Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γιατί με τον Π. Τατούλη;

- Advertisement -

Επειδή
το Πρόγραμμα “Καλλικράτης” είναι και προσφέρει μια ιστορική ευκαιρία για ανάπτυξη, η οποία θα προέλθει από την ίδια την κοινωνία και όχι από την κεντρική Εξουσία.

Επειδή
ο Νέος αιρετός Περιφερειάρχης πρέπει να πιστεύει, να ενστερνίζεται αυτή την αντίληψη και να κινείται σε αυτή και με αυτή.

Επειδή
αποκτούνται νέοι άνθρωποι, με έμπνευση, ιδέες, τόλμη, ανατρεπτικές αντιλήψεις, αποφασιστικότητα και όχι της σειράς, του συρμού, των προσωπικών συμφερόντων και της συναλλαγής.

Επειδή
τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα και απαιτούν προσπάθεια και έργο από όλους, από όλη την κοινωνία.

Επειδή
πρέπει επιτέλους να απογαλακτισθούμε από τα κόμματα, τις κομματικές επιδιώξεις, τους κομματικούς υπολογισμούς. Αρκούν και περισσεύουν τα κόμματα στις εθνικές εκλογές.

Επειδή
στη δύσκολη εποχή που ζούμε, εποχή πτώσεως και παρακμής, απαιτούνται όλες οι δυνάμεις της κοινωνίας για την προκοπή και ανάπτυξη και όχι μόνο τα δημιουργήματα του κομματικού σωλήνα.

Δια ταύτα

Ακολουθώ, στηρίζω και υποστηρίζω, με όλες μου τις δυνάμεις στο ανηφορικό αυτό δρόμο, στο δύσκολο αλλά γοητευτικό ταξίδι, τον Πέτρο Τατούλη ως μέλος του Συνδυασμού του.
Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε και εργαζόμαστε, για την ανάπτυξη, της Κορινθίας, της περιφέρειας, για Κορινθιακή και περιφερειακή αντίληψη, σ’ ένα πλαίσιο όπου η Πολιτική θα συμπίπτει με την Ηθική. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεφύγουμε από την κρίση και παρακμή.

Στα καθ’ ημάς

Η ενασχόληση του Νομάρχη κ. Ταγαρά για δυο (2) τετραετίες ήσαν υπεραρκετές να δείξει τις ικανότητες και τις δυνατότητες του.
Όφειλε να δημιουργήσει τις συνθήκες για την ανανέωση και την ανάδειξη νέων ικανών προσώπων. Πράγμα το οποίο δεν γίνεται με την εκ νέου – παρά τις αντίθετες δηλώσεις του – υποψηφιότητα του.
Εξ΄ άλλου εδώ και ένα χρόνο, η θέση μου ήταν σαφής και συγκεκριμένη. Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον Ν. Ταγαρά σε σχήμα στο οποίο θα είναι ο ίδιος επικεφαλής .
Αυτή η θέση μου είχε λεχθεί σε σύσκεψη η οποία είχε γίνει στη Νομαρχία με όλους τους συμβούλους της πλειοψηφίας. Αυτή τη συγκεκριμένη θέση, συνεπής προς τα λεχθέντα – σε αντίθεση με πολλούς άλλους – ακολουθώ και λέω το μεγάλο και δύσκολο ΝΑΙ στις προκλήσεις, ως αντίδωρο και χρέος προς την Κορινθιακή κοινωνία.

Απόστολος Ε. Παπαφωτίου
Πρόεδρος του Λυσίππειου Πνευματικού Κέντρου
της Ν.Α. Κορινθίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το Συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”
του Υποψ. Περιφ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΥΖΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΤΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ. ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ; ΑΛΜΑ ΣΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΠΗΔΗΣΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ… ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog