Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις για μαστροπεία στο Λουτράκι

- Advertisement -
Την 22:00΄ώρα της 05-10-2010 στο Λουτράκι Κορινθίας, συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου δύο άνδρες αλλοδαποί ηλικίας -22- ετών και -24- ετών και μία γυναίκα αλλοδαπή ηλικίας -22- ετών για μαστροπεία, παράνομη έκδοση προσώπου και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες, αφού έκλεισαν τηλεφωνική συμφωνία με σκοπό την ερωτική συνεύρεση με πελάτη αντί συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, μετέφεραν την αλλοδαπή γυναίκα σε ξενοδοχείο, η οποία αποπειράθηκε να έρθει σε ερωτική επαφή σε Αστυνομικό που παρουσιάστηκε ως πελάτης. Κατά την έρευνα που ακολούθησε ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • -6- κινητά τηλέφωνα με τα οποία κανονίζονταν τα ραντεβού.-
  • Το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των -370- ευρώ.-
  • -1- πλαστό χαρτονόμισμα των -50- ευρώ.-
Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κου. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Κορίνθου.
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να δούμε πότε θα ασχοληθούν και με τα Ναρκωτικά!! Στο πάρκο το παραλιακό..στο πάρκο το επάνω..στον κεντρικό..στα μαγαζιά..στα στενά. Δηλαδή μόνο όταν φτάσει στην πόρτα μας θα πρέπει να φωνάξουμε? Και είναι όλοι γνωστοί στην κοινωνία του Λουτρακίου ποιός πουλάει πού!!! θα ενδιαφερθεί κανείς δημοτικός σύμβουλος σε συνεργασία με τον Αστυνομία να εκδιωχθούν και να καταγγελθούν τα στοιχεία εκείνα που ρίχνουν τα παιδιά μας στον ψευτικο κοσμο των ναρκωτικών.??
    Βαρεθήκαμε να ακούμε απο όλους τους συνδυασμούς να λένε..ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..αλλά δεν τολμούν να κάνουν κάτι. Θα υπάρξει κάποιος που θα το τολμήσει? ή όλοι για μια ακόμη φορά θα φανούν οι δημοτικές κότες??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog