Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νικήσαμε την Κέρκυρα.

- Advertisement -

Νικήσαμε σήμερα την Κέρκυρα 38-15. Το σκορ δείχνει ότι ήταν ένα εύκολο.. ..απόγευμα για την ομάδα μας που είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν κανονικά όλοι οι παίκτες ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σχεδόν ολοκληρωτικά αγωνίστηκε η μελλοντική ομάδα μας.( Βασιλειάδης Α. ετών 16, Γκιούργκεν ετών 16, Χατζηκωνσταντίνου Ν. ετών 19, Βασιλειάδης Κ. ετών 20,Ρουμελιώτης Α.ετών 24,Γκίκας Μ.ετών 27,Σακελλαρίου Σ. ετών 24,Αικατερίνης Γ. ετών 19 , Σγουρός Α. ετών 16, συν άλλους 4 παίκτες που δεν ήταν μαζί μας σήμερα.)
Ευχαριστούμε τους λιγοστούς φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν με την παρουσία τους και το ένθερμο χειροκρότημα τους.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι:
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔ. – Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ 24-22
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ. – ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 18 – 32
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡ. – ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 32 – 24
Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ – Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 37 -19
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓ. – Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 25 – 25.

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 4 52-37
2 Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 3 60-42
-.ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 3 55-41
-.Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3 52-48
-.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 3 44-43
6 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2 58-45
7 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1 55-44
8 ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 0 22-24
-.ΑΡΧΕΛΑΟΣ 0 24-32
-.Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0 37-56
-.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 0 38-55
-.ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 0 33-63

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και Αρχέλαος έχουν απο ένα παιχνίδι λιγότερο.

Υ.Γ.
Για μια ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια στα νέα παιδιά της Κέρκυρας που αγωνίζονται και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της κατηγορίας της Α2.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α1

  2. Αγαπητοί φίλοι το πιο δύσκολο είναι η συμμετοχή του κόσμου στο γήπεδο. Κάτω απο πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να διατηρήσουμε την ομάδα στην Α2.Μια κατηγορία που χρειάζεται πολλά φυσικά προσόντα για να ανταπεξέλθεις στην δυναμική του αθλήματος αλλά έχει και πολλές απαιτήσεις για τους ερασιτέχνες παίκτες της. Προπονήσεις συμμετοχή αγωνιστικό πρόγραμμα. Και απο κεί και πέρα μέρα με την μέρα βγαίνουν συνέχεια προβλήματα που προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι η δική σας συμμετοχή στο γήπεδο, το δικό σας χειροκρότημα στις προσπάθειες των παιδιών. Είναι το πιο ουσιαστικό και αληθινό κίνητρο για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας το Σάββατο 13.11.2010 στις 4 μ.μ με αντίπαλο την ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης.

    υ.γ.
    Δεν ξέρουμε εαν θα πρέπει να είμαστε στην Α1 αφού το οικονομικό κόστος είναι υπέρογκο και συνεχής και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Μπορεί να θέλουμε να δούμε την ομάδα μας στην Α1 αλλά τι να το κάνεις εάν δεν μπορείς να υποστηρίξεις οικονομικά τις υποχρεώσεις που ανακύπτουν από μία άνοδο? Είναι η μοναδική ένστασή μας στην ευχή σας. Για αυτό προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ομάδα στο πιο ψηλό σκαλοπάτι που μπορούμε ώστε να υπάρχει κίνητρο στα μικρά παιδιά.Για αυτό δίνουμε βάση στα μικρά μας τμήματα με τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ Κο Καρρά ώστε και με επιστημονικά κριτήρια να δώσουμε τις κατευθύνσεις στα παιδιά για σωστή άθληση και με προοπτικές. Παράδειγμα προς μίμηση για την ομάδα μας είναι ο Διομήδης του Άργους που έχει στα τμήματα υποδομή του πάνω απο 180 παιδιά και στο γήπεδο είναι σχεδόν όλα κάθε φορά μαζί με τους ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ και δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Γιατί η καλή αγωνιστική ατμόσφαιρα δίνει απίστευτες δυνάμεις στους αθλητές.

    Μπεκιάρης Παναγιώτης.

  3. Στην αρχική ανάρτηση αναφέρονται οι περισσότεροι αθλητές.Για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας λόγο των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε στην Α2 είναι οι Κατούντας Γ.,Πιερράκος Π.,Τούρκια Γ.,Βουγιάνοβιτς Β. και Γιογκαράκης Χ., Βασιλειάδης Αλ.,Χατζηκωνσταντίνου Νι.,Ρουμελιώτης Αλ.,Γκίκας Μ.,Γκιούργκεν,Αικατερίνης Γ.,Σακελλαρίου Σ.,Βασιλειάδης Κ.,Σγουρός Α.,Παλαιολόγος Π.,Παλαιολόγος Α.,Παλαιολόγος Ν.Στο δυναμικό της ομάδας μας υπάρχει και ο Δημητρόπουλος Μάριος-Ιωάννης που έχει δωθεί δανεικός στο Καματερό και ο Χατζηκωνσταντίνου Α. που έχει δωθεί δανεικός στην ομάδα του Διομήδη Άργους.
    Θα σας πρότεινα να έρθετε στο γήπεδο να μας δείτε και αν γνωρίσετε τα παιδιά απο κοντά.

    Σας ευχαριστώ.

  4. Θα σας πρότεινα να έρθετε στο γήπεδο να μας δείτε και ΝΑ γνωρίσετε τα παιδιά απο κοντά.
    Δαίμων του τυπογραφείου… χαχαχαχαχαχαχα

  5. Συγγνώμη ξέχασα και τον Παπαδόπουλο Πέτρο.Απο τους αθλητές που έχουν βοηθήσει αγωνιστικά όσο λίγοι την ομάδα μας.Με συμμετοχή σε ομάδα της Α1 για τρία χρόνια και με την επιστροφή του μας υποστηρίζει αγωνιστικά αφάνταστα.Του ζητάω συγγνώμη που τον παρέλειψα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog