Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το loutrakiblog στα εγκαίνια του κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Κώστα Λογοθέτη

- Advertisement -

Περισσότερα από 450 άτομα, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Κώστα Λογοθέτη στην πλατεία των ΚΤΕΛ στο Λουτράκι. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του loutrakiblog.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε μία μεστή και γεμάτη ιδέες ομιλία του υποψηφίου δημάρχου, η οποία ενθουσίασε το κοινό. Ο Κώστας Λογοθέτης, με λόγια απλά και κατανοητά, κέρδισε τις εντυπώσεις καταγγέλοντας τόσο την παρούσα δημοτική Αρχή όσο και την προηγούμενη. Διακρίναμε την παρουσία της Σοφίας Σακοράφα, του πρώην δημάρχου Γιάννη Γιωτάκη καθώς και τον υποψήφιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Παναγιώτη Λούμπα.

Απόλυτη επιβεβαίωση του loutrakiblog

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει ΠΡΩΤΟΙ, ο Νίκος Λόης και οι Ενεργοί Πολίτες, είναι δυναμικά πλέον στο πλευρό του Κώστα Λογοθέτη.

Photobucket
Μιχάλης Τσούγκος και Νίκος Λόης
Photobucket
Δυναμική ήταν η ομιλία του Κώστα Λογοθέτη

Photobucket
Περισσότερα από 450 άτομα έδωσαν το παρών στα εγκαίνια


Photobucket
Γιώργος Δέδες, Σοφία Σακοράφα, Χρήστος Μίχας, Τάσος Ροτζιώκος

Photobucket
Θανάσης Μουζάκης, Παναγιώτης Βαρελάς, Λουκάς Λουκάς

- Advertisement -

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς ολους,μεν και δε……
    Ο Κωστας θα την πατησει,οπως την πατησαν οι προηγουμενοι υποψηφιοι που προερχονταν απο τον χωρο του ΠΑΣΟΚ.Ηδη καποιοι απο τους "δημοκρατες" και προοδευτικους της παλαι ποτε "κλαδικης" βλεπουν πως παει ο Κωστας και αρχιζουν και βαζουν τα εμποδια.Και επειδη το ξερουν το "επαγγελμα" καλα,καλο θα ειναι ο Κωστας να μην στηριχτει καθολου σ`αυτους….

  2. καλα ελεος βρε παιδια ειπαμε να τον στηριζετε αλλα οχι και να μας γραφετε αυτα τα ψεματα λες και ολοι εμεις ζουμε σε αλλη πολη..
    η συνγκερτωση του κωστα ηταν ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!
    ανοιξτε την εικονα και αυτη θα μιληση μονη της.

  3. Μπορείτε να μας πείτε τι είπε και τι υποστήριξε ο κατά άλλα πολύ συμπαθητικός φίλος Κώστας? Απο εκεί θα κρίνουμε και όχι πόσα άτομα ήταν στην πλατεία!!

  4. Καλημέρα σε όλους. Χτές το βράδυ ήμουν παρών στα εγκαίνια.Μέτρησα ένα προς ένα 196 άτομα.Πιστεύω ότι με όλη τη προετοιμασία και τη προπαγάνδα που είχε γίνει επί 6 ημέρες σε Περαχώρα και Λουτράκι δεν πήγε καλά. Ασφαλώς ο κόσμος δεν πολυαρέσκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις αλλά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Κώστας με τέτοια εμπειρία στις διοργανώσεις αφού δεν μάζεψαν κόσμο μάλλον έχουν πρόβλημα.Τώρα φίλε blogger που βρήκες τα 450 άτομα είναι ένα μυστήριο.Ήμουν από τις 6:45 εκεί μέχρι το τέλος και μέτρησα με μεγάλη προσοχή 196 άτομα.Αν είναι πολλά η λίγα ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

  5. ο λογος του Κωστα ηταν απλος, καθαρος, χωρις λασπολογια.
    μιλησε για το περιβαλλον, κ για την τουριστικη-ιαματικη αναπτυξη της πολης χωρις να κατηγορησει αντιπαλους.
    ηταν ενας απλος καθαρος λογος μακρια απο ακροτητες.
    αλλωστε ο ανθρωπος εγκαινια εκανε κ οχι προεκλογικη ομιλια.
    τωρα για τον κοσμο τι να πω? η αισθηση μου κ συμφωνα με προχειρες μετρησεις που εγιναν ηταν 300 ανθρωποι, αν κ αυτο δεν εχει καμμια σημασια.

  6. Έτσι είναι ,δεν έχει σημασία ο αριθμός των ανθρώπων ιδιαίτερα τώρα που ήταν λίγοι γιατί αν ήταν πολλοί θα είχε γίνει θέμα!! Τέλος πάντων σχετικά με την ομιλία του ναι ήταν απλός και δεν είπε παπαρολογίες.Σε εμένα δεν άρεσαν κάποιοι υποψήφιοι αλλά αυτό είναι δικό μου.

  7. Παλικάρι 3:50 κανένας δεν χαρίζει τίποτα.Άμα θέλει δύναμη ψάχνει με λάθος ανθρώπους.Άμα ήθελε να τον πιστέψουμε έπρεπε να είναι κοντά μας τότε που μας πήγαινε καρότσι ο γκιώνης και όχι να τρέχει στα νομαρχιακά του μόνο. Ο γαμπρός μου ήτανε στους 21 που έδιωξε το καζίνο και ο γκιώνης τους είχε βρίσει .Τότε μόνο ο Παύλου και ο Μάρκελος τους σταθήκανε ,που ήτανε ο Κώστας;; Γιατί να του δόσω δύναμη αυτουνού και οχι στο Παύλου ;; Αφού όταν είχανε τα παιδιά μου ανάγκη αυτός τους στάθηκε.

  8. φιλε 4:10 εδω εχω μια ενσταση. μικρη βεβαια, αλλα ενσταση.
    ο παυλου κ ο μαρκελος οπως κ ο γιαννουλης πηραν θεση υπερ των παιδιων που απολυθηκαν. ναι αυτο ειναι πραγματικοτητα κ μπραβο τους.
    πηραν θεση ομως μεσα απο το δημοτικο συμβουλιο κ με την ιδιοτητα του εκλεγμενου δημοτικου συμβουλου.
    ο λογοθετης κ οχι μονο αυτος, αλλα κ ο πετριτσης πηραν θεση μεσα απο το νομαρχιακο συμβουλιο παντα υπερ των εργαζομενων.
    νομιζω ειναι αδικο να κατηγορουμε τον οποιονδηποτε που βρισκεται σε αλλη υπηρεσια.
    εχω περιστατικο στο δικο μου χωρο εργασιας προ διετιας, κ σε διαβεβαιωνω οτι καλεσα κ το λογοθετη κ τον πετριτση, κ τον λοη να τους ενημερωσω, κ ηρθαν κ οιτρεις.
    στις αμεσως επομενες συνεδριασεις εφεραν το θεμα της επιχειρησης στην επιφανεια κ προ ημερησιας διαταξης κ συζητηθηκε.
    εν αντιθεση τοσο ο κος παυλου, οσο κ ο νυν δημαρχος δηλωσαν κολλημα,οπως κ ο κος πρωτονοταριος, κ προτιμησαν να ενημερωθουν απο εγγραφα κ τλφκες συζητησεις.
    η αληθεια ειναι οτι μου κακοφανηκε, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που θα τους τιμωρησω με την ψηφο μου.
    υπαρχουν εκατονταδες αλλοι λογοι που τοσο ο κος παυλου οσο κ ο κος γκιωνης δεν μου κανουν για δημαρχοι…
    δημαρχοι που τους δωσαμε την ευκαιρια να διοικησουν κ ειδαμε την καταντια μας.
    για αυτο πλεον θελω να δω καποιον νεο δημαρχο που να ειναι καθαρος κ οχι δοκιμασμενος.
    κ στην παρουσα φαση ο μονος σε δυναμικη κ προοπτικη ειναι ο κος λογοθετης, χωρις να θελω να μειωσω τον επισης αξιολογο κ πολλα υποσχομενο κο πετριτση, που δυστυχως ομως οσο υπαρχει ο αχορταγος παυλου στο πολιτικο προσκηνιο κ στο χωρο που αντιπροσωπευει θα του τσακιζει τα φτερα.

  9. Κώστα Λογοθέτη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.Δεν ήμουν στα εγκαίνια, άκουσα και διάβασα την ομιλία σου και ενιωσα, για πρώτη φορά πριν τις εκλογές,ανακούφιση και ικανοποίηση γιατί η ψήφος μου θα πιάσει τόπο.Τούτο έχει να κάνει με την καθαρότητα του λόγου σου,της σκέψης σου,των προτάσεων και λύσεων των προβλημάτων, μέσα από καθαρούς πυλώνες διοίκησης, οι οποίοι διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των δημοτών του νέου Δήμου μας.

  10. επειδη γινεται κριτικη στη συγκεντωση του κωστα ρωταω ΄΄ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ΄΄ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

  11. α, ρε 4:39 με εκανες να γελασω… τι μου θυμισες?
    κ ομως εγιναν κ θα ξαναγινουν τετοιες μετακινησεις.
    αλλωστε το χρημα αυτων που διοικησαν το δημο, ρεει ακομα αυθονο.

    ποθεν έσχες στους δημαρχους υπαρχει?

  12. Έχουμε και λέμε
    1ον. ο λόγος του πολιτικός-ξύλινος-αχρωμός και σίγουρα δεν έπιασε το παλμό που θα ήθελε ο κόσμος
    2ον. Βλέποντας το κόσμο στα εγκαίνια θα περίμενες η περαχώρα να ήταν εκεί – αύτη απουσίαζε
    3ον. αξιολογώντας τα άτομα τησ συγκέντρωσης εύκολα βγάζεις τα συμπεράσματα ότι ο χώρος που εκπροσωπεί ο Λογοθέτης είναι ΠΑΣΟΚ – Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΈΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    4ον. αν υποθέσουμε ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το πολύ 250 άτομα, τα 50 ήταν από το σόι του, τα 60 από τον Συνδυασμό,10 εργάτες του συνδυασμού, 50 του κόμματος, και 50 παρατηρητές
    Αθροίζοντας τα παραπάνω Κώστα δεν γεμίζεις ούτε ταξί

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ
    ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ ΟΧΙ ΜΙΣΑ
    ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΠΛΑΤΙΑ – ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ

    Μακάρι να κάνω λάθος

    Εγώ σε υποστηρίζω

  13. η κινητοποιηση ηταν ερασιτεχνικη μολις 3 ωρες πριν κυκλοφορισε στη πολη φει/βολαν για τη συγκεντρωση ζωντας στην εποχη των Ε Μειλ και των κινητων δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος να πληροφορησης τον κοσμο αλλα αυτα παθενουν οσοι εχουν μεντορες πολιτικους δηνοσαυρους αλλης εποχης

  14. Με τον Λοη τον Τσουγκο και τον γερο Σπανο θα γινει δήμαρχος;
    απο το 2001 ονειρευεσαι να γινεις δημορχος αλλα…ολο πισω εκανες, και σωστα εκανες.
    δεν το χεις βρε κωστα για δημαρχος!

  15. Στη συγκεντρωση ηταν περιπου 150 ατομα
    70 οι υποψηφιοι ο καθενας να παρει τη γυναικα του να σου οι 140
    Πληρης αποτυχια κατα τη γνωμη μου
    Τελικα ο Λογοθετης κινειται σε ρηχα νερα και σε επιπεδα ποσοστου Μιχα (που ειχε και περισσοτερο κοσμο)

  16. όλα καλά και άγια
    Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν
    Όπως
    1.ποια είναι η ιστορία του Λογοθέτη στην Πολιτική σκήνη;
    2. Γιατί έφυγε από την παρέμβαση Πολιτών του Μιχάλη Δρίτσα ( νυν Γ.Γκιωνη), που ήταν ιδρυτικό μέλος.
    3. Τι έκανε με τις δημοκρατικές διαδικασίες για επιλογή αρχηγού στις εκλογές του 2006 με Μίχα και ΠΑΣΟΚ ;
    4. Τι παιγνίδι έπαιξε με τον Γέρου;
    5. Τι έκανε για τον τόπο του από το Νομαρχιακό συμβούλιο ; Όταν όλος ο Λουτρακιώτικος λαός τον έκλεξε;
    6. τι έκανε για το όνομα του Νέου Δήμου παραλείποντας το χωρίο του την περάχωρα και τώρα το έχει κάνει σημαία;
    7. Γιατί διεκδικεί τον Δήμο ; Παραβρέθηκε σε κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο ; Πήρε Θέσης σε σημαντικά ζητήματα του Τόπου ;
    Κε Λογοθέτη τα ερωτήματα είναι πολλά και σοβαρά
    Και η κάθοδος σας έπρεπε να συνετή και όχι φωτοβολίδα
    Δυστυχώς ………….

  17. στους αγιους γινονται εκδηλωσεις σε κλειστο και πολιτιστικο απο τους 7 του γκιωνη και την υποψηφια της περιφεριας με τους μισθους των υπαλληλων που ακομα δεν εχουν πληρωθει .που τα βρισκουν τα χρηματα για προσκλησεις και αφισες ?

  18. ΦΙΛΕ 10.01 ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΙΛΑΣ? ΕΚΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΑΡΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

  19. Ο Κώστας ο Λογοθέτης είναι ένα σοβαρό και ειλικρινέστατο άτομο.
    Είναι άνθρωπος με αρχές και οράματα.
    Πιστεύω ότι και ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει το Λουτράκι προς το καλύτερο.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΣΤΑ!

  20. Ένας υποψήφιος σύμβουλος που είδα στα εγκαίνια είναι ο ΣΚΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που έχει τα φροντιστήρια (ξένες γλώσσες) και μου έκανε εντύπωση επειδή τον είχα δάσκαλο και ξέρω
    Ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο και σοβαρό άνθρωπο. Όπως και να έχει το πράμα, Καλή επιτυχία δάσκαλε!

  21. είμαι από τους Αγίους θεοδώρους,
    θα ήθελα να ρωτήσω αυτός ο μαυροΣτάμου που ήταν αντιδήμαρχος που πάει χωρίς τον θείο του τον βασίλη στάμου
    που του έδινε 200 σταυρούς
    ξυπόλητος πάει ο ανθρωπος ούτε τον δικό του δεν θα βρεί!!!

  22. Ε όχι και ο ψηλός 200 ψήφους. Να σοβαρευτούμε λιγάκι. Είπαμε δεν μας ξέρουν στο Λουτράκι αλλά μην το ξεφτιλίζουμε. Μία φορά να τον ακούσεις να μιλάει φτάνει.

  23. ακούστε τι σας λέω ο βασίλης (ψηλός) είναι δύναμη δεν θα βρεί ούτε τον δικό του ο άλλος που ερχόταν πρώτος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις,,,
    Βασίλη Στάμου γερά προχώρα είμαστε μαζί σου..
    χωρίς εσένα δεν κάνουμε πρέπει να κατέβεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog