Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tο βίντεο με το ufo που έκλεισε το αεροδρόμιο στην Κίνα!

- Advertisement -

Η είδηση δημοσιεύεται τις τελευταίες ημέρες σε δεκάδες έντυπα ανά τον κόσμο, αφού είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η Κίνα αναγκάζεται να κλείσει ένα ολόκληρο αεροδρόμιο εξαιτίας της εμφάνισης…UFO!

  Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2010, όταν ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίσθηκε πάνω από το αεροδρόμιο της πόλης Μπαότου στην Μογγολία της βόρειας κεντρικής Κίνας.

   Αμέσως σήμανε συναγερμός και για λόγους ασφαλείας καθηλώθηκαν στο έδαφος οι πτήσεις που ήταν έτοιμες για αναχώρηση! Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν καθυστερήσεις στις αφίξεις τριών πτήσεων αφού ουσιστικά “έκλεισε” το αεροδρόμιο για περίπου μία ώρα!
  Όπως δήλωσε στα κινεζικά ΜΜΕ  ο εκπρόσωπος τύπου του αεροδρομίου “λάβαμε μία ειδοποίηση από τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας σχετικά με την εμφάνιση ενός UFO. Για λόγους ασφαλείας, το αεροπλάνο που εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν για προσγείωση οδηγήθηκε σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο, ώστε να αποφευχθεί πιθανή σύγκρουση με το άγνωστο αντικείμενο”.

    Δύο ακόμη πτήσεις, μία από το Πεκίνο και η άλλη από τη Σανγκάη, προσγειώθηκαν αναγκαστικά σε ένα άλλο κοντινό αεροδρόμιο. Είναι το τρίτο περιστατικό UFO που σημειώνεται μέσα στο 2010 στην Κίνα, προκαλώντας αναστάτωση στις αερομεταφορές! Και τις δύο προηγούμενες φορές, υπήρξαν δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που έκαναν λόγο για “ιπτάμενο στρατιωτικό σκάφος σε πειραματικό στάδιο”!

pyles.tv

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog