Πανευρωπαϊκούς και πανελλήνιους αγώνες ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Λουτράκι με το κολυμβητήριο που κατασκευάζει η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη.

Σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος επισκέφθηκε το νέο κολυμβητήριο Λουτρακίου και  έδωσε εύσημα στο Δήμο για το έργο που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Το κολυμβητήριο που κατασκευάζει ο Δήμος Λουτρακίου είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα δήλωσε ο κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία, μετά την “επιθεώρηση” των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου Λουτρακίου άναψε το “πράσινο φως” για να φιλοξενηθούν πανελλήνιοι και πανευρωπαϊκοί αγώνες στο Λουτράκι. Ο κ. Διαθεσόπουλος υπογράμμισε τα οφέλη που θα υπάρξουν από την ανάπτυξη σχέσεων ανάμεσα στον Δήμο Λουτρακίου και την Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Στην συνάντηση εκτός του κ. Γκιώνη και του κ. ΔΙαθεσόπουλου ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Χ. Γεωργίου, ο αντιδήμαρχος κ. Σ. Πέρρας, στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και μέλη της Διοίκησης του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
 
e-istos