Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ενωσιακό Πρωτάθλημα

- Advertisement -

Αδειάζει σήμερα η Ακαδημία του … ΑΟΛ αφού μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών έχει ενσωματωθεί στην αποστολή των Μικτών ομάδων Κορινθίας που θα αντιμετωπίσουν σήμερα στην Σπάρτη τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ Λακωνίας.

Συγκεκριμένα στην ομάδα Νέων (γενν. 1994-1995) συμπεριλαμβάνονται οι Παύλος Βασιλόπουλος,Γιάννης Γεώργαρης,Γεράσιμος Βουτσινάς,Αριστοτέλης Παπαμετζελόπουλος και Στέλιος Μαραγκουδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βουτσινάς και Παπαμετζελόπουλος αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας του ΑΟΛ που αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική.

Γεράσιμος Βουτσινάς

Στην αντίστοιχη ομάδα των …
Παίδων (γενν.1996-1997) βρίσκονται οι Στάθης Δημάκης,Θανάσης Καλάς,Θανάσης Γιαννακούλης,Δημήτρης Τσατσόπουλος,Σπύρος Τσίρτσης και Δημήτρης Νικολόπουλος.
Οι Νέοι υπό τις οδηγίες του κ.Γιώργου Καρυώτη θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ε.Π.Σ Λακωνίας στο Αθλητικό Κέντρο Λακωνίας στις 13:00 μ.μ ενώ στη συνέχεια (15:00 μ.μ) θα αγωνιστούν οι Παίδες υπό τις οδηγίες του κ.Θανάση Τσαμουράνη.

Παπαμετζελόπουλος   Τέλης 

 Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες γίνονται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Ενωσιακού πρωταθλήματος.
Στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ Κορινθίας γνώρισε την ήττα με 3-1 εντός έδρας από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ Αργολίδας, ενώ οι Παίδες ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

            
Καλή Επιτυχία παιδιά !!
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελείωσε ο αγώνας των μικρών με σκορ 3-0.
    Τα γκολ πέτυχαν οι :
    Τσατσόπουλος (ΠΑΟΛ)
    Μαρουδάς (Κύψελος)
    Βατουσιάδης (ΠΑΣ Κόρινθος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog