Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Π. Τατούλης στο Λουτράκι

- Advertisement -

Με ιδιαίτερα εγκάρδιο τρόπο υποδέχτηκαν οι πολίτες του Λουτρακίου τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη στη χθεσινή περιοδεία του στην όμορφή μας Λουτρόπολη.

Ο Πέτρος Τατούλης συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη του υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε , τους δύο Λουτρακιώτες υποψήφιους συμβούλους  Σούζυ Παπακωνσταντίνου και Παντελή Κουράτο καθώς και τους Κορίνθιους υποψ.συμβούλους Λάκη Παπαφωτίου,Τάκη Λούμπη και Βάκη Μπεχράκη.

Ο Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της πόλης ,τράπεζες και καταστήματα και μίλησε με δεκάδες πολίτες. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με την διοίκησή του ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο δήμο.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Λουτράκι με επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης. Εκεί χαιρέτησε και μίλησε με όλους τους εργαζόμενους και στη συνέχεια είχε άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση – συζήτηση με τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.
Ο δήμαρχος του μίλησε για την σημερινή εικόνα της πόλης από πλευράς οικονομίας και επισκεψιμότητας αλλά και για τα μεγάλα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία τετραετία επί θητείας του. Του ζήτησε εφόσον εκλεγεί να βοηθήσει το Λουτράκι αλλά και όλο το νέο Δήμο σε διάφορους πολύτιμους τομείς για την τουριστική και οικονομική του ανάπτυξη!
Ο Πέτρος Τατούλης έδειξε να είναι πολύ καλά ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα του Λουτρακίου και του δήμου γενικότερα και είπε χαρακτηριστικά στο δήμαρχο: ” Γνωρίζουμε πολύ καλά όλα αυτά τα θέματα και έχουμε σημαντικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τον δήμο σας. Θέλω να γνωρίζεται εσείς και όλοι οι συμπολίτες σας ότι ο Ισθμός και το Λουτράκι είναι η αιχμή της πολιτικής μας για ανάπτυξη και τουρισμό!”
Να τονίσουμε ότι ιδιαίτερα εγκάρδια ήταν και η συνάντηση Γιώργου Γκιώνη και Γιώργου Δέδε.

sfedona.gr

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά ο Γκιώνης και ο Λογοθέτης είναι Υποψ. Δήμαρχοι ο Μαρίνης τι δουλειά έχει ;; Όπου δεί κάμερα τρέχει σα το κοράκι;; Μήπως ΄θέλαμε να του δείξουμε ότι όλα έχουν μια τιμή;; Τότε ο Μαρίνης είναι το κατάλληλο πρόσωπο.

  2. Μπορεί ο κύριος περιφερειάρχης να μας εξηγήσει , αφού εκτός από το Δημαρχείο επισκέφτηκε και ιδιωτικούς χώρους όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες γιατί δεν μπήκε στο εκλογικό κέντρο του κυρίου Λογοθέτη ? μήπως δεν τον άφησε ο Δέδες και ο Κουράτος?

  3. Λάθος μπήκε μαζί με υποψήφιο του συνδιασμού. Μάλιστα ήταν το πρώτο μέρος που επισκέφθηκε, πριν ακόμη συναντήσει τους υπόλοιπους της παρέας.

  4. δεν φταίει αυτός που γράφει για τον κουμπάρο,φταίει ο Λογο που έχει μαζέψει την σάρα και την μάρα και τους έχει και βιτρίνα

  5. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝ ΘΙΑΣ ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗ ΣΟΥΖΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ; ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΕΙΣ ΌΤΙ ΣΟΥΖ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΧΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΟΥΖΥ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΙΩΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΚΑΙΜ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ…

  6. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Τι κοινο έχει ο Γκιώνης με τον Μπους:
    1. Και οι δύο απο πίσω τους έχουν ένα Εβραίο
    2. Και οι δύο εκλέχτηκαν και δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι, ούτε οι ψηφοφόροι τους.
    3. Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Youtube.
    4. Πρώτο θέμα καθημερινά στην τοπική κοινωνία.

  7. Με ιδιαίτερα εγκάρδιο τρόπο υποδέχτηκαν οι πολίτες του Λουτρακίου τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη !!!!!!ποιοι πολιτες ???
    ολοι οι μαλακες που βαζουν υποψηφιοτητα τον υποδεχτηκαν οι αλλοι τους εβριζαν!!!!!μην γραφετε μαλακιες<<<<<<<<<<<<<<<<<,

  8. Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ!!!
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

  9. Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ ΚΟΥΡΑΤΟΣ.

  10. ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΠΑΝΤΕΛΗ. ΖΗΤΩ Ο ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΖΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗ ΣΟΥΖΥ

  11. Εσείς οι ΠΑΣΟΚΟΙ είσαστε καλά;; Τι τη θέλετε αυτή τηλύκαινα κοντά σας;; Αυτή όπου πάει δημιουργεί ομαδούλες και κολλητιλήκια με σκοπό να πάρει δουλειές ο άντρας της. Τώρα βγάζει στη φόρα ο Γκιώνης ότι τούδοσε δουλειές 300.000 !!!! Μπράβο της αυτή είναι πολιτική για το τόπο. Δε βλέπετε που δε τολμάει να βγεί στο Λουτράκι η ίδια ανοιχτά .Μόνο στα μουλοχτά κυνηγάει σταυρούς.

  12. ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΖΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑς ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  13. Ο ιούδας φιλούσε[μία φορά] υπέροχα,ενώ ο Παντελής ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ……ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ Π…Σ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΣ ……ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ….ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ….ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog