Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καμαρώστε Δήμαρχο!

- Advertisement -
αλλά δεν το’χω!!!!

- Advertisement -

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μερικες πολυ απλες ερωτησεις για το "καλο" παιδι-Δημαρχο:

    1/. τα ασυρματα δικτυα του ιντερνετ δουλευουν Γιωργουλη ?
    ξερεις να μας πεις ή θες να ρωτησεις πρωτα τον κουμπαρο σου τον συνονοματο, τον πρωην καφετζη ντε που τωρα το παιζει κομπιουτερας …

    2/. ποσο στοιχησαν τελικα οι μισθοι για 4 χρονια απο την ΔΑΕΤ και τον Δημο των:

    – ξαδερφου μηχανολογου-αεροπωλη
    – κουμπαρας βεστιαριουχας και νυν καφετζους στο ΣΠΑ
    – κουμπαρου πρωην καφετζης, νυν κομπιουτερας
    – ιδιαιτερας γραμματεας γραφειου δημαρχου, αποφοιτου δημοτικου και πρωην λουλουδους στο αποπλους
    – πρωην πορτιερη και νυν ειδικο συμβουλο (ευτυχως εφυγε νωρις…)
    – συνεργατη του φοροφυγα αντιδημαρχου και νυν ειδικου συμβουλου

    3/. ποσο στοιχισε τελικα το ΣΠΑ ?
    μηπως 6 εκατομυρια ευρω παραπανω απο το κοστος της μελετης επι Παυλου?
    που πηγαν ολα αυτα τα λεφτα αραγε ….

    4/. ποσο στοιχησε το κολυμβητηριο ?
    μηπως 3 εκατομυρια παραπανω απο το κοστος της μελετη επι Παυλου ?
    που πηγαν ολα αυτα τα λεφτα αραγε …

    5/. γιατι πηρες παρανομα απο τα ταμεια της ΔΑΕΤ και χωρις να ρωτησεις το Διοικητικο της Συμβουλιο, 150 χιλ. ευρω και τα εδωσες σε αλλο εργολαβο για εργο που δεν εχει σχεση με την ΔΑΕΤ, (το Λιμανι)?
    ειναι ή δεν ειναι αυτο ποινικο αδικημα και μαλιστα λογω του ποσου σε βαθμο κακουργηματος?

    μερικα λιγα και απλα ερωτηματα …..
    ετσι για να πεσουν οι μασκες …

  2. Και γιατί αφού έκανε κακουργηματικές πράξεις γιατί δεν κινήθηκε κανείς να το καταγγείλει? γιατί δεν μίλησε κανείς? γιατί αυτεπάγκελτα δεν κινήθηκε ο εισαγγελέας? γιατί δεν έγινε τίποτα να κινηθεί κάποιος νομικά??Αλλά όλοι λόγια είσαστε όλοι σας με λάσπες ζείτε..Εαν υπάρχει ένα δίκιο σε όλα τα παραπάνω που έιναι ο περιφερειάρχης? που είναι η απόδειξη των όσων λέτε? για παρανομία? Μα κανείς δεν κινείτε νομικά αφού αγαπούν όλοι τόσο πολύ Δήμο μας? ΠΩς ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΎΝ?? ΜΕ ΛΆΣΠΗ??

  3. Γιατί μανάρι τη τελευταία φορά που κάποιος κατηγορήθηκε για χρέη στο Δήμο και μάλιστα με πραγματικά στοιχεία εμείς τον …..βγάλαμε δήμαρχο.

  4. ΠΡΟΣ 1.31

    ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ 'Ή ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ?

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ?

    ΚΑΚΩΣ – ΚΑΚΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!

    ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ !!!!
    (ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ …)

    ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ….

    ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΔΑΕΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ …

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ ….

    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΚΕΛΠ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ?

    ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ !!!
    ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ….

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ !!!

  5. βρε 1:50, μεσα στο μυαλο μου εισαι !!!

    ετσι ακριβως οπως τα λες !!!

    ανθρωπος που ειχε υπεξαιρεσει και δεν απεδιδε τον δημοτικο φορο στον Δημο για πολλα-πολλα ετη απο τα μαγαζα του (που λεει και αυτος), εγινε Δημαρχος ….

    τι να λεμε τωρα …

    ηρωα θα τον κανανε, αν τον πηγαιναν στα δικαστηρια …

    ασε που η αποφαση μετα απο 4-5 αναβολες που θα επαιρνε το "καλο" παιδι, θα εβγαινε το 2021 !!!

    ζησε Μαη μου δηλαδη.

    το θεμα ειναι οντως οτι η εν λογω πραξη του ειναι παρανομη και κακουργηματικη!

  6. Στον πρώτο φίλο παρ.5, για τόν ίδιο λόγο που ο Παύλου έδωσε προκαταβολή 85 εκ. δρχ στον εργολά βο του παραλιακού πεζόδρομου, ο οποίος ποτέ δεν εγκαταστάθηκε και φυσικά ποτέ δεν έγινε το έργο. Άς απαντήσει κάποιος σε αυτήν την ερώτηση και μετά ρωτάτε τις άλλες!!!!!!!!!

  7. AS TOLMHSEI O GEORGOYLHS, Ή OI KOLHTOI TOY POY GLENTOYSANE ME TA LEFTA TOY DHMOY KAI THS DAET Ή KANENAS APO TA AFENTIKA TOY STO CASINO NA KANEI MHNYSH Ή AGOGH KAI TOY THN EXOYN STHMENH TOY GEORGOYLH ME TA 150.000 EYRO NA TON STEILOYN OS ANTIPOINA STA SIDERA

  8. ΡΕ ΑΣΙΧΤΙΡ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΄΄ΠΟΥΛΕΝ΄΄ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ 80 ΕΚΑΤΟΜΗΡΙΩΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ Η ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΙΜΙΣΗ ΔΙΣ ΔΡΑΧ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 750 ΕΚ ΔΡΑΧ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΤΑΛΠ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΜΕ ΜΑΚΕΤΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ''ΜΟΥΤΙ΄΄ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ Ο ΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΛΕΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΛ ΑΥΤΑΟ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ.

  9. την ειχε κανει κ ο παυλος την πατατα του παιδες.
    αλλα ευτυχως προλαβε τις ημερομηνιες κ εκανε την αγωγη για να γυρισουν τα λεφτα πισω.
    δεν τη θεωρω ομως την πραξη του εσκεμενη κ με δολο.
    οπως δε θεωρω κ την πραξη του γκιωνη εσκεμενη.
    αυτο ομως δεν τους απαλλασαει απο το γεγονος, οτι εκαναν παρανομα τις οποιες συναλλαγες χωρις να ρωτησουν κανεναν.

    δυστυχως εμενα οι κυριοι παυλου-γκιωνης δεν μου κανουν πλεον. δεν τους εχω καμμια εμπιστοσυνη πλεον.

    οσο για αυτο με τα ναρκωτικα στο αποπλους εχω να πω οτι ειναι ψεμα. μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα δλδ.
    θυμαμαι παλιοτερα που ελεγαν για τα οικογενειακα του παυλου… αηδιες κ κατινιες.
    καμμια σχεση η πολιτικη με τα οικογενειακα ή τα εργασιακα.
    μπορει να μην τους κανω κεφι κ τους δυο τους, αλλα το τι κανουν στην προσωπικη τους ζωη κ στην εργασια τους (οσοι δουλευουν βεβαια) με αφηνει αδιαφορο.
    τους κρινω μον ον ως δημαρχους, οπως τους κρινει κ ο κοσμος.

  10. δεν καταλαβες φιλε 3''08 τα λεφτα τα 80 εκατ τα γλιτωσε η προνοια του διευθηντη της ΔΑΕΤ που ειχε παρει εγγυητικη επιστολη απο αλφα βανκ για το ποσο που εδωσε και ετσι γλιτωσε και οπαυλου να τα πληρωση απο την τσεπη του κατα τα αλλα εκανε ολοκληρο θεατρο στο ΔΣγια τισ 150 χιλ ε που εδωσε ογκιωνης για το λιμανι αλλα τους παιζει σαν τη γατα με το ποντικι λογω ανικανοτητας να ανταποκριθει στα καθηκοντα του

  11. Τι βλακείες είναι αυτές για ναρκωτικά ρε άνθρωποι.Ντροπή γιατί όλων μας τα παιδιά 'εχουν διασκεδάσει εκεί και αν ξέραμε για ναρκωτικά τότε είμαστε όλοι μας αλήτες απέναντι στα παιδιά μας.
    Αν ο Γκιώνης δεν μας κάνει για δήμαρχος δεν φταίει το απόπλους,άλλα φταίνε όπως αυτά που γράφει ο πρώτος και άλλα που τα ξέρουμε καλά. Γιατί μας αρέσει να συγκρίνουμε άσχετα πράγματα;; Τι δουλειά έχουνε τα 85 μύρια που δόθηκαν επίσημα και με εγγυήσεις με τα 150.000 που πήρε ο γκιώνης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ;; Καλό είναι να λέμε τα σωστά ακόμη και για τους αντίπαλους …….μην καταντήσουμε γκιώνηδες!!!!

  12. φιλε 3:22 τη γνωριζω τη διαδικασια, κ το τι ακριβως ειχε συμβει.
    δε διαφωνουμε επι της ουσιας.
    αν προσεξες ανεφερα πριν οτι την ειχε κανει κ ο παυλου την "πατατα" του αλλά ευτυχως προλαβε.
    τι προλαβε δλδ? οι υπαλοιλοι τον προλαβαν.
    τς πα.. δοκιμασμενοι κ αποτυχημενοι ειναι κατα εμε κ οι δυο τους, ασχετα αν ο γκιωνης ειναι "καλο παιδι" οπως λεει ο δικος του κοσμος.

  13. ρε φιλε 4'04 καταλαβαινεις η κανεις το βλακα δεν υπηρχε πουθενα εγκηρη αποφαση για να δωση 80 εκ δχ με το ετσι θελω τα εδωσε και τα εισεπραξε προσφατα η δαετ με ασφαλιστικα απο α βανκ οπως με τουσ φοινικες που αφου τους φυτεψε χωρις αποφαση της ΑΤΕΚΛ οταν ειδε οτι ξερενονταν πηρε τηναποφαση στη ΑΤΕΚλ και εβγενε και εκανε το καμποσο στο γκιωνη οτι εχει ποινικες εφθηνες ογκιωνης που επρεπε να του τριψει την ετεροχρονισμενη αποφαση στη μουρη αλλα ειπαμε γκιωνης ειναι αυτος ανεπαρκης και αδιαβαστος μονιμως.

  14. Ο Παυλου εδωσε τα λεφτα με συλλογικη αποφαση που γνωριζαν ΟΛΟΙ και κανεις δεν αντεδρασε τοτε (οπως ηταν φυσικο γιατι κανεις δεν γνωριζε)

    Οταν το εργο του παραλιακου πεζοδρομου το σταματησε ο ιδιος ο Δριτσας με προσφυγη (για να μη χασει το σινεμα ΗΛΕΚΤΡΑ κανα εισητηριο) και το εργο σταματησε στο Συμβουλιο Επικρατειας (που να το ηξερε ο Παυλου τοτε) ο Παυλου πρωτοστατησε στο να γινει αγωγη στον εργολαβο και να παρει ο Δημος τα λεφτα πισω, δεν το επαιξε ΛΕΛΕ σαν τον Γκιωνη

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ

    Μηπως συγκρινετε τη βουρτσα με ….?

  15. Ο κ.ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΟΧΙ 19 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ 119 ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ Η κ.ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ…. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ

  16. ΡΕ 1.31 ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΤΕΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΊΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΟΠΩΒς ΣΤΟ ΤΕΛΙΟΣ ΤΗς ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΚΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ. ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ.

  17. ΠΡΟΣ 1.50
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Ο ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.

  18. σας βαρεθηκα πια για τιςμαλακιες που γραφετε απο που προκιπτουν ρε σεις τα 19 εκατομμυρια δανεια που λετε ο δημος δεν χρωστα τιποτα καινουργια δανεια πλην αυτο που ειχε παρει ο παυλου 700εκ δρ για να πληρωση την απολωτριωση κριμιτσα στο ποταμι και κατι παλιες οφειλες απο εποχης γιωτακη δανειο επτα εκατομ ευρω εχει παρει μονο η ΔΑΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ελεος πλεον με την γκεμπελικη σας προπαγανδα ετσι θα πατε στις εκλογες με ψεματα και ανακριβιες κοιτατε να μαθετε πως εχουν τα πραγματα ρε σουργελα γιατι θα σας κλαψουν οι ''μαυρες ρεγγες '' που ειναι και ακριβες.

  19. MEGALE ESY POY TA KSEREIS OLA TI GINETAI ME TA 5 EKATOMMYRIA POY TOY EXEI MPLOKAREI H TRAPEZA GIATI DEN EXEI EMPISTOSYNH OTI THA EPISTRAFOYN? H TRAPEZA MHPOS TON THEOREI ANAKSIOPISTO? MHPOS HRTHE H ORA TO KALO PAIDI ME TA KAKOYRGHMATA NA FAEI SOYT?

  20. προς το παπαγαλακι 7.10:

    μαθε πρωτα τι αποικειοκρατικες συμβασεις για το εν λογω δανειο εχει υπογραψει ΔΡΙΤΣΑΣ + ΓΚΙΩΝΗΣ και μετα μιλας νεαρε !!!

    δεμενον χειροποδαρα τον εχει τον Δημο και την ΔΑΕΤ, η Εθνικη Τραπεζα για 10 χρονια !!!!

    μπορει με το ετσι θελω να μπλοκαρει ολα τα χρηματα που εισπρατει καθε χρονο η ΔΑΕΤ απο την συμμετοχη της στο Καζινο…

    Μετα τις εκλογες ανεξαρτητα ποιος θα ειναι Δημαρχος, θα ερθουν απολυσεις και στην ΔΑΕΤ !!!

    θυμησου το αυτο…

    η εν λογω δημοτικη εταιρεια παει για φουντο.

    μονο στους εργολαβους χρωστουν πανω απο 3 εκατομυρια ευρω !!!!

    αντε γιατι τοσην ωρα λες απιστευτες βλακειες !!!

  21. ρε αι σιχριρ που θα πεις σε μενα οτι δεν ξερω για πεσμας αν το επιτοκιο γιουριμπορ 0,45 το εχει παρει καμια αλλη εταιρεια που εχει δανειοδοτηθη απο εθνικη φυσικο ειναι να εκβιαζει η τραπεζα για να καλυτερευσει τους ορους υπερ της γιατι δανιζεται ακριβοτερα απο ΕΚΤ φυσικα ηταν προτιμοτερο αυτο που εγινε αντι υποθηκης επι του κτιριου αντε ασχετα παπαγαλακια του παυλου ανντε να σας κανουν κανενα σεμιναριο μπας και κοψετε τις μαλακιες.

  22. ρε φιλε 7:55 εχεις ξεφυγει εντελως ελεος τι πανικος ειναι αυτος που σε εχει πιασει;
    ο Γκιωνης χρωσταγε 16.εκατ.δραχ. στον δημο απο το δημοτικο φορο του 2%;ΝΑΙ.
    οταν εβγαλαν το θεμα και το εμαθε ο κοσμος μετα απο μια συγνωμη που ζητησε ο Γκιωνης ηταν τετοια η "συγκηνιση" που τον εβγαλαν οι συμπολιτες μας δημαρχο.
    οΓκιωνης εχει κανει κακο στον δημο ΤΕΛΕΙΑ &ΠΑΥΛΑ.
    αληθεια μιας και μας θυμισε ο φιλος 1:54 πως εγινε δημαρχος ο Γκιωνης, αυτα τα χρεη τα εχει πληρωση…με τι λεφτα αφου μας ειχε πει οτι δεν τα ειχε πληρωση γιατι ειχε οικονομικη κριση τοτε…τωρα φευγοντας αφηνει πισω του, ΧΑΟΣ!!
    ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ!!

  23. ΠΟΙΟ ΓΙΟΥΡΙΜΠΟΡ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ …

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΝΕΙΟ …

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ?

    ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ?
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΡΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

    ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΣΥΜΒΑΣΗ …

    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΑΥΤΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ …

    ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ, ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  24. ασχετος εισαι ρε ουφο αν δια;βαζες οικονομικο τυπο το ιδιο κανει η εθνικη με ολους της τους οφειλετες επικαλειται ιδικες συνθικες λογω της οικτρας οικονομικης καταστασης της χωρας και του ακριβου δανισμου απο ΕΚΤ αλα αυτα δεν τα μαθενεις στουσ καφενεδες θελει και λιγο μελετη.

  25. ASE MIXALAKH …
    DEN PITHEIS ….

    ALLOU TIS ARLOUBES SOY !!!

    AYTA TA LENE MERIKOI SAN ESENA POU KAI THN YSTATH STIGMH POU VOULIAZETE, LETE AHDIES !!!

    EYTYXWS APO THN 14H NOEMBRH OPOIOS KAI NA BGEI APO TOYS LOGOTHETI-PAVLOU THA AFHSEI PISW THN KAMMENH GH POU DHMIOURGHSATE !!!

    ALITHEIA ESY POU EISAI THS AGORAS, GIA PES MOU TO ASYRMATO DIKTYO POU PLHROTHIKE 60 XILIARIKA GIA TO KENTRIKO LOUTRAKI DOYLEVEI?

    RWTA TON GIORMATSH KAI PES MOU …

  26. τι μας λες ρε 9.36 !!!

    σε πιστεψαμε τωρα …

    και δεν μου λες ρε φωστηρα, γιατι η Εθνικη αρχισε να παρακρατα παραπανω χρηματα απο τον Γεναρη και μετα?

    πριν τον Γεναρη δεν υπηρχε κριση ? πριν δεν δανειζοταν οπως λες ακριβοτερα απο την Ευρωπαικη Τραπεζα?

    αντε πιες κανενα σφηνακι στον φιλο σας (ξερειε εσυ που)και ελα μετα να μας τα πεις αλλιωτικα …

    αντε γιατι μας διασκεδαζεις με οσες βλακεις μας λες …

  27. εγω δεν θα σε μαθω οικονομια γιατι εσυ αποφευγεις να παρεις θεση σε γεγονοτα και λες αρλουμπες να σε παρει ο παυλου στο οικ επιτελειο του να ξελασπωσης την ΔΑΕΤ οπως την ειχε την πρωιγουμενη τετραετια που ξεκιναγε να φτιαξει υδροθεραπευτηριο διχως φραγκα στο ταμειο και ελεγε στο γκιωνη να μην παρει δανειο.

  28. οπα ρε φιλε σαν πολλα νομιζεις οτι ξερεις…

    κατ΄αρχην δεν ψηφισα ποτε στο παρελθον τον Παυλου !!!

    στο τελος θα μας βγεις και ο Σμιθ (αν τον ξερεις φυσικα, πραγμα δυσκολο).

    ακου φωστηρα να μαθαινεις (στοιχεια πο την ΓΣ της ΔΑΕΤ τον περασμενο Ιουνιο):

    45 εκατ. ευρω διαχειριστηκε ο φιλαρακος σου μεσα σε 4 χρονια και καταφερε με τις σπαταλες και τις ατασθαλιες (βλεπε υερβασεις σε ολα τα εργα, ασυρματα δικτυα μαιμου, σαατσι σαατσι με μαιμου μελετες, μαζωνακηδες που στοιχιζαν 50 χιλιαδες, κ.λπ.) νσ βουλιαξει την ΔΑΕΤ !!
    ξερεις ποσα χρωστα μονο για το ΣΠΑ στους εργολαβους-προμηθευτες?
    πανω απο 3 εκατομυρια ευρω τα οποια δεν εχει να δωσει και θα τα φαει στην κεφαλα ο επομενος δημαρχος!!
    αφου θες να μιλησουμε για την ταμπακιερα ακουσε τα λοιπον.
    αλλα εσενα τι σε νοιαζει ? φανταζομαι οτι θα σε εχει βολεψει καπου, σε καποια αργομισθια !!!

    55 εκατ. διαχειριστηκε ο αλλος ο κακος Παυλου σε 12 χρονια, ο οποιος του αφησε φευγοντας και ταμειο ολο το μερισμα του 2006 απο την συμμετοχη της ΔΑΕΤ στο Καζινο, δηλαδη περιπου 7,5 εκατ. ευρω.
    Επειδη λες οτι δεν παιρνω θεση σε γεγονοτα!

    αντε για τσαι τωρα, οικονομολογε του πρωκτου !!!

  29. τωρα παω για τσαι κε ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ο ενας εργα εστω και με λαθη ο αλλος μακετες και φρουφρου και αρωματα.

  30. TA 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΓΚΙΩΝΗ. ΤΑ 700.000 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΕΣΟΔΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ 2,1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΩς ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

  31. δεν τα λες καλα.
    ο ενας εργα με διπλασιο κοστος (βλεπε ΣΠΑ, κολυμβητηριο, δημοτικη αγορα), δανεια, υποτελεια στους παραλιακους, χατζιαβατης και γκριζες καταστασεις ,,,

    αντε τωρα να εισπραξεις τον μισθο σου εκει κατω …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog