Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Boυβαμάρα στον συνδυασμό Γκιώνη…

- Advertisement -

Όλοι οι συνδυασμοί ανακοινώνουν ονόματα από τον νέο διευρυμένο δήμο και η ‘Παρέμβαση’ ”κοιμάται το ύπνο του δικαίου”. Προβλέπω.. ..αυτό που δεν μπορούσα να πιστέψω πριν δυο μήνες,τον Γκιώνη 3ο και καταιδρωμένο.Δικαιολογώ την αποψή μου γνωρίζοντας ότι το ‘μεγάλο μαγαζί’ ρίχνει το βάρος στην περιφέρεια αφήνοντας το Λουτράκι έρημο να το ‘λεηλατήσουν’ οι άλλοι συνδυασμοί. Γιωργάκη Γκιώνη μάλλον δεν ευθυγραμμίζεσαι με τον Μιχάλη Δρίτσα που έχει μια ποιότητα και μια πολιτική σκέψη και πας χαζοχαρούμενα προς την καταστροφή.Αλήθεια κύριε Γκιώνη,ποιοί σας στήνουν το ψηφοδέλτιο,γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι που τους έχετε τύποις κοντά σας δεν γνωρίζουν τίποτα και εσείς δυστυχώς γίνατε βασιλικότερος του βασιλέως στις επιταγές του μεγάλου μαγαζιού..Η ιστορία θα σας γράψει με μελανά γράμματα!
-άρθρο αναγνώστη

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα ο πουλος δεν κανει τιποτα αλλο ολη μερα κοιταει τα μπλοκ και γραφει μαλακιες εχει μεγαλο κομπλεξ με τους καζιναδες για το σουτ που εφαγε.

  2. Παιδιά αυτή τη φωτογραφία του Γιώργου Γκιώνη με τους εργοδότες του την ξέρουμε. Που είναι οι άλλες φωτογραφίες με το φιλαράκι του από τη Μύκονο;

  3. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ Ο ΒΡΑΧΑΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΧΑΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΟΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2006. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ.

  4. Δεν έχουν πεί ακόμη την τελευταία τους κουβέντα.Θα αμολύσουν τον παπαροπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να βγεί στις ρούγες με υποσχέσεις διορισμών. Αυτόν που δεν έχει ανάγκη τα 2000 το μήνα αλλά τα τσεπώνει αμέσως.Μετά θα αμολύσουν τη Μαρία που μετά τον αυτοθαυμασμό της, ερωτεύτηκε πολιτικά το Γέρου,μετά το Γκιώνη .Πάντα πρόβλημα γούστου είχε. Τελευταίο θα αμολύσουν το Ρουμελιώτη να ασφαλτοστρώνει τις αυλές όπως του Μάρκελου,πάντα με τους γνωστούς του διαφανείς διαγωνισμούς της Μεγάλης Παρασκευής.Μας περιμένει μαζική επίθεση από συμμορίτες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog