Η εξέλιξη του 19χρονου διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού προκάλεσε το ενδιαφέρον της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας…

η οποία έκανε θέμα με αφορμή το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Λετονία.
Όπως αναφέρει, μάλιστα το «uefa.com» ο Φετφατζίδης δεν δυσκολεύθηκε καθόλου, ώστε να προσαρμοστεί στην οικογένεια της Εθνικής ομάδας, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης κόντρα στο Ισραήλ
«Να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος»
«Χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων μας. Το Ισραήλ είναι πιο δύσκολη ομάδα. Οι οπαδοί πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο κι εμείς πρέπει να δουλέψουμε στα τελειώματα των φάσεων, αν θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του νεαρού μέσου των «ερυθρόλευκων», ο οποίος αναφερόμενος στο κλίμα που συνάντησε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε μόνο καλά λόγια να πει:
«Είμαστε σαν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα να αγωνίζομαι στην Ανδρών, ειδικά όσο σκέφτομαι ότι όταν κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, πανηγύριζα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, όπως και η υπόλοιπη χώρα».

24wro