Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Γ. Κακκαβάς στο ψηφοδέλτιο του Κ. Λογοθέτη

- Advertisement -

Συνδημότες και Συνδημότισσες

Πιστεύω ότι η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο δεν πρέπει να τελειώνει με οποιαδήποτε επαγγελματική αποστρατεία.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς διαδικασίες επιλογής, για την ανάδειξη τοπικών εκπροσώπων (υποψηφίων Συμβούλων) στο νέο διευρυμένο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, όπως ορίζει η νέα διοικητική μεταρύθμιση- Πρόγραμμα Καλλικράτης.

Η επιλογή μου, να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον Συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, οφείλεται σε αρχές και αξίες που με εκφράζουν και τις οποίες αναγνωρίζω και στο πρόσωπο του Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος διακρίνεται για την ηθικότητα σεμνότητα ικανότητα εργατικότητα συλλογικότητα και εν γένει κοινωνικότητα.

Επιπροσθέτως η κατάρτιση του συνδυασμού με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες, που μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και να συγκρουσθούν με τη νοοτροπία του συμβιβασμού και του μετρίου, στη λογική της αδράνειας και της αδιαφορίας, αποτελεί περαιτέρω εγγύηση για τους πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου μας και τούτο επέβαλλε και την δική  μου συμμετοχή , για να μπορέσουμε όλοι μαζί και τους “Πολίτες Μπροστά” να δώσουμε μια καινούργια ανάπτυξη και προπτική στον τόπο μας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Κακαβάς

Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος

“Με τους Πολίτες Μπροστά”

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στρατηγέ σε όποιο συνδιασμό και να έβαζες, θα ήσουν και είσαι απο τις πιο αξιόλογες υποψηφιότητες αυτών των εκλογών. Μακάρι οι ψηφίζοντες Λογοθέτη να σε αναδείξουν πρώτο δημοτικό σύμβουλο σε σταυρούς. Η παρουσία σου στο Δημοτικό συμβούλιο, με τις διοικητικές σου και όχι μόνο γνώσεις, θα αναβαθμιστεί ριζικά. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ο αχρέωτος

  2. Μετά από κάποιες πέρα δώθε υποσχέσεις κατέληξε. Δεν πειράζει όμως καλή επιτυχία αλλά να προσέχεις αυτούς που σε επηρεάζουν .

  3. Άλλος ένας κατάκοπος συνταξιούχος των 50 και κάτι ετών που θέλει να "βοηθήσει" το Λουτράκι!!! Τιμή και δόξα σε όλους τους αντίστοιχους τιμητές της πατρίδας και του Έθνους μας Στρατηγούς της καρέκλας και του φραπέ!!!!!

  4. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Αφήστε τον ήσυχο.Στα δημοτικά μετράει το κέφι και η διάθεση προσφοράς και ο Κακαβάς αφου παλαντζάρησε αρκετά μεταξύ υποψηφίων μετά κατέληξε.Καλά κάνει και κατεβαίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog