Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποσειδών Λουτρακίου-Άρης Νίκαιας 36-35.Η ανάλυση του αγώνα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα

- Advertisement -

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση της ομάδας μας ξεκίνησε με το δεξί. Για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Άρη Νικαίας. Και για τις δύο ομάδες ήταν μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι και να δείξουν τις δυνατότητες τους πριν την πρώτη επίσημη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2.
Από την αρχή τα ηνία του αγώνα τα κρατούσε η ομάδα μας. Μικρές στιγμές αδράνειας και αβίαστων λαθών έδιναν το δικαίωμα να πλησιάζει η αντίπαλη ομάδα. Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα μας να προηγείται με δύο γκολ 12-10. Στο δεύτερο ημίχρονο το τέμπο ήταν εξίσου γρήγορο με το πρώτο και η εναλλαγή του σκορ χάριζε στιγμές αγωνίας. Μπορεί καμία ομάδα να μην την ενδιαφέρει το κύπελλο αλλά και οι δύο ομάδες ήθελαν να ξεκινήσουν με νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Το τελικό σκορ ήταν 25-25. Με βάση την υποχρεωτική ανάδειξη νικητή για την περαιτέρω συνέχιση του θεσμού αφού οι αγώνες είναι νοκ άουτ ο αγώνας συνεχίστηκε με μια πρώτη παράταση των 10 λεπτών. Και εκεί ο αγώνας αναδείχτηκε ισόπαλος 27 – 27 αφού είχε την ευκαιρία η ομάδα μας να κρατήσει το σκορ πρόκρισης και με ένα λαθάκι το έχασε. Έτσι δόθηκε από τους διαιτητές δεύτερη δεκάλεπτη παράταση. Το άγχος η αγωνία ήταν μεγάλη. Η μπάλα ήταν βαριά για όλους. Ένα λάθος αυτή την φορά από την αντίπαλη ομάδα μας έδωσε την δυνατότητα να φέρουμε τον αγώνα εκ νέου σε ισοπαλία 32-32.Στην τελική ισοπαλία όπου μετά θα ακολουθούσε η διαδικασία των πέναλτι Η στιγμή αγωνίας είχε κορυφωθεί. Στο απόγειο το άγχος και η ένταση μετά παο σχεδόν 2,5 ώρες αγώνα. Ορίστηκαν οι παίκτες από τις δύο ομάδες και οι τερματοφύλακες
Απο την ομάδα μας ορίστηκαν οι Γιώργος Τούρκια,Πιερράκος Παναγιώτης,Παπαδόπουλος Πέτρος,Βασιλειάδης Κωνσταντίνος και ο Βουγιάνοβιτς Βλάνταν.Τερματοφύλακα επέλεξε ο προπονητής μας τον Σακελλαρίου Σταύρο που είχε δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
Η πρώτη εκτέλεση της αντίπαλης ομάδας ήταν εύστοχη και έκανε το σκορ 32-33. το ίδιο και η εκτέλεση του Τούρκια που ισοφάρισε σε 33-33. Στην συνέχεια ευστόχησε ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας και έκανε το 33-34. Όμως η εκτέλεση του Πιερράκου δεν ήταν εύστοχη αφού η μπάλα χτύπησε στο παρκέ και μετά στο δοκάρι και βγήκε έξω. Παρέμεινε το σκόρ 33-34. Εδώ έδωσε το στίγμα του ο Σακελλαρίου. Με πολύ καλή θέση έκλεισε τον χώρο του τέρματος και έχασε το πέναλτι ο παίκτης του Άρη και παρέμεινε το 33-34. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουμε την διαδικασία στα ίσια και για τις δύο ομάδες. Από ένα πέναλτι χαμένο. Η αγωνία και η καρδιές μας είχαν σπάσει.
Ο έμπειρος Παπαδόπουλος Πέτρος πήρε την μπάλα και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το σκορ εκ νέου ισόπαλο 34-34 και ανεβάζοντας το ηθικό μας στα ουράνια.Η συνέχεια ήταν ψυχοφθόρα..Ο αντίπαλος παίκτης ευστόχησε και έκανε το σκορ 34-35. Ο Βασιλειάδης πήρε την μπάλα και την κάρφωσε στο παραθυράκι του αντιπάλου τερματοφύλακα κάνοντας το σκόρ 35-35.
Η πιο κρίσιμη στιγμή ήταν η επόμενη εκτέλεση. Η επιλογή του αντιπάλου να περάσει την μπάλα στην μέση του τερματοφύλακα μας αποδείχτηκε τραγική αφού με σωστή κίνηση του κορμιού του ο Σακελλαρίου απέκρουσε την μπάλα και κράτησε το σκορ στο 35-35. Έτσι ήρθε η στιγμή του καλύτερου παίκτη της ομάδας μας του Βλάνταν να εκτελέσει το επόμενο πέναλτι Με απίστευτη σιγουριά ο Βλάνταν σούταρε στην αντίθετη γωνία που επέλεξε ο τερματοφύλακας να κινηθεί κάνοντας το σκορ 36-35 και ταυτόχρονα χάρισε και την πρόκριση της ομάδας μας στον επόμενο γύρο.
Η κούραση όμως δεν μας άφησε να το πανηγυρίσουμε ιδιαίτερα. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν η νίκη και η πρόκριση και το καταφέραμε με αυτόν τον επίπονο και ψυχοφθόρο τρόπο.

Ευχαρισοτύμε τους λιγοστούς φίλους την ομάδας μας που ήρθαν και μας υποστήριξαν.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν:

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔ. 20 – 22 , Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ – Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 38 – 19
, ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ. 22 – 24 , ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡ. – Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ 36 – 35

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog