Ο φωτισμός και η ασφαλτόστρωση του δρόμου, το ετοιμόρροπο φυλάκιο σε ύψωμα της περιοχής, τα σκουπίδια και το γειτονικό εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού, είναι λίγα μόνο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής κοντά στον Βιολογικό καθαρισμό Κορίνθου, στην Παλιά Γέφυρα στον Ισθμό.
 

Όπως δηλώνουν εκπρόσωποι των κατοίκων, ο εκπαιδευτικός κ. Γαβριήλ Φαριλέκας και ο συνταξιούχος κ. Γιώργος Μπάκουλης παρά τις όποιες ενέργειές τους ο Δήμος παραμένει αδιάφορος με αποτέλεσμα όλοι οι κάτοικοι να ταλαιπωρούνται αλλά και να κινδυνεύουν από τις ελλείψεις παροχών που δικαιούνται εφόσον πληρώνουν τα δημοτικά τέλη.
Οι κάτοικοι εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την υποβάθμιση της περιοχής και την εγκατάλειψη από τους αρμόδιους στα προβλήματά τους που είναι αρκετά σημαντικά, θεωρώντας ότι οι ιθύνοντες, τους έχουν ξεχάσει και δεν ασχολούνται καθόλου με την περιοχή τους.
Σαν να μην έφτανε το εργοστάσιο Βιολογικού καθαρισμού της περιοχής που τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα λόγω δυσάρεστων οσμών, έχουν να αντιμετωπίσουν και εκατοντάδες παρατημένα σκουπίδια κατά μήκος των δρόμων του οικισμού. Θα ενδιαφερθεί άραγε κανείς;

korinthiannews