Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Όχι” από Χιμένεθ – Επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση η ΑΕΚ

- Advertisement -


Αρνητική τροπή πήραν οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της “Ένωσης”, με την διαφορά των δύο πλευρών να φτάνει συνολικά τις 250.000 ευρώ.

Οι “κιτρινόμαυροι” πρότειναν στον Χιμένεθ συμβόλαιο με 650.000 ευρώ ετήσιες απολαβές, καθαρά, ενώ ο Ισπανός τεχνικός ζητάει 800.000. Επίσης ο Χιμένεθ θέλει 300.000 ευρώ για τρεις βοηθούς ενώ η ΑΕΚ προσφέρει 200.000 ευρώ για δύο βοηθούς.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας η “Ένωση” να επανέλεθει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Ούτως ή άλλως η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι πολύ μεγάλη και αν ρίξουν όλοι λίγο νερό στο κρασί τους, το deal θα ολοκληρωθεί.

Ωστόσο στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πριν “πεινάσουν μαγειρεύουν” και εκτός του Πάουλο Σόουζα που είναι στο… περίμενε, έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΑΕΚ, ένα τρίτο όνομα που εμφανίζεται φαβορί στην  περίπτωση που χαλάσει του Χιμένεθ. Πρόκειται για Γάλλο τεχνικό, που δεν αποκλείεται να είναι ο Πολ Λε Γκουέν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog