Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

To Σαββάτο 2 Οκτωβρίου έγιναν τα πρώτα και πραγματικά Ηραία(video)

- Advertisement -
Ήρα

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια παιδιά και του χρόνου θα είμαστε όλοι εκεί!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μόνο μην δωγκώσεις την γλώσσα σου και πάθεις δηλητηρίαση!!Πόσο κακία υπάρχει σε αυτό τον Δήμο??Επειδή έγινε μια σοβαρή επένδυση στην περιοχή και έγινε κίνητρο και πάλι η Λίμνη για τους νέους φταίει ο Καραβούλης? Επειδή έδωσε την δυνατότητα στην περιοχή να αναβαθμιστεί φταίει ο Καραβούλης? Επειδή οι νέοι του Δήμου μας είδαν σε ένα καταπληκτικό μέρος μια κίνηση που τους ταιριάζει στα νιάτα τους φταίει ο Καραβούλης? Για πές μας εσύ που τα ξέρεις όλα…ποιός επαγγελματίας έχει κάνει επενδύσεις στην περιοχή? ποιός έχει αναβαθμίσει το μαγαζί του? ποιός έχει δώσει το δικαίωμα στους νέους να επιλέξουν την λίμνη ώς προορισμό? Ο δήμος σου φταίει τώρα? Που επέλεξε το καλύτερο μαζαγί για να διοργανώσει κάτι επιτέλους στην Λίμνη? Τόσα χρόνια απραξία…σου άρεσε? Σε βόλευε? Και που ξέρεις που πήγαν για καφέ μετά τα παιδιά?? ξέρεις?? να σου πω…. στου Καραβούλη!! Μήπως υπαρχει κανένα άλλο μέρος για καφέ..και δεν το γνωρίζουμε??
    Μακάρι που υπάρχει ο Λογοθέτης στην Λίμνη ο Καραβούλης και οι υπόλοιποι επαγγελματίες. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους έχουν δώσει στον κόσμο το κίνητρο για την επιλέξουν ξανά και ξανά και ξανά. Και εσένα σε πείραξε μόνο ο Καραβούλης και ο Δήμος?? Κοίτα τα χάλια σου και άσε τους υπόλοιπους να κάνουν τον δικό τους αγώνα για την ανάπτυξη της πανέμορφης περιοχής της βουλιαγμένης.

  2. αφηστε τα ολα αυτα παιδια και ψαχτειτε λιγο μεταξυ σας εκει εσεις που κανετε τις εκδηλωσεις γιατι στην αρχαια Ελλαδα και στα Ηραια δεν υπηρχαν αλβανοι, τωρα πως γινεται εσεις οι νεοελληνες να τους δινεται λογο υπαρξης σε τετοιες εκδηλωσεις δεν μπορω να το καταλαβω.

  3. 6-41,το ξερεις οτι ειναι ολο παρανομο το υπανεμα?αληθεια τις 150000προστιμο που εφαγε ο καραβουλης τις πληρωσε??κοροιδο ρωμιε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog