Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Βαρελάς: “Δύναμη ψυχής για τον τόπο”

- Advertisement -

Γεννήθηκε στην Περαχώρα Λουτρακίου το 1973. Είναι πτυχιούχος της βυζαντινής μουσικής και δουλεύει στην Pepsico-ΗΒΗ όπου είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα κοινά του εργοστασίου.
Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου ιδιοκτητών σκαφών και σκαφών αναψυχής με την επωνυμία ”Τρίτων” και επίσης μέλος του αγροτικού συνεταιρισμού Περαχώρας. Είναι γιος
του πρώην Αντιδημάρχου Νίκου Βαρελά,ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στα κοινά.
”Tους μεγαλύτερους στόχους τους βάζει η ψυχή,τα καλύτερα όνειρα τα δημιουργεί το όνειρο,τις
καλύτερες ευχές τις στέλνει η καρδιά. Εγώ, όμως, χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας”.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΞΙΟΣ!!! Να συνεχίσει απάξια την παράδοση των παλουκέρος της πατρώσς γής!! Ρε συ Λογοθέτη…κρίμα γιατί τελικά αντί για νέος και ικανός μας βγήκες τόσο πλαιοκομματικός που στην αγωνία σου να γίνεις Δήμαρχος δεν έχεις ορια ποιον βαζεις στο ψηφοδελτιο σου …κρίμα

  2. Και γιατί να σε ψηφίσουμε βρε πατριώτη? Επειδή είσαι νέος ή επειδή ο πατέρας σου προσπάθησε να χτίσει ένα καλύτερο αύριο για το χωριό?
    Επειδή είσαι φίλος της βυχαντινής μουσικής? Για ποιό λόγο? επείδη ονειρεύεσαι επειδή δίνεις ευχές ή επειδή βαζεις στόχους με την ψυχή σου? Πολύ αόριστα μας τα λές πατριώτη.
    Καλή επιτυχία πατριώτ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog