Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το νέο κολυμβητήριο αφορμή για μεγάλα πράγματα στο Λουτράκι…

- Advertisement -

Πανευρωπαϊκούς και πανελλήνιους αγώνες ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Λουτράκι με το κολυμβητήριο που κατασκευάζει η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη.

Σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος επισκέφθηκε το νέο κολυμβητήριο Λουτρακίου και  έδωσε εύσημα στο Δήμο για το έργο που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Το κολυμβητήριο που κατασκευάζει ο Δήμος Λουτρακίου είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα δήλωσε ο κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία, μετά την “επιθεώρηση” των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου Λουτρακίου άναψε το “πράσινο φως” για να φιλοξενηθούν πανελλήνιοι και πανευρωπαϊκοί αγώνες στο Λουτράκι. Ο κ. Διαθεσόπουλος υπογράμμισε τα οφέλη που θα υπάρξουν από την ανάπτυξη σχέσεων ανάμεσα στον Δήμο Λουτρακίου και την Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Στην συνάντηση εκτός του κ. Γκιώνη και του κ. ΔΙαθεσόπουλου ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Χ. Γεωργίου, ο αντιδήμαρχος κ. Σ. Πέρρας, στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και μέλη της Διοίκησης του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
 
e-istos
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟ ΠΟΣΟ ΦΕΣΙ ΕΦΑΓΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  2. Ο Διαθεσόπουλος κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Του παρουσίασαν ένα ωραίο κολυμβητήριο και αυτός είπε …μπράβο.Που ξέρει και τι τον νοιάζει πόσο κόστισε; Σκασίλα του αν εμείς αντί να φιάξουμε τρία φτιάξαμε ένα.Σκασίλα του αν αντί για κλειστό δόσαμε τα ίδια λεφτά μόνο για ανοιχτό. Αυτός πληρώνει;; Όχι βέβαια εμείς και τα παιδιά μας θα πληρώνουμε για να κάνει το ……κέφι του ο γκιώνης και ο ρουμελιώτης.

  3. Το θέμα είναι αλλού. Ο Δήμος μετά το φαγοπότι της Μπουζουκοπαρέας δεν θα μπορεί όχι τέτοιες εκδηλώσεις να κάνει αλλά ούτε τη μισθοδοσία του προσωπικού να καλύψει. Καλές οι προεκλογικές φωτογραφίες με τους κυρίους αλλά κάνουν μόνο για τη λασποεφημερίδα διαφάνεια μπας και τσιμπίσουν τίποτα άσχετοι. Βρε ουστ.

  4. Ωραίο είναι το κολυμβητήριο.Με τι προσωπικό όμως θα λειτουργήσει? Με τι προσωπικό θα συντηρηθεί αφου θα απαγορευτούν οι προσλήψεις όπως διάβασα πιο πανω? Ο πρόεδρος της Οομοσπονδίας τι είπε΄ή δεν ρώτησε πόσο θα του χρεώσουμε την χρήση του κολυμβητηρίου προς χρήση? ή δεν θα χρεώσουμε τίποτα επειδή ΑΛΛΟΙ θα φέρουν διοργανώσεις στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ?
    Προφανώς για το κόστος δεν μιλάει κανείς αφού κανείς τους δεν τους ενδιαφέρει απο ότι φαίνετε.

  5. Τι είναι αυτά που λέτε;;; Δεν σας πληροφόρησαν ότι οι στρατιές Κινέζων του Γκιώνη μόλις έμαθαν για το κολυμβητήριο και τις …..λούσεις έκαναν ουρά στην Ελληνική πρεσβεία Πεκίνου για βίζες;;

  6. δεν θα χουμε φαη να φαμε σε λιγο αλλα θα εχουμε κολυμβητηριο ολυμπιακων προδιαγραφων με 6.5εκατ. πανω λες και θα κανει ολυμπιακους ο ξεσκεπαστος τα μαγαζια που κλεινουν απο τις κακακιες του δεν τα βλεπει ερε σου ερχετε το μαυρο στα μουτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog