Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΑΥΛΟΥ

- Advertisement -
Αγαπητοί συνδημότες-συνδημότισσες,
Έχουμε όλοι μας ζήσει άμεσα ή έμμεσα τις συνέπειες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση στην κοινωνία μας, με συνέπεια οι θεσμοί και οι αξίες όχι μόνο να χαλαρώνουν αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις να καταργούνται τελείως. Είναι έκδηλη η ανάγκη από όλους μας πιστεύω, η ανατροπή αυτού του κλίματος και η αλλαγή πορείας.
Η τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται λοιπόν να παίξει τον σημαντικότερο ίσως ρόλο σ’αυτήν την αλλαγή. Οι νέοι Καλλικρατικοί Δήμοι αποκτώντας νέες αρμοδιότητες και περισσότερους οικονομικούς πόρους θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα όπλα που διαθέτουν αλλά και τους ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν με όραμα, ικανότητα και στρατηγική στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η βελτίωση αυτή στο δήμο μας Λουτρακίου Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων θα επιτευχθεί μέσω μιας στρατηγικής απτής και υλοποιήσιμης όπως :

– Αξιοποίηση φυσικών πόρων : Μεταλλικό και ιαματικό νερό.
– Χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ).
– Προστασία φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.
– Αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων: Ηραίο, Ίσθμια, Αρχαία Δίολκος κλπ.
– Τουριστική ανάπτυξη : Δημιουργία μαρίνας, σύνδεση με προαστιακό σιδηρόδρομο. Δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων.
– Επίλυση του χωροταξικού των Αγ.Θεοδώρων αλλά και άλλων περιοχών με προβλήματα.
– Θεσμοθέτηση του ΒΙ.ΠΑ. των Αγ.Θεοδώρων.
– Δημιουργία αθλητικών υποδομών.
– Αναστήλωση και ανάδειξη των χριστιανικών μνημείων Αγ. Ανδρέα (Λουτράκι) και Αγ. Αθανασίου (Πίσσια).
– Επαναφορά του ονόματος Περαχώρα στο τελικό όνομα του ενιαίου δήμου
– Ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων με ταυτόχρονη παραγωγή ενέργειας.
– Ενεργοποίηση μηχανισμών για προβολή και αξιοποίηση του εθελοντισμού .

Στο εγχείρημα αυτό χρειάζονται άνθρωποι έτοιμοι να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν το καλύτερο για τον Δήμο. Άνθρωποι δυναμικοί που θα συγκρουστούν με το κατεστημένο και με τα ιδιωτικά μικροσυμφέροντα, που θα αποτάξουν την αδιαφάνεια, την αναξιοκρατία και τον ευτελισμό του θεσμού και του ρόλου της αυτοδιοίκησης . Άνθρωποι ικανοί να αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών και να αναδείξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του Δήμου.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι του συνδυασμού « Με τους Πολίτες Μπροστά» – Ανεξάρτητη Κίνηση πολιτών με αρχηγό και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Λογοθέτη.
Έχοντας επίγνωση της βαριάς ευθύνης την οποία φέρουμε αλλά και έχοντας πάθος για έργο και πίστη στο όραμα του Κώστα Λογοθέτη ζητάμε να δείξετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μας.
Παύλου Γ. Παρασκευάς
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε μεγάλε αν πρόκειται να κάνεις στο δήμο ότι έκανες και στη πολυκατοικία μας τότε άστα και ασχολήσου με τη ταβέρνα.Καλό παιδί αλλά εντελώς χύμας.

  2. Το έγραψα και στο Δημήτρη παραπάνω.Ρωτήστε το Λογό γιατί ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει το όνομα ΓΚΙΩΝΗΣ όταν λέει για τα κακά της πόλης;;; Ποιός τα έκανε;; Μόνα τους γίνανε;; Μήπως κρατάει πισινές;;; Μήπως πιστεύει ότι ο άγνωστος φταίει για τα χάλια μας;;; Μήπως έχουμε πόρτα για το χειμώνα;; Για ρωτήστε ρε παιδιά και πείτε και σε μας παρακαλώ.

  3. Εγώ ξέρω ότι έχει προσφέρει πολλά σε αρκέτούς ανθρώπους,είναι πολύ συγκροτημένος,με καλή αντίληψή της πραγματικότητας,όριμη σκέψη και πάντα ενοιμερωμένος σε όλα τα θέματα.Όσον αφορά το σχόλιο του 8:57 όλοι ξέρουν πολύ καλά τι έχει συμβεί και ότι θα αποχωρούσε λόγω γνωστών προβλημάτων με τον εργοδότη του που τα ξέρουν όλοι.Όσον αφορά την ταβέρνα πάει του σκοτωμου γιατί ο Παρασκευάς είναι πολύ καλός και δημοφιλής.Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις την πραγματικότητα.Καλή επιτυχία Παρασκευά…Αλλά αυτό είναι σίγουρο!

  4. τι θελεις βρε φιλε 9:28? να πεσει κ ο Λογοθετης στο επιπεδο των αλλων δυο κ να αμολαει αστροπελεκια.
    εντιμο αγωνα κανει κ θα ερθει κ η ωρα να ακουστουν κ τα ονοματα των τρυποκαρυδων που λεηλατησαν το δημο.

  5. Δηλαδή ρε παιδιά δεν είναι τίμιος αγώνας αν λές ότι για τα χάλια μας φταίει ο Γκιώνης;;Καινούργιος ορισμός της λέξης τιμιότητα είναι αυτός;;;

  6. Πάντος ακούγετε ότι τον κολλητό του τον κύριο Πέτρα Γερανίων τον διόρισε από το παράθυρο διευθυντη στον βιολογικό με 3 χιλιάρικα τον μήνα ή κάνω λάθος?

  7. καλη επιτυχεια παρασκευα εισαι τιμιος και πας με τους τιμιους οσο για τα λαμογια που προσπαθουν να ριξουν λασπη στο προσωπο σου βρε λασπομουτρα σας χαλανε οιτιμιοι ανθρωποι η μηπως σας πειραζει που ο πατερας του παρασκευα ξεβρακωσε τον γκιωνη δηλ το αφεντικο σας

  8. τον εαυτο του ξεβρακωσε το λασπομουτρο γιατι ομολογησε τη συμμετοχη του στον εντιμο και ηθικο αγωνα κατα του Παυλου……

  9. Δεν τον ψηφίζω,είμαι αλλού, αλλά χαίρομαι με την υποψηφιότητά του.Νέα παιδιά και μακάρι να εχει όρεξη και γερό στομάχι.

  10. Παρασκευά μην κολώνεις με τα αρνητικά σχόλια.Απεναντίας να ανησυχούσες εαν έλλειπαν.Γιατί μόνο καλά λόγια σημαίνει ότι είσαι μια απλή υποψηφιότητα.Όμως, επειδή είσαι ικανός,σεμνός ,τίμιος και γενικά κοινωνικά καταξιωμένο άτομο, θα πρέπει να ευχαριστήσεις όλους όσους γράφουν εναντίον σου.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ[ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κώστας Λογοθέτης—-ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ……….]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog