Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο πρώτος Λαϊκός Αγώνας δρόμου, την Κυριακή στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ “Χ. ΘΩΔΗΣ – Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ”, σε συνεργασία με τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, διοργανώνει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 αθλητικές εκδηλώσεις, με την επωνυμία “ΘΩΔΕΙΑ 2010″, προς τιμή του δωρητή του χώρου του Δημοτικού Σταδίου ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΩΔΗ.

Στα πλαίσια των εν λόγω εκδηλώσεων θα διεξαχθεί ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, καθώς και αγωνίσματα στίβου με συμμετοχή μαθητών από τα Δημοτικά Σχολεία και τα Γυμνάσια της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.
Ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, στον οποίο θα υπάρχουν κατηγορίες ανδρών – γυναικών με ελεύθερη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων, θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο “Χ. ΘΩΔΗΣ” και διαδρομή τα πρώτα 3(τρία) χιλιόμετρα ευθεία πορεία και διέλευση μέσα από την πόλη του Λουτρακίου, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου (Ελευθερίου Βενιζέλου – Γ. Λέκκα), με κατεύθυνση προς Περαχώρα. Στον κόμβο του Περιφερειακού δρόμου (Άγιος Γεώργιος) οι δρομείς θα στρίψουν δεξιά, θα ακολουθήσουν ανηφορική διαδρομή για 2(δύο) χιλιόμετρα, στη συνέχεια ευθεία πορεία κατά μήκος του Περιφερειακού δρόμου, ακολούθως κατηφορική διαδρομή επί της οδού Δημοσίων Υπαλλήλων και στη συμβολή της οδού Δημοσίων Υπαλλήλων με την επαρχιακή οδό Λουτρακίου – Ισθμού θα στρίψουν αριστερά και θα κατευθυνθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Χ. ΘΩΔΗΣ”, όπου θα γίνει ο τερματισμός.
Παράλληλα με τη διεξαγωγή του 1ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου θα διεξαχθούν αγώνες στίβου εντός του Δημοτικού Σταδίου “Χ. ΘΩΔΗΣ”, με ώρα έναρξης 9.00 π.μ., οι οποίοι θα περιλαμβάνουν τα αγωνίσματα των 60 μέτρων, 150 μέτρων και άλμα σε μήκος για τους συμμετέχοντες από τα Δημοτικά Σχολεία, καθώς και τα αγωνίσματα των 80 μέτρων, 300 μέτρων και άλμα σε μήκος για τους συμμετέχοντες από τα Γυμνάσια.
Στους-στις ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ-ΕΣ όλων των κατηγοριών του 1ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου, καθώς και των αγωνισμάτων στίβου, θα απονεμηθούν ΚΥΠΕΛΛΟ και ΜΕΤΑΛΛΙΟ, ενώ στους υπολοίπους θα απονεμηθούν ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ του αγώνα.
Για την ομαλή τέλεση των αγώνων έχει ληφθεί μέριμνα για την παρουσία αστυνομικής δύναμης (ΤΡΟΧΑΙΑ), με σκοπό τον καθορισμό των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προς αποφυγή ατυχημάτων και εξάλειψη οποιωνδήποτε επικινδύνων καταστάσεων, καθώς και ασθενοφόρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), για άμεση παρέμβαση σε περίπτωση ατυχημάτων ή οποιωνδήποτε τραυματισμών.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog