Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΝΘΗΡΑΣ είπε…

- Advertisement -
ΠΑΝΘΗΡΑΣ είπε…
Τα παρακάτω αποσπάσματα είναι ενδεικτικά και τα θεωρώ απαραίτητα για το κείμενο που γράφω παρακάτω .

“Εμείς σαν ομάδα απογοητευτήκαμε βλέποντας μετά από ένα ‘διάλειμμα φιλικού εργασιακού δείπνου’ και μη παρακολούθησης της ροής του μπλογκ, διάρκειας 3-4 ωρών,, ένα οχετό μηνυμάτων…”

“einai to troktiko toy loutrakioy”

“προφανώς αυτός είναι ο σκοπός!! Να κλείσετε και να ή να σιωπήσετε θελημένα γιατί κάποιοι που αγαπούν τον τόπο τους έχουν απίστευτη αγάπη και την εκδηλώνουν με απίστευτο ζήλο. Γιατί λοιπόν παιδιά να τους κάνετε την χάρη?”

“Τις είδα νωρίς τις βρισιές,,ντρέπομαι για τους οπαδούς υποψηφίου..”

ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ LOYTRAKIBLOG .

Όσοι εκφράζεστε την κρίση σας με χιούμορ, τεκμηρίωση, αυτοκριτική , με βασικό κριτή την συνείδηση σας και σέβεστε τον εαυτό σας , είστε «ΠΑΝΘΗΡΕΣ» δεν με έχετε ανάγκη…

Όσοι εκφράζεστε δόλια , ύπουλα , εκμεταλλευόμενοι και όχι συνειδητά διαχειριζόμενοι το πλεονέκτημα της ανωνυμίας , εκτελώντας εντολές των αφεντάδων σας ή εξωτερικεύοντας την μικροψυχία σας, που έντεχνα την κρύβεται στον πραγματικό κόσμο , είστε ΥΑΙΝΕΣ και ΥΑΙΝΕΣ θα παραμείνετε σε όλη σας τη ζωή!

ΠΡΟΣ LOYTRAKIBLOG .

Την απογοήτευση θα την βρίσκατε μπροστά σας στο δρόμο που διαλέξατε , ήταν φυσικό επόμενο , δεν διαλέξατε εύκολο μονοπάτι παιδιά .
Καμιά φορά όμως γεννιούνται μερικοί τύποι με διαφορετικά μυαλά από το σύνολο είναι λιγότεροι από τους άλλους , αλλά είναι αυτοί συνήθως που προχωράνε το είδος μας μπροστά, με προσωπικό κόστος πάντα …
Να σκεφτείτε ότι ο μόνος άξιος κριτής σας και ο μόνος που μπορεί να σας καταβάλει πραγματικά στην προσπάθεια που κάνετε είναι η συνείδηση σας !

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ !

Το παρακάτω σας το αφιερώνω όχι για να απογοητευτείτε αλλά για να δείτε ότι είναι και άλλοι σαν και εσάς (αντικαταστήστε τη φωτιά και το μαχαίρι, με την πένα και το χέρι , γίνεται και έτσι καμιά φορά… και ο κόσμος προχωρεί …)

“Σ’ ένα μήνα σ’ ένα χρόνο βλέπουν μπρός τους τον Αλλάχ
που από τον ψηλό του θρόνο λέει στον άμυαλο Σεβάχ:«νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί”

ΠΑΝΘΗΡΑΣ
http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ο δούρειος ίππος των Αμερικανών που χρησιμοποιήθηκε για να ανακόψει την άνοδο των αριστερών μετά την χούντα . Με φιλοαριστερό προσωπείο κλέβοντας αριστερά συνθήματα όπως «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ» , «ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» κατάφερε να παραπλανήσει όσους ήταν εξ αιτίας των τότε γεγονότων εν δυνάμει αριστεροί υιοθετώντας ένα ψευτοαριστερό προφίλ. Στην ουσία το σχέδιο ήταν μακροχρόνιο φτάνοντας έως τις μέρες μας . Μόλις σήμερα κάποιοι από τους πατεράδες μας ή τους παππούδες μας αντιλαμβάνονται ότι το «Σ» στο ΠΑΣΟΚ ήταν ψεύτικο και στην πραγματικότητα υπήρχαν δυο δεξιά κόμματα που έπαιζαν με την αλλαγή της εξουσίας . Οι ευθύνες των αριστερών όπως έχω πει και σε άλλη ανάρτηση είναι τεράστια γιατί δεν κατάφεραν να αναδείξουν την παραπλάνηση εγκλωβισμένοι στις εσωτερικές τους διαμάχες και κολλημένοι κατά γράμμα στο «ΚΕΦΑΛΑΙΟ» του ΜΑΡΞ που εκδόθηκε το 1867 …αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παλιότερες θεωρίες προσαρμόζοντάς τες στα σύγχρονα δεδομένα και αν δεν μπορείς να ενώσεις τους ομοϊδεάτες σου πως θα πείσεις τους υπόλοιπους ? Αν δεν εντοπίζεις το πρόβλημα σου νομίζεις ότι δεν το έχεις, τότε είσαι στάσιμος και μη εξελίξιμος .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog