Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Είναι ηρωικό να πεθαίνεις στις Θερμοπύλες…

- Advertisement -

Είναι κουτό όμως, να δημιουργείς Θερμοπύλες για να πεθάνεις ηρωικά.
Αισθάνομαι την ανάγκη σαν άνθρωπος, έχοντας χρέος, σαν πολιτικό πρόσωπο αφού ασχολήθηκα ενεργά με τις δημοτικές εκλογές του νέου διευρυμένου δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, να ξεκαθαρίσω τα γεγονότα, τις προσωπικές ανησυχίες, τους προβληματισμούς, και τις αλήθειες που με οδήγησαν στο να αποχωρήσω, από τον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη, “Με τους πολίτες μπροστά”. Μια δήλωση, που τη θεωρώ αναγκαία.

Η αξιοπρέπεια για εμένα, είναι Ολυμπιακό άθλημα δια βίου.
Τα τελευταία χρόνια η πολιτική που μας επιβάλλουν, διαγράφει μια πορεία που οδηγεί την κοινωνία ολοένα και σε μεγαλύτερα αδιέξοδα.
Αξίες, ιδανικά, υψηλά πρότυπα που αποτελούσαν τα ορόσημα κάθε κοινωνίας, έχουν χαθεί.

Σαν νέος άνθρωπος και ενεργός πολίτης, με όραμα, θέλησα να ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές του τόπου μου, σε μια εποχή δύσκολη που η απογοήτευση του κόσμου κυριαρχεί.
Έτσι, με την ελπίδα ότι μπορώ να συμβάλλω κ εγώ καθοριστικά στην εξέλιξη, στην ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου μας, πήρα τη δύσκολη απόφαση.
Ουσιαστικά και όχι τυπικά, ξεκίνησα συναντήσεις με φίλους και γνωστούς απ όλο τον δήμο, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προβληματισμών. Επιχειρώντας να έρθω πιο κοντά στην πραγματικότητα, αφουγκράστηκα και κατέγραψα σ’ ένα έντυπο σε μορφή ερωτηματολογίου, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνδημοτών μου. Είναι το έντυπο που σας παρέδωσα, κύριε Λογοθέτη, το Σάββατο 10 Ιουλίου την ημέρα που μου δώσατε την πρόσκληση για το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς σας. Θυμάμαι αυτή την στιγμή σαν τώρα. Με ρωτήσατε: “Τι θα κάνεις τελικά, Τάσο”;

Με είχατε πείσει, κύριε Λογοθέτη, από τις έως τότε συναντήσεις μας, ότι πραγματικά θέλατε να δώσετε άλλη πνοή στον τόπο και ότι για εσάς ήταν σημαντικό να σας ακολουθούσουν νέοι άνθρωποι με καθαρή σκέψη, αποφασιστικότητα, ελευθερία έκφρασης, θάρρος και υπευθυνότητα. Δώσαμε τα χέρια και μου είπατε ότι με θέλετε δίπλα σας, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού σας. Δε θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, δεν είναι της παρούσης και δεν θέλω να κουράσω…

Παραπλανήσατε όχι μόνον εμένα, αλλά και άλλους συνυποψήφιούς μου, που άφησαν τις κομματικές τους ταυτότητες στο σπίτι και τάχθηκαν στο πλευρό σας.
Αφού είχατε πρόθεση να χρησιμοποιήσετε άτομα, με κομματική ταυτότητα, “συντάξιμα” αυτόδιοικητικά, γιατί δεσμεύσατε νέους ανθρώπους που ασχολούνται για πρώτη φορά; Οφείλατε να μας ενημερώσετε από την αρχή, για τις πραγματικές σας προθέσεις και όχι μία εβδομάδα πριν “κλείσει” το ψηφοδέλτιο, να μας παρουσιάζετε κάποια άτομα για το καλό του αγώνα. Κατά την προσωπική μου άποψη η αναδόμηση γίνεται με νέα υλικά και όχι με παλιά και ξεπερασμένα.

Στην δημοκρατία κανείς δε ξεφεύγει από την κριτική.

Ποιός ο λόγος να υποδύεστε την ανανέωση αφού δεν την εκπροσωπείτε; Αναφέρομαι στην συνάντηση που είχαμε στα ΙΣΘΜΙΑ και στη δική σας διπλή πρόταση: Να “κατέβουν” δυο άτομα από το κεντρικό ψηφοδέλτιο στο τοπικό και να ανέβει ένα αδικημένο άτομο που έχει πολλά να προσφέρει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο παρά το προχωρημένο της ηλικίας του. Δεν μπόρεσα να δεχτώ την πολιτική αφασία. Αυτός ήταν και ο λόγος της προφορικής μου παραίτησης την επόμενη μέρα και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσει κανένας σας να με διαψεύσει. Η αόρατος αρχή που αρνείστε ότι σας καθοδηγεί, άρχισε πλέον να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία…

 Δεν μπήκα στην πολιτική ζωή του τόπου για να σωπάσω, αλλά για να πω αλήθειες, κάτι που νόμιζα ότι εκπροσωπείτε κύριε Λογοθέτη. Ίσως θα μπορούσατε να πείτε έστω ένα ευχαριστώ για όσα προσέφερα μέχρι τώρα μιας και η συγγνώμη είναι δύσκολη και ο εγωισμός σας δεν το επιτρέπει. Δεν με ενδιαφέρει η κοινή γνώμη, αλλά η αλήθεια.
 Ο ανορθόδοξος τρόπος και η πολιτική μέθοδος που χρησιμοποιήσατε, είναι αντικείμενο σκέψης και προβληματισμού…   Ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος δήμαρχος είναι η σκέψη να προηγείται της εποχής του.
Οφείλατε να εκτιμήσετε τον ενθουσιασμό ενός νέου ανθρώπου που ήθελε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι να τον αδικήσετε και να τον οδηγήσετε σε παραίτηση.

Αν ψάχνετε ακόμα τους λόγους της παραιτήσεώς μου, σας γνωστοποιώ ότι είναι θέμα αξιοπρέπειας και ελευθερίας.

Υ.Γ. Μην μεγαλοποιείτε πράγματα που έχουν περιορισμένη αξία και μην απλοποιείτε πράγματα που είναι πολύ μεγάλα.

Αναστάσιος Ροντζώκος

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυριε ροντζωκο ειστε οφσαιντ!με ειχατε πεισει να σας ψηφισω αλλα κανατε πισω γιατι βαρεθηκατε το χομπι σας και πατε για αλλα Η μηπως ξαφνικα βρεθηκε κανενας που δεχτηκε τις θεσεις σας{αντιδημαρχος}?την κυριακη θα λυθουν οι αποριες μου και ελπιζω{επειδη μου αρεσαν αυτα που ελεγες}να μην λοξοδρομησες για αλλου σαν τους αλλου που κρινεις!

  2. το βραδυ που εγραφες το κειμενο εβλεπες ΣΤΑΡ κυριε Ροντζωκο?ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΙΣΘΜΙΑ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ!

  3. Οι Θερμοπύλες είναι ιδανικό. Μην το χρησιμοποιείται στην πολιτική. Η Πολιτική/οί δεν έχουν ιδανικό γιατί κύρια αιτία είναι η αλαζονεία. Και η αλαζονεία δεν είναι αξία αλλά υστεροβουλία του χειρίστου είδους.

  4. Τάσος Ρωντζώκος, άγνωστος στους περισσότερους Λουτρακιώτες μέχρι πριν 3 μήνες, όπως και σ' εμένα. Εμφανίστηκε εκφράζοντας απόψεις με εμφανές πάθος και ζήλο. Όλοι είπαμε μακάρι να είναι στον συνδιασμό του υποψήφιου της επιλογής μας. Ο Τάσος λοιπόν τοποθετήθηκε δίπλα στον Λογοθέτη καιείχε και την ευαισθησία να μπει στον κόπο να έρθει και σε κανα δυό δημοτικά συμβούλια, να δει που βρίσκεται η αίθουσα συνεδριάσεων, σε αντίθεση με το 98% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που μυρωδιά δεν έχουν πούθε πέφτει. Πιστεύω ότι ακόμη και να διαφωνείς με άτομα σαν τον Τάσο τον Ρωντζώκο, είναι αναγκαία στην προσπάθεια ουσιαστικής αναβάθμισης της υφιστάμενης παιδικής χαράς. Κρίμα που ο Κώστας ο Λογοθέτης, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα, δεν κατάφερε να απαγκιστρωθεί απο βαρίδια μικροπολιτικής συμπεριφοράς, αλλά και προσωπικών σκοπιμοτήτων. Δεν γνωρίζω καν τον Ρωτζώκο, δεν γνωρίζω καν το παρασκήνιο, όμως ακόμη και η προαναρτηθείσα δήλωση αποχώρησης του Ρωντζώκου, μου επιβεβαιώνει την άποψή μου ότι πρόκειται για ένα προσγειωμένο και δυναμικό νεολαίο που οι ίντριγκες τον καθηλώνουν και τον απονευρώνουν. Συγχρητήρια λοιπόν στον Λογοθέτη και το κονγκλάβιό του, που αν μη τι άλλο δεν κατάφεραν να προστατέψουν έναν νέο άνθρωπο, αλλά τον θυσίασαν προφανώς στα ψηφοθηρικά μικροσυμφέροντά τους. Εμείς οι υπόλοιποι ας θυμόμαστε το όνομα Ρόντζώκος, σίγουρα θα το συναντήσουμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια. Αγαπητέ Τάσο μην πασχίζεις να καταλάβεις ποιός είμαι, δεν με γνωρίζεις, παρ' ότι έχουμε μιλήσει σε δημοτικά συμβούλια, δεν ψηφίζω καν Λογοθέτη.

  5. τελικά με μεγάλη λύπη βλέπω ότι οι νέοι άνθρωποι με τις νέες ιδέες ακλουθούν τη μέθοδο του να βρίζουν το άτομο αντί να απαντάνε πολιτικά.ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ. Μπράβο σας πολύ νέες ιδέες έχετε. Στο καθαρά πολιτικό κείμενο του Ροντζώκου δεν είδα απάντηση. Αντιδράτε σαν να σας πήραν το γλυφιτζούρι.Γιατί;; Σας χάλασε ο Ροντζώκος την εικόνα;; Δεν σας τη χάλασε την εικόνα ο Λάμπρος που ούτε θέλει να σας ξέρει;;Δεν την χάλασε ο Μίχας που σας "έχεσε" για το γκιώνη;; Τώρα σας ενοχλεί ο Ροντζώκος;;;΄Μήπως σας ενοχλούνε τα υπονοούμενα για αόρατες δυνάμεις;; Τι έγινε το μοντέρνο προφίλ ρε παιδιά ;;Τι έγινε ο δημοκρατικός διάλογος;;Ισχύει μόνο αν δεν μας ενοχλεί;;;

    Ανώνυμος

  6. Μπράβο κυριε ανωνυμε 2:32 με εκανες να διασκεδασω με την αναρτηση σου.
    Πολυ θα ηθελα να μαθω το ονοματεπωνυμο σου για να καταλαβω και εγω πως ενας ανθρωπος που οπως λεει δεν γνωριζει τον κ.Ροντζωκο εκφραζεται τοσο ενθερμα για το προσωπο του λες και τον γνωριζει τοσο καλα σε σημειο που καποιος αδαης θα νομιζε οτι ειναι ο ιδιος ο κ.Ροντζωκος.
    Καλο θα ηταν να γνωριζουμε καποια πραγματα πριν πουμε την αποψη μας ετσι ωστε να μην δημιουργουμε 'κλιμα'.
    Ο κ.Ροντζωκος θα επρεπε να αναφερει -εφοσον επικαλειται οτι λεει την αληθεια παντα- την αληθινη συμπεριφορα που ειχε απεναντι στους συνυποψηφιους του και γενικα την σταση του που θυμιζε περισσοτερο για αλλαζονα και υπεροπτη παρα για αλληθινο και ουσιωδη υποστηρικτη του συνδυασμου.
    Αυτα κυριοι και κυριες απο εμενα ο οποιος εχω ονοματεπωνυμο και το δινω σε οποιον το θελει.
    Ευχαριστω

    Καληνυχτα σας κ.Ροντζωκο

  7. Δικαίωμα σου φίλε μου να διαφωνείς με τις επιλογές προσώπων του επικεφαλής του συνδυασμού σου και να αποχωρείς.
    Ολα όμως τα άλλα που λές ακούγονται λίγο περίεργα….

  8. Φίλε ανώνυμε με επώνυμο κατόπιν αιτήσεως, για ένα λέω τοων 2:48, εγώ είμαι ο 2:32. Αν πράγματι είσαι τόσο μικρόνοος που δεν καταλαβαίνεις την έκφραση δεν σε γνωρίζω όπως αναφέρομα, με ευχαρίστηση σου εξηγώ ότι εκτός των πεπραγμένων του Ρωντζόκου τους 3 τελευταίους μήνες, που με μεγάλη κολοπηλάλα φροντίζατε απο τον συνδιασμό του Λογοθέτη να μας ενημερώνετε, εκτός απο τις αναρτήσεις που ο ίδιος έχει κάνει, εκτός απο την παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια, δεν γνωρίζω το άτομο. Μείνε στην ουσία και μην μπερδεύεις το φτύσιμο με την ψιχάλα.

  9. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕΣ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΚΥΡΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ………

  10. Μήπως πόνεσε κάποιους αυτή η δήλωση; Τι θέλατε δηλαδή; Να πεί ευχαριστώ, να σκύψει το κεφάλι και να φύγει; Αυτές είναι δηλώσεις για άλλους και όχι για άτομα σαν τον Τάσο. Εμένα με κάλυψε πάντως. Και απ' ότι φαίνεται, ήθελε να πεί και άλλα… Πρέπει κάποιοι να συνειδητοποιήσουν ότι η κάθε απόφαση έχει και κόστος. Και νομίζω ότι ο Κώστας Λογοθέτης, πήρε την απόφασή του και τώρα θα εισπράξει και το κόστος της. Ο Τάσος, έδωσε τα πάντα για τον Λογοθέτη: εκτέθηκε, έκανε αγώνα. Και μία εβδομάδα πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων, τον πουλήσανε και του ζητήσανε να πάει στο τοπικό ψηφοδέλτιο. Γιατί; Για να μπει κάποιος άλλος που απ' ότι φαίνεται ασκεί επηρροή στον Λογοθέτη. Και κάτι άλλο: Θα ήταν καλύτερο να κάνει κωλοτούμπα και να πάει αλλού, βλέπε Μ. Πρωτοπαππά; Πήρε την απόφασή του και την σεβάστηκε μέχρι τέλους.

  11. Είναι προφανές ποιον εννοεί ο Ροντζώκος. Κάποιον που ήταν … ΠΑΣΟΚ, έγινε Παύλου και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, πάτωσε στις Νομαρχιακές του 2006, ξαναπήγε με τον Παύλου και στο τέλος βρήκε στέγη στο Λογοθέτη.

  12. Φίλε Τάσο έχεις δίκιο.Φύλαξε ως κόρη οφθαλμού τις αρχές και τις αξίες που σε εκφράζουν και μην απεμπολήσεις ,ποτέ, δικαιώματα και εκτιμήσεις συνεργατών σου,οι οποίοι σε θεωρούν ντεφάκτο ενεργό και συνοδοιπόρο στη μεγάλη προσπάθεια που επιχειρείται για αλλαγές και ανατροπές οιονδήποτε καθεστωτικών αντιλήψεων.Όλοι κρινόμαστε και κρίνουμε αναλόγα.Θα τα λέμε τώρα, κατά και μετά τον αγώνα.Το αποτέσμα θα χαράξει νέα δεδομένα, τα οποία θα σε χρειασθούν οποσδήποτε και ΕΣΥ πρέπει και θα είσαι ΠΑΡΟΝ.

  13. μισες αληθειες.
    δεν ηταν απαξιωση, να ελευθερωθει μια θεση κ να πηγαινε ο τασος στο τοπικο.
    ισα-ισα που θα ηταν κ πολυ αντρικιο.
    ζητηθηκε μια κενη θεση για να μπει ενας υποψηφιος απο το λουτρακι.
    αλλωστε 4 υποψηφιοτητες απο τα Ισθμια ηταν πολλες.
    ο μονος που δεν δεχτηκε αυτη τη θεση ηταν ο τασος κ δηλωσε οτι εγω ή παω στο κεντρικο ή αποχωρω.
    ζητησε λιγες ωρες να το ξανασκεφτει κ τελικα αποφασισε να απεχει απο τις διαδικασιες.
    ολα τα αλλα περι σπανου κτλ ειναι μπουρδες.
    ο σπανος στο τοπικο κατεβαινει, κ ειναι αληθεια οτι ο λογοθετης τον ηθελε στο κεντρικο γιατι ειναι γνωστος κ με επιρροη σε ολο το δημο.
    ομως δεν εγινε αυτο κ απλα συμμετεχει στο τοπικο ψηφοδελτιο.
    τεσπα.. ας ελπισω οτι ο τασος θα κρατησει το λογο του κ θα βοηθησει απο οπου μπορει.

  14. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΝΤΖΩΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ….ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ = ΕΠΑΡΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ – ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ. ΕΝΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ….ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ….ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ…ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΗΚΕ….Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ….

  15. Κύριε αντιδήμαρχε Ροτζοκο καλησπέρα .
    Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεν μοιράζει θέσεις
    Πριν από το όποιο αποτέλεσμα. Θέλω όμως να σας ρωτήσω στο καλαμάκι
    – Ίσθμια Σε ποια θέση βρισκόταν το αρχαίο λιμάνι του Σχοινουντα και σε ποια θέση το τελωνείο του Οθωνα .
    Έχεις μόλις λίγα λεπτά για να απαντήσεις διότι εάν αργήσεις ψάχνεις και είσαι άκυρος .
    Πες μας και για το Λουτράκι που είναι η σπηλιά του κόλπη και που περνά το ρέμα του Πραρθιού ? C.H

  16. Κύριε Ροντζώκο, νομίζω πώς αυτό που κάνατε, το να δημοσιοποιήσετε την κουβέντα που είχατε με τον Κώστα Λογοθέτη ήταν ΑΝΕΝΤΙΜΟ. Γιατί;
    Ο κύριος Λογοθέτης δεν σας έδιωξε, Σας πρόσφερε να είστε υποψήφιος σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο.
    Νέος είστε και θεώρησε ότι θα προσφέρετε πάρα πολλά από αυτή την θέση.
    Το τοπικό συμβούλιο είναι πολύ σημαντικό με τον νέο νόμο. Θεωρώ ότι κάνατε ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!

  17. Ο Κύριος Ροτζώκος μετά την οικιοθελή του αποχώρηση από τον συνδυασμό Με τους Πολίτες μπροστά του Κώστα Λογοθέτη έχει βγει στην ζητιανιά θέσης σε Ψηφοδέλτιο .
    Ο κύριος Πετρίτσης τον κατάλαβε προφανώς γρήγορα μετά από όσα λέγονται και του έκλυσε την πόρτα . Δεν ξέρω τη κάνη με τον κύριο Γκιώνη αλλά ξέρω ότι
    διαπραγματεύεται με τον κύριο Παύλου ο οποίος είναι σαν τον μπογιά , μαζεύει όλα τα αδέσποτα Εκεί έχει ελπίδες .
    Κύριε Ροτζώκο εγώ σε έχω μίνιμουμ 30 ψήφους και μάξιμουμ 40 ,πιστεύω Να σε ικανοποιούν οι προβλέψεις μου , οι προσδοκίες σου για αντιδήμαρχος Σε αδικούσαν ,πρόεδρο δημοτικούν συμβουλίου θα σε κάνουν CH .!!!!!!!!!!!

  18. Ρε παιδιά γιατί πέσατε να τον φάτε το Ροντζώκο;; Μέχρι χτές σας έκανε η α΄ποψή του σήμερα είναι καταδικαστέος γιατί λέει την άποψή του;; Μήπως τα γούστα σας άλλαξαν; Αν το τοπικό ψηφοδέλτιο είναι τιμή μεγάλη τότε γιατί δεν άφηναν εκεί το Σπανό;;
    Αφήστε τα πολλά λόγια και μη πυροβολέιτε αυτόν που μέχρι τώρα προβάλατε.Τις δικές σας πομπές φοβάστε!!!!

    Ανώνυμος

  19. Διαβάζω ότι όποιος θέλει να προσφέρει θα το κάνει από οποιαδήποτε θέση.Ισχύει και για τον Σπανό;;;; Αν ναι τότε γιατί δεν έμεινε αυτός στο τοπικό;;;

  20. λογικο ακουγετε μετα απ ολα αυτα να ειναι στο τοπικο ο ΣΠΑΝΟΣ. ποια ομως θα ηταν τα δυο ατομα που θα πηγαιναν στο τοπικο για να παει ο Σπανος κεντρικο ? αυτο λεει ο ανθρωπος να κατεβουν 2 ν ανεβει ο παππους

  21. πολυ δυσκολη ερωτηση. κατσε να ριξω μια ματια στη ΔΟΜΗ.
    ο ενας θα ηταν ο Ροντζώκος, αλλος καποιος απο τους Δημου-Λυχουδη-Στατηρη.
    ΟΧΙ ομως για να ανεβει ο Σπανος στο κεντρικο, αλλά για να αδειασει μια θεση απο το Λουτρακι.
    Θελετε να το καταλαβεται ή οχι?
    ο συνομηλικος του υπερδημαρχου παυλου, κοινως παππους οπως λετε, δεν ηθελε να παει στο κεντρικο, κ ουτε καν τον ενδιαφερει να εκλεγει ο ιδιος…αφησε ανοιχτο το δρομο σε φρεσκο αιμα.
    αλλά ειπαμε… οταν βλεπεις το καραβι να βουλιαζει γραφεις οτι μλκια σου ρθει για να σπιλωσεις το νεο κ καθαρο.

  22. Τασο σε γνωριζω αρκετο καιρο και σημερα ειδα οτι πραγματικα ξερω να διαλεγω φιλους.Φιλους,που δεν γινονται πιονια στο καθε κατακαθι της κοινωνιας.Αντε να δουμε ποτε θα βρεθει ενας αξιος ανθρωπος που θα κοιταει το καλο του τοπου και οχι το προσωποικο του συμφερων!!Αρε καρεκλοκενταυροι παλουκωμα που σας χρειαζετε!!Τασο μη κολας πουθενα παλικαρι μου!!Οσο γιαυτους που σου την λενε…..Μπενακης και Βγενακης!!Παρτακιδες ειναι και αυτοι που δεν γινετε το δικο τους!!

  23. ELEOS……. O KATHENAS LEEI TO MAKRI TOY KAI TO KONTO TOY! PREPEI NA KSERETAI POS OI DIMOI EXOYN DIMIOYRGITHOI GIA NA MIN EINAI APROSOPO TO KRATOS KAI NA AFOUGKRAZETE I KATHE KIVERNISI TA PROVLIMATA TON POLITON. OSO KAI NA PSAKSOUME DEN THA VROYME POYTHENA ANTHROPOYS POY NA NIAZONTAI PRAGMATIKA GIA TO KALO TOY POLITI. I KAI AN VROYME STO DROMO GIA TIN ANODO TOY POLITI KAPOY XANONTAI TA ONEIRA KAI OI FILODOKSIES, KAPOY EKSAFANIZONTAI I KATANOISI KAI I AGAPI PROS TON POLITI KAI MENEI I AGAPI PROS TIN TSEPI KAI TA SIMFERONTA MAS… POS GINETE AYTO DEN MPORO NA KATALAVO… TO ASTEIO EINAI POS OTAN YPARKSEI ENAS ANTHROPOS POY THELEI KAI MPOREI NA KANEI KATI OLOI PAME NA TON FAME! GIATI?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog