικών χώρων (κάτι που αποδεικνύει την πραγματική κομματική ανεξαρτησία), επίσης συνδυάζει άτομα με χρόνια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση μαζί με νέους ανθρώπους, και πολύ σημαντικό είναι ότι έχει άτομα όλων των ηλικιών (αυτό δηλώνει ότι οι νέοι σε ηλικία έχουν ενημερωθεί για αυτό που θα συμβεί). Είναι ένα σωστό κράμα για να αντιμετωπίσει ο δήμος μας αυτό που θα έρθει τα επόμενα χρόνια. Τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα θα γιγαντωθούν, γιατί ένας δήμος των περίπου 8000 μόνιμων κατοίκων, που τριπλασιάζονται το καλοκαίρι, θα έχει μόνο 7 εκπροσώπους στο δημοτικό συμβούλιο και 5 στην κοινότητα. Ποιος θα προλάβει; Πληρώνουμε την μη σωστή μας κρίση για τις μεταδημοτεύσεις, αφού τόσα χρόνια πραγματοποιούνταν μόνο όσες τους συνέφεραν ψηφοθηρικά. Άρα πρέπει να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε να στείλουμε ανθρώπους που δεν θα σκύβουν το κεφάλι και θα απαιτουν πράγματα για το καλό του τόπου. Πιστεύω ότι μέσα σε αυτήν την ετερόκλητη λίστα στήριξης υπάρχουν άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται και θα στηρικτούν από τους Αγίους.

  6. Καλημερα ( αν και μεσημερι ) στο μαθητουδι μου, ο master. Ρε συ 1,30 το εκλεισα το πι σι και πηγα να ξεραθω, αλλωστε τι αλλο να πουμε για τον θριαμβο του Παυλου, περιπατο θα κανει στους Αγιους ο ανθρωπος.

  7. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΩΔΟΡΩΝ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΧΥΜΙΚΑ ΣΤΗΥΝ ΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΟΤΑΝ ΟΓΚΙΩΝΗΣΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.

  8. Συνφωνα με νεοτερες και εγκυρες πληροφοριες, αυτοι που θα πανε 2ο γυρο ειναι οι κυριοι Πετριτσης – Γκιωνης. Το καταλαβατε ?

  9. Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις φιλε 12.49?

    ειδικα το διδυμο που λες, δεν παιζει με την καμμια για 2ο γυρο.

    Παυλου VS Γκιωνη ή Παυλου VS Λογοθετη ειναι το ματσακι!!!!!!!!!!!

    ο Τυροπιτακιας απλα ειναι ο Πρωτονοταριος του 2010, δηλαδη ο Λαγος …

  10. η πιο αντιπροσωπευτική και δυναμική παρουσία όλων των περιοχών του νέου δήμου
    Τρομοκρατήθηκα πετρίτση ήθελα να ψηφίσω αλλά τώρα θα παω παυλου απο τον πρώτο γύρο.

  11. ξέρετε ποια έπεσε απο την καρέκλα της όταν είδε ποια άτομα στηρίζουν Παύλου στους Αγίους ? η κυρά Μαριώ η παχουλούτσικια και αμέσως πήρε τηλέφωνο τον Τσικνιά για να δούνε κατά που θα τρέξουν

  12. φιλε 1.32:

    ειναι σαφες οτι η παχουλη Μαριω οπως την αποκαλεις, πουλουσε ποτε απο εδω (Γερου), ποτε απο εκει (Παυλου), ποτε παραπερα (Γκιωνη οπου και τελικα εκατσε !!!) την δυναμη της και καλα στους Αγιους!!!

    Η θεση της εκει εδω και μερικα χρονια ως Γυμνασιαρχης υποτιθεται την εκανε να εχει ηδη εισχωρησει στον κοσμο …
    Αυτο εξαλλου ειχε ζητησει τοτε απο την ΝΔ, να μην την φερει Γυμνασιαρχη στο Λουτρακι, αλλα στους Αγιους αφου εβλεπε ή της ελεγαν τελος παντων απο τοτε τα κομαμτικα της φιλαρακια στην Ριγηλης, οτι θα συνενωθουμε με τους Αγιους…

    αυτο ηταν υποτιθεται το ατου της και με αυτο διαπραγματευοταν μεχρι και χτες με ολους για το τι θεση θα λαβει μετα τις εκλογες.

    Ειναι σαφες πλεον οτι η χτεσινη κινηση Παυλου, ο οποιος ξερει να κανει εκλογες, ενω ολοι οι αλλοι ειναι παιδακια απεναντι του σε αυτον τον τομεα, ριχνοντας στην πιατσα ολα αυτα τα δυνατα χαρτια στην ουσια ΚΑΙΕΙ την Μαριω και δειχνει οτι η προσθηκη της στον Γκιωνη δεν τον ενοχλει ιδιαιτερα…

    Στρατηγικη κινηση απο Παυλου η οποια επισης θα φερει προς αυτον και πολυ κοσμο που ηταν οι λεγομενοι αναποφασιστοι …

    ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο, οτι οι αναποφασιστοι τελευταια στιγμη πανε με αυτον που φαινεται ως πιο ισχυρος !!!!!

  13. Θερμή παράκληση:
    Μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας όπως θέλουμε…με λατινικά ,με ορθογραφικά λάθη ,με ασυνταξίες αλλά πακάκληση ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ;; Δεν βοηθάει κανένα μας και κυρίως δημιουργεί πολύ λάθος εντυπώσεις για το Δήμο μας σε άλλους τρίτους που μπορεί να επισκέπτονται το blog.Εμείς μεταξύ μας ξέρουμε ότι πράγματι ο Πετρίτσης είναι λαγός του καζίνο η ότι τον λέμε τυροπιττάκια αλλά οι ξένοι όχι.Οι φίλοι του Πετρίτση λογικό είναι να βρίσκονται σε πανικό αλλά δυστυχώς σε κάθε αγώνα υπάρχουν και χαμένοι .Ας κρατάμε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μας όλοι.

  14. Πόσο σας πονάει!!! Ξέρετε όμως εσείς του Παύλου πού πουλάνε βαζελίνη (από την προηγούμενη φορά που ήταν πολύ βαριά…… η ήττα εννοώ) και πως τη χρησιμοποιείτε?????

  15. καλα ε και αυτο το μπλογκ με παυλου; ξεχασε την αγωγή του κ…για το φίλο του γιαλοψ; ρε και οι φιλιες πουλιούνται για τη δημοσιοτητα κ το παρα.

  16. επισης καλα θα ειναι να ξερουν οι "εξυπνοι" εδω περα πως το να αλλαζεις τροπο γραφης κ να λες τα ιδια με αλλη σειρα, ειναι λογος συλληψης.
    το ιδιο ατομο με 3 διαφορετικους γραφικους χαρακτηρες, για γελια εισαι λεμε.

  17. Φίλε μου 2:26 η λέξη "αξιοπρέπεια" για το πολύ στενό περιβάλλον του Παύλου είναι άγνωστη λέξη. Αν είχε μείνει έστω και λίγο πριν από 4 χρόνια, τώρα έχει εξαϋλωθεί τελείως.

  18. το ανεκδοτο του μηνα: ο Παυλου ετρωγε χημικα κ ο γκιωνης ελειπε.
    χαχαχααααα…. ρε Cεις? τους εγγλεζους τους ειχε σπιτωμενους κ τραπεζατους 2 μηνες πριν στο λουτρακι, σε συνεργασια με τον αλλο 3σαθλιο δημαρχο τον Θωμαϊδη, κ ταχα μου ενδιαφερονταν για τη διωρυγα.
    παντως προφιτερολ εφαγε 3-4 εκεινη τη μερα. χαχαχαα

  19. με την ανακοίνωση υποστήριξης στην υποψηφιότητα Παύλο από τους Αγίους βάζει τον πήχυ ψηλά μια και στους αγίους ξεπερνά αριθμητικά τους 1400 ψήφους με δεδομένο τον γκιώνη δεύτερο στους 800 (λόγω της στήριξης του μπλόγκ συμβούλων) τον λογο στους 600 τον πετρίτση στους 250-300 και την Φόρτη με 200.
    Με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιθανόν κατα την εκτίμησή μου να κερδίσει τις εκλογές από τον α γύρο!!!!

  20. ρε μητο-κατσαρολακηδες και πιπιλοκατινιτσες τον Βενεκά βρήκατε να χτυπησετε
    τρομοκρατηθηκατε ή μου φαίνεται από την ανακοίνωση, αντε κατά θάλασσα μεριά που λέγαν και οι προγονοι μας οι Μπισσιώτες.

  21. προσφατα ενα μπλογκ του λουτρακιου φιλε 2 26'' εγραψε οτι στο λουτρακι σχετικα με το καζινο υπαρχουν φτηνες και ακριβες που….ες ειναι προφανες οτι για λογους ευνοιτους δεν ενοουσε ουτε τον πετριτση ουτε το λογοθετη τα υπολοιπα περι 'λαγων' ειναι προφασεις εν αμαρτιες.εχεις πολλα να μαθεις ακομα ιδιως αν εισαι απο αγιους.

  22. Για να εξηγησει καποιος αν φυσικα αυτο ειναι δυνατον, πως ο Κατσαρολακιας που για 4 χρονια δεν ψηφισε ουτε μια φορα στο Δημοτικο Συμβουλιο για την μισθοδοσια των παιδιων της Δημοτικης Επιχειρησης, παιδιων που εχουν αφεντικο τον Μιτε και τωρα στα καλα καθουμενα, ΜιτοΚατσαρολακιας κατεβαινουν στο ιδιο ψηφοδελτιο ? Τι αλλαξε αραγε ? Τι τους εχουν ταξει ? Ποιο ειναι το κοινο οραμα τους ? Που τους βρηκες αυτους Λογοθετη ? Ακολουθουν και πλειστες αλλες αποριες, αλλα θα αναφερθουν στο μελλον.

  23. Να συμπληρώσω στον 3,47 ότι ο ιταλο-κατσαρολακιας τον μήτε τον αποκαλούσε και ήταν στην πραγματικότητα ο εξ απορρήτων του δημαρχου, γκεπελς, κλπ εχθρός του δημάρχου έγινε από τότε που δεν του εγινε η δουλειά (διορισμός).
    και όλα τα άλλα για κάτι τέτοιους τύπους είναι κουραφέξαλα.
    αριστερους με δεξιά τσεπη εχουμε δει πολλους κανα καλό δεν εχουμε δει….

  24. Ρε σεις, τελικά, η ξανθιά που βρίζει σαν νταλικιέρης, κατεβαινει με τον Γκιώνη ή σας πήρε χαμπάρι και την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια ??

  25. προτάσεις στουε υποψηφιους σε περίπτωση που εκλεγουν
    Γκιωνης τοπ. αντιδημαρχος Σταμουλης Αγγελος
    προεδρος τερχινογλου χριστινα

    Λογοθετης τοπ. αντιδημ. Νικολάου
    προεδρος κακαβάς
    γενικος λοχιας δεδες
    Πετριτσης δεν θα εκλεγει
    Αγιοθοδωρίτες ψηφίστε…..

  26. Χχμμμ

    με Αγγελο Αντιδημαρχο και Χριστινα Προεδρο Τοπικου, λεω να ζητησω πολιτικο ασυλο στην Αλβανια, θα με λυπηθουν και θα μου δωσουν, τι διαολο ?

  27. Φίλε 2:54 .Εκτιμώ το ενδιαφέρον σου για να με ενημερώσεις για τις ακριβές και τις φτηνές π…νες. Αν έγινε τέτοια δήλωση και ακόμη δεν έχουνε τσακίσει στο ξύλο όποιον βλάκα του καζίνο το είπε …τότε είμαστε όλοι μα όλοι άξιοι της μοίρας μας. Αν οι ακριβές πο….νες είναι ο Γκιώνης και ο Παύλου τότε οι φτηνές είναι ο Πετρίτσης και ο Λογοθέτης.Διάλεξε με ποιά που…να είσαι.Εγώ νοίωθω θυμό για αυτούς τους νέους κατακτητές και λυπάμαι που το παιδί μου δουλεύει εκεί. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα……..

  28. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΣ ΟΨΕΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΤΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΜΕ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΝΤΑΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΙΜΕΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog