Με ιδιαίτερα εγκάρδιο τρόπο υποδέχτηκαν οι πολίτες του Λουτρακίου τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη στη χθεσινή περιοδεία του στην όμορφή μας Λουτρόπολη.

Ο Πέτρος Τατούλης συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη του υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε , τους δύο Λουτρακιώτες υποψήφιους συμβούλους  Σούζυ Παπακωνσταντίνου και Παντελή Κουράτο καθώς και τους Κορίνθιους υποψ.συμβούλους Λάκη Παπαφωτίου,Τάκη Λούμπη και Βάκη Μπεχράκη.

Ο Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της πόλης ,τράπεζες και καταστήματα και μίλησε με δεκάδες πολίτες. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με την διοίκησή του ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο δήμο.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Λουτράκι με επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης. Εκεί χαιρέτησε και μίλησε με όλους τους εργαζόμενους και στη συνέχεια είχε άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση – συζήτηση με τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.
Ο δήμαρχος του μίλησε για την σημερινή εικόνα της πόλης από πλευράς οικονομίας και επισκεψιμότητας αλλά και για τα μεγάλα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία τετραετία επί θητείας του. Του ζήτησε εφόσον εκλεγεί να βοηθήσει το Λουτράκι αλλά και όλο το νέο Δήμο σε διάφορους πολύτιμους τομείς για την τουριστική και οικονομική του ανάπτυξη!
Ο Πέτρος Τατούλης έδειξε να είναι πολύ καλά ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα του Λουτρακίου και του δήμου γενικότερα και είπε χαρακτηριστικά στο δήμαρχο: ” Γνωρίζουμε πολύ καλά όλα αυτά τα θέματα και έχουμε σημαντικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τον δήμο σας. Θέλω να γνωρίζεται εσείς και όλοι οι συμπολίτες σας ότι ο Ισθμός και το Λουτράκι είναι η αιχμή της πολιτικής μας για ανάπτυξη και τουρισμό!”
Να τονίσουμε ότι ιδιαίτερα εγκάρδια ήταν και η συνάντηση Γιώργου Γκιώνη και Γιώργου Δέδε.

sfedona.gr