Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κορινθιακό Ντέρμπυ

- Advertisement -

Στο Κιάτο ταξιδεύει ο ΑΟΛ αύριο (Τετάρτη), για τον αγώνα με τον Πέλοπα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Οι οράνιε πηγαίνουν στο ντέρμπι του νομού με ανεβασμένη ψυχολογία από τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα.Αναζητούν άλλο ένα, αφού το αγωνιστικό τους πρόγραμμα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.

Οι γηπεδούχοι μετά από τα άτυχα αποτελέσματα με τα Λουκίσια (1-1 στο Κιάτο) και Παναργειακό (ήττα με 2-1 εκτός έδρας στις καθυστερήσεις) θέλουν επειγόντως να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ.κ Γραμματικόπουλος,Χόρτης και Χριστόπουλος από τον Σύνδεσμο Αχαίας.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά και καμία δεν τρομάζει την άλλη.

Στον πάγκο του Πέλοπα βρίσκεται ο κ. Παπασημάκης ο οποίος παλαιότερα (την περίοδο 2002-2003) έχει περάσει από τον πάγκο του Π.Α.Ο Λουτράκι.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές στα τελευταία πέντε χρόνια:

– Την περίοδο 2006-2007 στο Β’ γύρο του Κυπέλλου Κορινθίας.
Στο Παλαιό γήπεδο Λουτρακίου (22/11/2006) ο ΑΟΛ που αγωνιζόταν εκείνη τη χρονιά στη Β’ κατηγορία πήρε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση με 2-1.

– Την περίοδο 2007-2008 στην Α’ κατηγορία Κορινθίας .
Ο Πέλοπας επιστρέφει στη Δ’ Εθνική τελειώνοντας το πρωτάθλημα με 23 νίκες 5 ισοπαλίες και 2 ήττες και φυσικά τον τίτλο του Πρωταθλητή. Απέναντι στον νεοφώτιστο τότε στην Α’ κατηγορία ΑΟΛ οι ερυθρόλευκοι θα πετύχουν δύο νίκες. Η πρώτη στο Κιάτο με 5-1 (8η αγωνιστική, σκόρερ για τους οράνιε ο Αντωνίου) και η δεύτερη, πιο δύσκολη, με 2-1 στο Λουτράκι (23η αγωνιστική, σκόρερ για τους οράνιε ο Αυγέρης).

Για τον Πέλοπα και στις δύο αναμετρήσεις σκόραρε ο Δημήτρης Μαυρέλης που στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΑΟΛ.
Λέτε;

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog