Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κάλυψη σε Ριέρα από Ολυμπιακό για το δημοσίευμα του loutrakiblog

- Advertisement -

Αντίδραση υπήρξε από τον Ολυμπιακό στους…
..ψιθύρους για νυχτοπερπατήματα του Ριέρα στο Λουτράκι. Στην πειραϊκή ομάδα μιλούσαν για βόλτα του παίκτη μαζί με την γυναίκα του στο Λουτράκι, αλλά διέψευδαν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ανεπίσημα στην πειραϊκή ομάδα έλεγαν γι’ αυτές τις φήμες, ότι είναι δάκτυλος από… πράσινα παπαγαλάκια.
loutrakiblog:Όσοι μας ξέρουν γνωρίζουν τι ομάδα υποστηρίζουμε και πόσο φανατικοί είμαστε!.Εμείς το δημοσιεύσαμε επειδή συζητήθηκε από πολλά παιδιά που δουλεύουν στο καζίνο και είναι φίλοι μας μόνο και μόνο για να συνετιστεί ο παικταράς μας και να καταλάβει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την ποδοσφαιρική αξία του Ριέρα και ούτε είναι εικόνα ποδοσφαιριστή της μεγαλύτερης ομάδος της Ελλάδος.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ BLOG NA ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΑ (Α.Ε.Κ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ…….ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.

  2. Πρωταθλητές στην προπαγάνδα!! Σε μια προσπάθεια να καλύψουν τον θόρυβο που έχουν προκαλέσει τα νυχτοπερπατήματα του Γκαβού στον Παναθηναϊκo, ΚΑΠΟΙΟΙ επινόησαν ένα παρόμοιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ριέρα. Ωστόσο, ξεμπροστιάστηκαν γιατί αποδείχθηκε ότι δεν ήταν παρά μόνο μια φήμη που στόχο είχε να μετριάσει τις κακές εντυπώσεις από τα ξενύχτια παικτών του Παναθηναϊκού την ώρα που η ομάδα τους παραπαίει!

  3. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ? ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΠΜΙΑΚΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ? ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ!!! ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ …ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ…

  4. VRE PANIHLI8IOI GAYROI PAIZAME MAZI ME TON RIERA KAI DEN MPOROUSE NA MILHSEI APO THN PIWMA KAI 8A MAS PEITE GIA PAPAGALAKIA ORGIA!!!ENAS DEALER!!!GIA RWTHSTE KAI TA SECURITY THS VRADINHS VARDIAS?AIDE GAYROI BEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

  5. ρε απο το μηρτσο γερα το βραδυ στον καρρα μεχρι τον ραουλ μπραβο και ο ντιογκο τωρα και ο ριερα συνεχιζει αυτο που αφησαν τα αλλα καλα παιδια του πειραια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog