Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποθέωση για Χιμένεθ

- Advertisement -

Πανηγυρική ατμόσφαιρα στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ  φωνάζοντας συνθήματα περιμένουν την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ για να τον καλωσορίσουν στην «Ένωση»! Eφτασε στις 15:20 ο Ισπανός προπονητής.

Το να πηγαίνει κόσμος στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί έναν ποδοσφαιριστή είναι σύνηθες φαινόμενο. Για την ΑΕΚ, άλλωστε, το είδαμε και πριν λίγους μήνες με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Για προπονητή, όμως, είναι κάτι που δε συνηθίζεται. Παρ’ όλα αυτά, φίλοι της «Ένωσης» είναι αυτή τη στιγμή στα Σπάτα, φωνάζουν συθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και περιμένουν να προσγειωθεί (15:05) η πτήση της Iberia από Βαρκελώνη, με την οποία έρχονται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» και οι τρεις βοηθοί του.

Από την πλευρά της ΠΑΕ επί της υποδοχής είναι οι Άρναρ Γκρέταρσον, Κωνσταντινίδης και Βασίλης Δημητριάδης, ενώ παρών είναι και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ, Άκης Τάκης, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο αριθμός των οπαδών της «Ένωσης» που βρίσκονται στο αεροδρόμιο συνεχώς αυξάνεται, το κλίμα γίνεται όλο και… πιο θερμό και άπαντες περιμένουν την προσγείωση του αεροπλάνου (θα υπάρχει ολιγόλεπτη καθυστέρηση) και την εμφάνιση του Χιμένεθ.

www.gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog