Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κλειστή σήμερα Τετάρτη η Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων

- Advertisement -

Κλειστή θα παραμείνει από αύριο στις 3 το μεσημέρι ως και στις 7 το πρωί της Πέμπτης η Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή των Μεγάρων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών θα αποκλειστεί το τμήμα μεταξύ Μεγάρων και Κινέττας, συνολικού μήκους 18 χλμ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την κατεδάφιση του ανισόπεδου κόμβου Πάχης, στο 41ο χλμ. της εθνικής οδού.

Αναλυτικά, από τη 1 και ως τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου. Ο πλήρης αποκλεισμός θα εφαρμοστεί στο διάστημα από τις 2.30 έως τις 6 το απόγευμα η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής, ενώ από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης ως τις 7 το πρωί της Πέμπτης τα οχήματα θα χρησιμοποιούν τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου. Κλειστή θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών η κάθετη οδός Πάχης – Μεγάρων που διέρχεται από τη νέα γέφυρα του ανισοπέδου κόμβου στην Πάχη. Η κυκλοφορία μεταξύ Μεγάρων και Πάχης θα διεξάγεται από τοπικές οδούς. Το υπουργείο συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να μη χρησιμοποιούν σε καμία περίπτωση τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog