Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Δασαρχείο απέρριψε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου μας!

- Advertisement -

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που προπαγάνδισε προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους και μόνο η Δημοτική Αρχή του κ. Γκιώνη, παίζοντας με τα όνειρα και τις αγωνίες των δημοτών, όπως ήταν φυσικό απορρίφθηκε!



Θυμίζουμε ότι οι πρακτικές της Δημοτικής Αρχής για το Γ.Π.Σ. είχαν καταγγελθεί τόσο από εμάς όσο και από τους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους.

Κάνετε κλικ για να διαβάστε παρακάτω το έγγραφο-φωτιά του Δασαρχείου:




Το Δασαρχείο, λοιπόν, επισήμως γνωμοδοτεί αρνητικά.
Από το έγγραφο αυτό ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παρακάτω σημεία:

– «…» η υπηρεσία μας γνωμοδοτεί αρνητικά διότι δεν ελήφθησαν υπόψη επιφάνειες οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί αναδασωτέες «…»
– «…» περιπτώσεις που 
κατά παράβαση των νόμων και της χρηστής διοίκησης παρότι γνωρίζετε εντάξατε στις προαναφερθείσες κατηγορίες επιχειρώντας έτσι την αλλαγή χρήσης δάσους «…».

Εκ του αποτελέσματος δικαιωνόμαστε. Προφανώς κάποιοι περίμεναν να απορριφθεί μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου, όταν και θα είχαν προλάβει να εξαπατήσουν -για άλλη μια φορά- τους Δημότες.

Θα ζητήσει άραγε, έστω και τώρα, κάποιος συγγνώμη από τους ανθρώπους που εν ψυχρώ εξαπατήθηκαν;
                                                                                                        
 Πηγή:    http://ppavlou.blogspot.com/   5/10/2010
- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παρακαλω εσας που εχεται την ευθυνη για το μπλογκ οπως κανετε μια αναρτηση με μεγαλα γραμματα που να γραφει οτι αυτο που κανουν οι υποψ. δημαρχοι ειναιΝΤΡΟΠΗ.τι ειναι αυτο? ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΚΕΤΕΥΟΥΝ για να βρουν ΥΠΟΨ. ΔΗΜ. ΣΥΜΦΟΥΛΟΥΣ.οποιος κανη το λαθος να περπατηση στην ελ.βενιζελου πεφτει θυμα πολιτικης παρενοχλησης.Κυριοι υπ.δημ. αυτα να τα λογαριαζαται πριν .Εχει καταντησει αυτη η κατασταση γελεια και φερνεται τον κοσμο σε δυσκολη θεση.

  2. Γελοία κατάσταση από γελοίους και γλειώδεις ανθρώπους προς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και προς άγραν ψήφων…

  3. κ.ΓΚΙΩΝΗ ΟΙ 80000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΗΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? Η ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΗΣ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

  4. Ο έμπειρος κ.Παύλου ή οι έμπειροι συνεργάτες του για άλλη μια φορά αντιγράφουν μέχρι και φράσεις-ατάκες από τα γραφόμενα του Πετρίτση (βλέπε κείμενο Πετρίτση για το ΓΠΣ στις 29-9) "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια". Έλεος ούτε φαντασία στις παροιμίες δεν έχει πιά.
    Καλό θα είναι να στείλει τους συνεργάτες του στα εγκαίνια του Πετρίτση και να μαγνητοφωνήσει όλο το λόγο για να δει τι θα πει στο δικό του……..

  5. έχει δίκιο ο 11:07 , μπήκα στο μπλοκ του Πετρίτση και το είδα. έχει καταντήσει ανέκδοτο ο τύπος απ'τις πολλές αντιγραφές. πάντως συνώνυμες παροιμίες για το ψέμα υπάρχουν πολλές. απευθύνομαι προς τους συνεργάτες του: 1. Το ψέμα τρεχει αλλά δεν πάει μακριά, 2. το ψέμα ως την πόρτα φτάνει, 3.ο ψεύτης πρέπει να έχει καλό μνημονικό κλπ, κλπ.
    Αν είναι ο Παύλου να λέει ότι έχει πει πριν λίγες μέρες ο Πετρίτσης, τότε γιατί να τον ψηφίσουμε. προτιμάμε αυτόν που τα λέει πρώτος……

  6. Το Καζινο αμεσως μετα την ανακοινωση Παυλου για την στηριξη των πρωτων σε ψηφους δημοτικων συμβουλων των Αγιων Θεοδωρων συσπειρωνεται και ανακοινωσε Πρωτονοταριο

    Αυτοι δεν λενε αρλουμπες εχουν πραγματικα γκαλοπ και ξερουν οτι για να ξαναβγει ο Γκιωνης πρεπει να χτυπησουν τον Παυλου. Ας μη χαρισουμε την ψηφο μας σε υποψηφιους του 10% οπως με τον Πρωτονοταριο. Αφηστε τις διαμαχες και ενωθειτε ολοι με Παυλου για να φυγει η συμμορια

  7. Φίλε 12:59, μπορεί να ασχολιόταν μόνο ο Παύλου, αλλά άλλα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Με μονοψήφιο τον δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση. Ας σκεφτεί καλύτερα την κάθοδό του ο κ.Παύλου γιατί θα χάσει στο τέλος όση αξιοπρέπεια του έχει απομείνει……
    Ίσως είναι συμβολικό και το πανό που του διάλεξαν να βάλει. Χαιρετάει τον κόσμο του Λουτρακίου μετά από 24 χρόνια ανάμειξής του στα κοινά.

  8. Ρε παιδια σκεφτειτε λιγο
    αν μπορουσε το καζινο θα τον εβγαζε και πεμπτο
    ειναι ο μονος που φοβουνται οτι μπορει να τους χαλασει τη σουπα
    μη μας πιασουν παλι κοτσους

  9. ο τιτλος ειναι αστοχος και παραπλανητικος .το δασαρχειο δεν απεριψε το ΓΠΣ γνωματευσε αρνητικα για την ενταξη των ΒΑΜΒΑΚΙΩΝεκει ξερετε που οπαυλου εριχνε αβερτα ασφαλτο και εβαλε μαζι με τον ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΦΕΣΙ στη ΔΕΚΕΛΠ 250 ΧΙΛ ευρω που εχθες εγινε στο ΔΣ Η ΚΗΔΕΙΑ της λογω ζημιογονων χρησεων και που ειναι κατηγορουμενος στο εφετειο ναυπλιουγιαυτο το λογο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog