Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγαλώνει και άλλο η διαχειριστική ομάδα του loutrakiblog με την προσθήκη του…

- Advertisement -

… Γιώργου Μπάκου, τον οποίο καλωσορίζουμε οι χρήστες:

nikos
dimitris
Γιώργος Πετρίτσης
Geo
liberostelios
litsa
alex
rontzokos anastasios
mi.fi
pavlouwebteam
YiannisD.
Ελπίζουμε, η παρέα μας να μεγαλώσει και άλλο. Θυμίζουμε ότι είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της ομάδας μας. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ ή στο e-mail loutrakiblog@yahoo.gr
- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αντε κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα. Κανετε λαθος που το κάνετε αυτό αφου χάνετε με αυτόν τον τρόπο και η αξιοπιστία σας.Θα αναλάβετε όλοι τις ευθύνες?Μιχαλάκη εσένα ξέραμε εσένα συμπαθούσαμε.Τώρα… το χάλασες.

  2. ΦΙΛΕ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΗΝΕ ΜΑΘΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΝΑΚΙ ΟΜΩΣ ΚΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ.-

  3. Φιλε 2.30 και 2.39 στο μαγαζι σας να κανετε οτι θελετε.Μια χαρα ειναι το μπλοκ και μια χαρα δουλεια κανουν ολα τα παιδια.Αν προστεθουν συνεργατες μεγια τους με χαρα τους.Αν δεν σας αρεσει να μην το διαβαζετε.Να κρινετε εκ του αποτελεσματος!!

  4. Ρε τι εχετε παθει ολοι με το Γιωργο το Μπακο?Μολις ανααρτηθει το ονομα του γινεται ο κακος χαμος.Ρε αφηστε τον ανθρωπο να κανει αυτο που θελει και νομιζει καλυτερο και εμεις ας πιστευουμε οπου θελουμε και σε οτι θελουμε.Ελα Παναγια μου!!! Και κατι αλλο… μια χαρα φαινεται το παληκαρι.Καλες ιδεες και προτασεις εχει και τα χωνει κιολας χωρις να κολωνει.Αλλα εν πασει περιπτωσει να μην μπλεκουμε συνεχεια τα πολιτικα μεσα σε ολα.Αν δεν κατεβαινε υποψηφιος θα λεγατε όλοι αυτα που λετε?Δεν υποστηριζω το συνδυασμο του Λογοθετη αλλα ο Μπακος μου εχει γινει πολυ συμπαθης μονο και μονο επειδη πολλοι προτρεχουν να τον κακολογησουν με το που βλεπουν το ονομα του.

  5. ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΖΙ ΜΗΛΑΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΙ ΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  6. ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ LANDIS, ΚΤΛ. (ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΩΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.

  7. Συμφωνω φιλε 4.50 με οσα λες και ακομη να προσθεσω και την παγκορινθιακη απεργια ολων των εργαζομενων του ιδιωτικου τομεα ως ενδειξη συμπαραστασης στους εργαζομενους της FULGOR.Φιλοι μου, συμπολιτες ας ξυπνησουμε, όταν παιρνει φωτια το σπιτι του διπλανου, κινδυνευει και το δικο μας.

  8. ΕΔΩ 4.50 – ΕΓΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΕΙΠΑ ΚΡΙΜΑ – ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    "όταν παιρνει φωτια το σπιτι του διπλανου, κινδυνευει και το δικο μας": ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!

  9. δεν είπα ούτε να φιμωθεί κανένας ούτε να μην σχολιάζουν τα δρώμενα. Είπα ότι όσοι περισσότεροι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ τοσο περισσότερο είναι να παραποιηθούν τα σχόλια και να υπάρξουν κατευθύνσεις. Όπως ποιός πείραξε τα 2 πρώτα σχόλια στο κείμενο της ανάρτησης του συνδυασμού του Γκιώνη?? Κανείς?? Μόνα τους έσβησαν? Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων σχολιάζονται στα κύρια άρθρα? Δεν θα το μάθουμε ποτέ? Γιατί?
    Είναι κακό να υπογράφουν τα κείμενα τους οι διαχειριστές των κειμένων? αυτό ρωτάω.
    Δεν μίλησα για φίμωμα είτε για να το βουλώσουν μερικοί μερικοί χυδαίοι.
    Μιλησα για υπογεγραμμένα άρθα των διαχειριστών που κάνουν τις αναρτήσεις και αφορούν τις εξελίξεις στον Δήμο μας. Εμείς είπα ξέρουμε τον Μιχάλη τον Φιλιάνδρα ώς υπέυθυνο και όταν μοιράζεται η πίτα όταν έρθει η ώρα της ευθύνης τότε τον Μιχάλη θα κυνηγήσουνε.
    Θέλουμε την υπογραφή σας σε όσες αναρτήσεις κάνετε ΕΣΕΙΣ. Είναι κακό αυτό??
    Να ξέρουμε ποιος έγραψε την κάθε ανάρτηση.
    Εδώ δηλώνουμε απόψεις και ο αρχικός υπεύθυνος είναι εκείνος που κάνει την ανάρτηση.
    Να μην το γνωρίζουμε?

  10. δεν είπα ούτε να φιμωθεί κανένας ούτε να μην σχολιάζουν τα δρώμενα.Είπα ότι όσοι περισσότεροι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ τοσο περισσότερο είναι να παραποιηθούν τα σχόλια και να υπάρξουν κατευθύνσεις.Όπως ποιός πείραξε τα 2 πρώτα σχόλια στο κείμενο της ανάρτησης του συνδυασμού του Γκιώνη?? Κανείς?? Μόνα τους έσβησαν? Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων σχολιάζονται στα κύρια άρθρα? Δεν θα το μάθουμε ποτέ? Γιατί?
    Είναι κακό να υπογράφουν τα κείμενα τους οι διαχειριστές των κειμένων? αυτό ρωτάω.
    Δεν μίλησα για φίμωμα είτε για να το βουλώσουν μερικοί μερικοί χυδαίοι.
    Μιλησα για υπογεγραμμένα άρθα των διαχειριστών που κάνουν τις αναρτήσεις και αφορούν τις εξελίξεις στον Δήμο μας. Εμείς είπα ξέρουμε τον Μιχάλη τον Φιλιάνδρα ώς υπέυθυνο και όταν μοιράζεται η πίτα όταν έρθει η ώρα της ευθύνης τότε τον Μιχάλη θα κυνηγήσουνε.
    Θέλουμε την υπογραφή σας σε όσες ανρτήσεις κάνετε ΕΣΕΙΣ. Είναι κακό αυτό??

  11. Φίλε 12:32,
    για ποιά πίτα μιλάς και γιατί να με κυνηγήσουνε;δεν κατάλαβα..Τώρα για την υπογραφή των αναρτήσεων είναι ένα θέμα και θα το κοιτάξουμε.Επίσης θα δούμε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ το θέμα με τα σχόλια.Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις και αν μπορείς απάντησέ μου σε αυτά που σε ρώτησα.

  12. μιλαώ για την πίτα των ευθυνών. όταν έρθει κάποιος και αναζητήσει ευθύνες σε ποιόν θα τις ρίξει Μιχάλη? Και δεν μιλάω ποινικές…άστο αυτό…μιλάω για ευθύνες επειδή κάποιος μπορεί να θίξει κάποιον άλλον.Στον διαχειριστή δεν θα στραφεί? ή στον στον αρθρογράφο του κειμένου?
    Γιατί λοιπόν να είναι κρυμένος ο δημιουργός των σχολίων?

  13. Ναι,αλλά δεν φταίει ο νο2 για την ανάρτηση,ήταν δικό μου λάθος γι'αυτό την κατέβασα.Είχαν στείλει τον συνδυασμό αλλά δεν το είχα δεί,οπότε η ανάρτηση ήταν άκαιρη.Ο νο2 δεν ήξερε τίποτα και ζητάω συγνώμη αν δημιούργησα λάθος εντυπώσεις,συμβαίνει μια φορά στα 10 χρόνια,χεχεχε.

  14. epidi se xero eimai veveos oti den to ekanes esi…

    den se katakrino pou prospathis na kalipsis aftous pou empisteftikes giati to "paidi" afto einai diko sou…
    frontise na tous apomakrinis apo dipla sou to sintomotero…
    enas filos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog