Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το loutrakiblog στα εγκαίνια του κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Πετρίτση

- Advertisement -

Με λόγο κατανοητό και χωρίς εντάσεις, ο Γιώργος Πετρίτσης ‘άγγιξε’ τις καρδιές  των περίπου 400 υποστηρικτών του  που, αψηφώντας το βροχερό καιρό, έδωσαν βροντερό παρών στα εγκαίνια του κεντρικού του εκλογικού κέντρου. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του loutrakiblog και 55 ονόματα του συνδυασμού Συνένωση Προόδου – Νέα Πορεία.
Θέλοντας να μην κουράσει τον κόσμο και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο Γιώργος Πετρίτσης στην ομιλία του ανέδειξε μέσω της ομιλίας του τον ρεαλισμό που τον διακρίνει σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Nα επισημάνουμε την αφοσίωση που έδειξαν στο πρόσωπο του Γιώργου Πετρίτση όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού δηλώνοντας στο loutrakiblog, ότι συμμετέχουν στο συνδυασμό χωρίς να έχουν ζητήσει τίποτα και το μόνο κριτήριο της επιλογή τους είναι η ικανότητα του υποψηφίου δημάρχου και ότι είναι καιρός να πάρουν οι νέοι τα πράγματα στα χέρια τους. Εντύπωση μας έκανε η παρουσία σχεδόν όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της οικοδομής καθώς και οι πολύ ωραίες γυναικείες παρουσίες που πλαισιώνουν τον συνδυασμό! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος που ανακοίνωσε 55 ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό του Γιώργου Πετρίτση “Συνένωση Προόδου – Νέα Πορεία”

Τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων:

1 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
2 ΓΚΙΟΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3 ΔΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
4 ΖΕΡΒΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
5 ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΕΝΗ
6 ΚΑΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ
7 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
8 ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9 ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΟΦΙΑ
10 ΚΟΚΟΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
11 ΚΟΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
12 ΚΟΣΚΙΝΑ ΑΝΝΑ
13 ΚΟΦΙΝΙΩΤΗ ΤΑΝΙΑ
14 ΚΩΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
15 ΛΕΚΚΑ-ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
16 ΜΕΡΜΥΓΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
17 ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
18 ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
19 ΠΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
20 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
21 ΡΑΠΤΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
22 ΡΙΠΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
23 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
24 ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
25 ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
26 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
27 ΣΤΑΜΑΤΗ-ΜΕΛΕΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
28 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
29 ΣΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
30 ΣΧΟΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
31 ΤΟΥΡΚΑ ΜΑΡΙΑ
32 ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΜΑΙΡΗ
33 ΤΣΙΟΝΑΡΑ ΦΑΝΗ
34 ΦΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
35 ΦΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
36 ΨΩΜΑΔΑΚΗ-ΝΤΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ
37 ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
38 ΒΟΛΤΣ ΜΑΡΙΛΥΝ
39 ΓΚΙΩΝΗ ΣΟΦΙΑ
40 ΓΚΟΣΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
41 ΔΡΙΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
42 ΖΟΡΜΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
43 ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΟΦΙΑ
44 ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
45 ΜΟΥΖΑΚΗ ΕΦΗ
46 ΜΠΑΛΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
47 ΝΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
48 ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
49 ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
50 ΠΑΤΡΑΜΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
51 ΣΥΡΙΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
52 ΤΖΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
53 ΤΟΣΚΑ ΒΙΚΤΩΡ
54 ΤΡΟΥΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
55 ΧΑΝΙΚΙΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του loutrakiblog:

Ο Γιώργος Πετρίτσης ποζάρει στον φακό του loutrakiblog με  υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του

Ο Γρηγόρης Χανικιάν δείχνει τον επόμενο δήμαρχο!
Χωρίς εντάσεις και με μεστό λόγο η ομιλία του Γιώργου Πετρίτση ο οποίος έδειξε πολιτικό πολιτισμό

Περισσότερα από 400 άτομα στο πλευρό του Γ. Πετρίτση o οποίος τόνισε ότι οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας!

- Advertisement -

115 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρκετα καλή συγκέντρωση παρόλο το κρύο. Υπήρχε οργάνωση αλλά εκείνο που άρεσε περισσότερο ήταν πραγματικά ο λόγος του. Είπε τα πράματα όπως είναι χωρίς εμπάθειες. Κάποιοι έλεγαν πως δεν μπορεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτο, τώρα τι λένε άραγε;;;;Καλή επιτυχία Γιώργο!! Όσοι σε άκουσαν απόψε σύγκριναν και προβληματίστηκαν!!!

  2. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΛΕ 70 ΑΤΟΜΑ.
    400 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΕ;;
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ;
    ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ!
    ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 150 ΑΤΟΜΑ.
    ΟΜΩΣ Η ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

  3. ρε μας κοροιδευτε ο παπαφωτιου απο την κορινθο μετους ανθρωπους του ειναι λουτρακιωτες ετσι θα μας ξεγελασετε με κορινθιους

  4. αντε παλι με τα κορακια….
    πολυ καλη η ομιλια του, κ επαναλαμβανω οπως κ στα εγκαινια του λογοθετη, ο πλυθησμος δεν παιζει κανεναν ρολο.
    καλη επιτυχια στον Κο Πετριτση.

  5. Kαλά τους έστειλε όλους αδιάβαστους ο Πετρίτσης. Ανακοίνωσε 55 υποψηφίους συμβούλους και όχι 55 στηρίξεις. Είναι που δεν θα έκλεινε ψηφοδέλτιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. παιδια αμα βαλετε και 3 εργατες που εχει ο ταπαταπας τους κανετε 60 τι λογοθετη κ παυλου κ γκιωνη εισαστε πρωτοι απο το τελος

  7. 12:28 πως φαίνεται ότι είσαι αλλοδαπό!!!! Και οι πέτρες ξέρουν τον Χανικιάν. Ρώτα κανένα κολλητό σου να σου πει, πριν πεις μπαρούφα!!!!!

  8. ο λογοθετης και ο παυλου δεν φερνουν κορινθιους ρε φερεφωνα ο σεργιαντανης ο γιατρος απο την κορινθο δεν τον ειδα και φοβαμαι

  9. Πού τους είδες τους Κορίνθιους, επειδή ήρθε ο Παπαφωτίου και ο Ανδρικόπουλος για να τιμήσουν το ομιλητή, σημαίνει ότι ήρθε όλη η Κόρινθος????? Ξύπνα, αν δεν ξέρεις κάποιον, δεν σημαίνει ότι είναι Κορίνθιος. Έχουμε συνενωθεί με τους Αγίους (αν δεν σου διαφεύγει). Εκτός αν ξέρεις και όλους τους Αγιοθοδωρίτες. Τότε είσαι πολύ μάγκας,,,,

  10. πηγε 11ηωρα ηρθαν 8 ατομα εφυγαν και οι 8 μετα απο λιγο ο γιωργος πηγε να φαει 8 τυροπιτες ολο μαζι 11888 τυχαιο δεν νομιζω<<<<<<<<<<<<<<πολυ καλο!!!!!!!!!

  11. Φίλε 12:41, πήγες στην εκδήλωση και δεν σε κέρασαν τυροπιττούλα? Περίεργο γιατί όλους τους άλλους τους κέρασαν, εκτός αν άργησες να πας γιατί σε είχαν βάλει να μετράς, οπότε τελείωσαν….Κρίμα την επόμενη φορά…

  12. τα αυτοκινητα τους οι κορινθιοι τα ειχαν παρκαρει στο γηπεδο ηταν λιγοτεροι απο αυτους που ειχαν φερει στο πνευματικο.
    στην αναρτηση αυτος που την ανεβασε εγραψε την αληθεια οτι, ειχε πολλους οικοδομους…
    οι αλβανοι ψηφιζουν;;

  13. Ο λαγός ο κοινός (αρχ. ελλ.: «λαγωός», λατ. ονομ.: «Lepus») είναι τρωκτικό, φυτοφάγο θηλαστικό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια των λαγιδών. Το μήκος του φτάνει τα 75 εκ. και η ουρά του τα 8 εκ. Το βάρος του φτάνει τα 4-6 κιλά. Το τρίχωμά του αποτελείται από κοντές τρίχες σαν μαλλί και μακριές σαν στάχυα. Αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εποχή και το περιβάλλον, και είναι γρήγορο και ευκίνητο ζώο. Τρέχει με 70 χιλιόμετρα την ώρα αλλά ποτέ σε ευθεία, ώστε να παραπλανεί τους διώκτες του. Μπορεί να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα.

  14. Κατοικεί σε εύφορες πεδιάδες και δασώδεις βουνοπλαγιές αλλά έχει παρατηρηθεί και σε υψόμετρα έως 1500 μ. Είναι μάλλον νυκτόβιο ζώο, και τρέφεται με λαχανικά και τεύτλα. Την φωλιά του (που λέγετα λαγούμι) την κατασκευάζει σε μικρό βάθος το καλοκαίρι και μεγαλύτερο τον χειμώνα. Γεννά 4 φορές τον χρόνο 1-4 μικρά, μετά από εγκυμοσύνη που διαρκεί 30 περίπου μέρες. Τα μικρά γεννιούνται με τρίχωμα και ανοιχτά μάτια, θηλάζουν 5-6 μέρες και έπειτα αφήνονται στην τύχη τους. Αν επιβιώσουν, γίνονται ενήλικα άτομα σε 15 μήνες.

  15. Ο λαγός ψάχνει την τροφή του την νύχτα, και κρύβεται στα σπαρτά, τους θάμνους, κάτω από μεγάλες πέτρες, ενώ του αρέσει να ροκανίζει και τον φλοιό των δέντρων. Οι αρσενικοί κάνουν επίδειξη δύναμης στα θηλυκά παλεύοντας μεταξύ τους, το ίδιο και τα θηλυκά γιά να αποφύγουν το επίμονο φλερτ των ανεπιθύμητων μνηστήρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog