Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοίτα και λίγο πίσω σου…

- Advertisement -

Η ομάδα σου είναι μπροστά σε μια σπουδαία νίκη. Ο αντίπαλος δεν είναι σπουδαίας δυναμικής, αλλά το 3-2 με το οποίο προηγείσαι θα σε φέρει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (μόλις 3 βαθμούς). Κρατάς το αποτέλεσμα στα χέρια σου και είσαι άνετος, πολύ άνετος, πάρα πολύ άνετος…

Έχεις καθαρίσει και τον τελευταίο κίνδυνο που απειλούσε την εστία σου. Βρισκόμαστε ήδη στο 93′ και όλα πάνε καλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα «γέμισμα», ένα βολέ και ο διαιτητής όπου να ‘ναι θα σφυρίξει. Είσαι χαλαρός, αφήνεις τη μπάλα κάτω και είσαι έτοιμος να δώσεις συνέχεια στο παιχνίδι. Είσαι όμως τόσο αμέριμνος που δεν έχεις προσέξει τον αντίπαλό σου ο οποίος έρχεται από πίσω, κλέβει τη μπάλα και σημειώνει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Τότε καταλήγεις να φαίνεσαι χαζός και ο αντίπαλός σου ιδιοφυία.

Ο τερματοφύλακας της γερμανικής Βίλινγκεν (αγωνίζεται στην Ομπερλίγκα, 5η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μίλετιτς, δεν μπορούσε να πιστέψει το λάθος που έκανε και έδωσε το δικαίωμα στον Τζούλιαν Τζαϊζάι της φιλοξενούμενης Αστόρια Βάλντορφ να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις για λογαριασμό της ομάδας του.

Δείτε στο βίντεο τη γκάφα του γκολκίπερ

sport-fm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog