Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα υπαίθρια γυμναστήρια του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας εντυπωσιάζουν όλη την Ελλάδα.

- Advertisement -

ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ…
Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝ» της Δράμας, η οποία αφιέρωσε ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπηρετεί τον πολίτη» και υπότιτλο «Υπαίθρια Γυμναστήρια – Δωρεάν Άθληση».
Στο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ελένης Γεωργιάδου τα υπαίθρια γυμναστήρια που τοποθέτησε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας (μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης) στο Λουτράκι, την Περαχώρα και την Ισθμία χαρακτηρίζονται ως «έργα, που γίνονται από την τοπική αυτοδιοίκηση επ’ ωφελεία των πολιτών». Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι «οι πολίτες έδειξαν τον ενθουσιασμό τους με την μεγάλη προσέλευση όλων των ηλικιών, οι οποίοι διαμορφώνοντας το δικό τους πρόγραμμα αποκτούν φυσική κατάσταση και αναπτύσσουν μυϊκή δύναμη».

SPA Λουτρακίου: «Τύφλα να χουνε τα θέρετρα του εξωτερικού»

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται εκτενής αναφορά στο THERMAL SPA CENTER του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας: «αξιοσημείωτον είναι να αναφέρουμε, ότι στο Δήμο Λουτρακίου ανάμεσα στα μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί αναδεικνύεται το περίτρανο έργο ανυπολόγιστης αξίας του Υδροθεραπευτηρίου, όπου ο δήμαρχος αξιοποιώντας τα ιαματικά νερά της περιοχής, κατασκεύασε δυο πισίνες (υδρομασάζ) αγωνιστικών διαστάσεων (μια κλειστή και μια εξωτερική), αποδυτήρια με υπερσύγχρονα μπάνια, σάουνα, χαμάμ, χειρομασάζ, εφαρμογές αισθητικής περιποίησης προσώπου-σώματος, γυμναστήριο, και εστιατόριο. Τύφλα να χουνε τα καλύτερα θέρετρα του εξωτερικού που λέει και ο λαός».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ρωτησε η κα "δημοσιογραφος" κολλητη προφανως του Πουλακιδα, ποσο στοιχισε το ΣΠΑ ?

    ρωτησε αν υπαρχει υπερβαση 50-60% στον αρχικο πορυπολογισμο κατασκευης του ?

    γιατι εμεις ολοι οι δημοτες πληρωσαμε το εν λογω εργο …

    ρωτησε τελος αν το ΣΠΑ που ειναι τοσο τρομερο και φοβερο εχει κερδη ή μπαινει μεσα με τα μπουνια ετσι οπως το λειτουργει η κα Πηγουλα ???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog