Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τόπο στα νιάτα ή όλα για την δημαρχία και την εξουσία;;;

- Advertisement -
-Τί είναι η δημοκρατία κυρία μου; -Δημοκρατία είναι να μπορούμε να επιλέγουμε τους δικτάτορές μας κύριε!

Το Λουτράκι είναι μικρή πόλη που δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, όλα μαθαίνονται. Ειδικά σε αυτή..
..την περίοδο που όλοι κινούνται σε ρυθμούς εκλογών. Φτάνουν, λοιπόν, στα αυτιά μας διάφορες πληροφορίες από αναγνώστες, φίλους και από άτομα που είναι σε συνδυασμούς για προσθαφαιρέσεις στα ψηφοδέλτια συνδυασμών κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής. Επειδή σαν loutrakiblog έχουμε μάθει να σεβόμαστε την γνώμη των αναγνωστών μας, προσπαθούμε να καταλάβουμε αν κάποιοι εκπροσωπούν την ανανέωση ή απλά την… υποδύονται. Αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο, μήπως θα πρέπει να είμαστε πιό επιφυλακτικοί στο μέλλον; Μήπως, πρέπει να κρατάμε και μία “πισινή” σε αυτά που λέγονται κοιτώντας καμιά φορά τις πράξεις και όχι τις λέξεις; Είναι πραγματικά άσχημο και ανεπίτρεπτο, λίγες ημέρες πριν την τελική ευθεία των εκλογών να γίνονται “διορθωτικές” κινήσεις στα ψηφοδέλτια -υποτίθεται συνδυασμού νίκης – νέων ευέλπιδων υποψηφίων που έχουν εκτεθεί, με μαθουσάλες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακούγοντας φτηνές δικαιολογίες όπως: “Kάτσε στην άκρη, γιατί θα κατεβάσουμε τον τάδε!”. Χορτάσαμε με αυτά…

- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα κανε και ο κωστακης χαλια τελικα-πολλα λάθη-αμ τα βρισιδια που εριχναν στον γερου θα τους γυρισουν πανω τους-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

  2. Ρε παιδια αυτή η Κλώσσα ο Σπανός που παει πάλι.Τους έχει γυρίσει όλους .Αλλά ζητά παντά Θέση. Σε λίγο καιρό θα πάει και με τον Στέφα .Φοβάμαι όμως μήπως δεν τα βρούνε για τις Θέσεις. Ρε δεν πάνε για τα ρυζογαλάκια τους καλύτερα. ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

  3. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

  4. συμφωνω με 5-52,αλλα εγω θα ψηφισω λογοθετη στην 1η επειδη κατεβαινει ενας φιλος μου μαζι του.ας ερθουν την 2η κυριακη να μας πουνε να ψηφισουμε παυλου και εκει να δειτε γελια

  5. φαγανε τον ροτζιωκο για να βαλουνε σπανο και μανο, ετσι την λετε την ανανεωση κυριε λογοθετη?εμμ οι καταρες που εριχνε η κυρα-φωτεινη στον γερου θα γυρισουν πανω σας,,εδω ειμαστε

  6. Είναι γελοίο αυτοί που υπερηφανεύονται για νέα πρόσωπα να έχουνε για σημαίες τον Τσούγκο τον Μανό και τον Σπανό.Ρε σείς ποιά είναι τα παλιά μυαλά;; Τελικά πλάκα-πλάκα τα ποιό νέα άτομα τα έχει εκτός Λάμπρου0 Μαρίνη Ο Παύλου.

  7. Αυτός ο κύριος που είχε αυτοδιοριστεί και αυτοσυστηνόταν ως αντιδήμαρχος
    Εάν θέλει να συμμετέχει στα κοινά να μάθη πρώτα να λέει την γλώσσα της αλήθειας και μετά να κάνη δηλώσεις στα blogs.
    Κανένας κύριος Σπανός δεν του πήρε καμία θέση στο ψηφοδέλτιο διότι ο Σπανός κατεβαίνει στο τοπικό Ίσθμίας .
    Μήπως μπορεί να μας ο κύριος εάν είχε περισσότερους από είκοσι ψηφοφόρους.

  8. 6-29,ώπα,τι γίνεται, ποιός απαντάει τώρα?ο κουμπάρος?ερε μαύρο που θα φάτε αν συνεχίσετε να υποστηρίζετε τέτοιες μλκες.Ο Τάσος εκτέθηκε από τον Λογοθέτη πολλάκις,μέχρι και στην εξέδρα τον ανέβασε.αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά,υπόψιν ότι δεν ψηφίζω λογοθέτη και φυσικά θεωρώ την καλύτερη επιλογή τον Παύλου.Τασο έλα κοντά μας φίλε και μην φέρεις 20 σταυρούς που λένε από το γραφείο τύπου του Λογοθέτη αλλά φέρε μόνο τον δικό σου για να δείς τι συνδυασμό έχουμε,σε περιμένουμε

  9. ΦΙΛΕ 6΄25
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ! ΜΟΝΟ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ! ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΗ….ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ….

  10. φυλε 6,11 Δεν σε έχει ενημέρωση καλά ο Κύριος Αντιδήμαρχος ( Ροτζόκος ), δεν τον φάγανε.
    Απλά διαφώνησε και έφυγε μόνος του μετά από μια ολόκληρη μέρα σκέψης , και καλύτερα που έφυγε σήμερα γιατί θα έφευγε αύριο και θα ήταν χειρότερα.
    Εάν τον δεχτεί κάποιος άλλος συνδυασμός θα μάθω και θα σας ενημερώσω με τους ψήφους και όχι με τους σταυρούς που θα πάρει . Κάτι ελάχιστους από το
    Καλαμάκι μόνο θα πάρει ούτε από τα Ίσθμια ούτε από την Κυρά βρύση διότι δεν είναι γνωστός , είναι σώγαμπρος και όχι πολύ αγαπητός .Αυτά !!!!!!

  11. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ??ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΑΓΕ….?!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…..ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ….ΤΑΣΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ,,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΤΙΠΟΤΑ,, ……ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ? ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ! ΕΛΕΟΣ!!

  12. αγαπητε 6,36 μμ Το γραφείο τύπου του κυρίου Λογοθέτη δεν ασχολείται με αυτά .
    Είναι καθαρά προσωπικές απόψεις , για τον λόγο αυτό να απαντάτε σε όσους
    Γράφουν και όχι σε όσους δεν ασχολούνται καν με αυτού του είδους τα σχόλια.

  13. 6-46 και 6-49 είναι ο ίδιος,σε τα μας τώρα;μιά γράφει με μικρά μία με κεφαλαία για να δείξει ότι έχουν πολλοί την διαφορετική άποψη.καληνύχτα με τους πολίτες μπροστά.

  14. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΓΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΓΡΟΤΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΄΄ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ΄΄ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΗ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΛΑ.

  15. Ρε παιδιά όλα καλά με το μπλογκ αλλά όχι και διαφημίσεις ρε παιδιά!!!δηλαδή οποίος βάλει αβαντα και οποίος όχι μαυρισμα;δεν ντρέπεστε;

  16. Για τη μάχη του σταυρού σταύρωσαν σταύρωσαν αυτόν. Που είναι νέος ενώ οι άλλοι οι αγαπητοί του χωριού θα πάρουν αρκετούς ψήφους .Δεν μας κοροϊδεύεται . λίγοι δεν σκύβουν το κεφάλι , αλλά τον τρέματε από την πρώτη στιγμή , γιατί ο λόγος του ήταν φωτιά .

  17. ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΖΙΝΟ Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΟΤΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΦΕΛΗ.

  18. 6:36 Ακόμα δεν έκλεισε ψηφοδέλτιο ο Παύλου, έχει κενές θέσεις; Αλλιώς που θα χωρέσει και ο Ροτζώκος; Αλλά φίλε μου ο Ροτζώκος είναι κύριος και θα κάτσει σπίτι του, δεν θα τρέχει σαν κάτι άλλους από τον έναν υποψήφιο στον άλλον. Διάλεξε το Λογοθέτη, του βγήκε σκάρτος (κατά τη γνώμη του), τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog