Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου – Πας Κλένια: 5-0.

- Advertisement -

Χωρίς ο Ολυμπιακός Λουτρακίου να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να πετύχει μία ευρεία νίκη σε βάρος της ΠΑΣ Κλένια με 5-0 (Λεάντρο 40′, Όγκι 52′, Μπασιώτης 57′ και 61′, Αμπαδιωτάκης 80′).

Με MVP, τον Λεάντρο Ντε Σόουζα, που κυριολεκτικά τα έκανε όλα στον αγωνιστικό χώρο καθώς μοίραζε και σκόραρε (τελείωσε το παιχνίδι με 2 ασίστ και ένα γκολ) ο Ολυμπιακός Λουτρακίου πέτυχε μία άνετη νίκη, χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης και μάλιστα ενάντια σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έδωσε πολλά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η εικόνα του αγώνα, ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά της Κλένιας.

Περισσότερα από 200 άτομα, παρακολούθησαν την αναμέτρηση κάτι που σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους παίκτες και τη διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λουτρακίου, Τάσος Πέρρας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο loutrakiblog και θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου: ”Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημερινή εμφάνιση. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να καταφέρουμε να μείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και τα δύσκολα έρχονται. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο. Μας έδωσε ώθηση με το χειροκρότημά του  και μας βοήθησε να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μία καινούρια ομάδα και έχουμε ξεκινήσει από μηδενική βάση”.
Έπαιξαν οι Βλάχος,Βάθης,Βαραβέρης,Μούτσος,Σταμ,Αυγέρης,Άλφα,Αμπαδιωτάκης,Λεονάρντο,Στεφάνοφ,Μπασιώτης και αλλαγές οι Καλογήρου,Παππάς,Αθανασάκος
Η οικογένεια του Ολυμπιακού και όλο το Λουτρακιώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κατσίκη και συλλυπάται την οκογένειά του.

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ομαδα σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλή και αυτη τη φορα η αμυντικη της λειτουργια ήταν αψογη απ΄τη στιγμη που δεν δεχθηκαμε γκολ.Μπραβο παιδια!!!!!!!!!!

  2. Και ακουσαμε δια στοματος κ. Αλεκου Λοη στην τηλεοπτικη εκπομπη του ΑΧΙΟΝ "τα παντα ολα" τα εξης:"Παρακολουθησα την ομαδα τα φιλικα και στα πρωτα παιχνιδια και ειπα οτι δεν εχει καμια τυχη στο πρωταθλημα.(!!)Η εμφανιση της ομαδας με το Ξυλοκαστρο ηταν πολυ καλη.Ευτυχως που ηρθαν οι ξενοι(!!!!!!).Τα σχολια δικα σας.Το μονο που θα πω εγω ειναι,μπραβο Αλεκο…τα σκεφτεσαι πριν τα πεις?

  3. Παιδιά Λουτρακιώτες η ομάδα που έχετε φτιάξει είναι πάρα πολύ καλή,σε κάθε αγώνα δημιουργεί 10-15 κλασσικές ευκαιρίες!!!συγχαρητήρια
    μπάρτσα ολέ!

  4. Εγω χαρηκα που ειδα μετα απο πολλα χρονια τοσο κοσμο στο γηπεδο.Αρα η προσπαθεια αναγνωριζεται.Αυτο να ξερετε και προχωρηστε γερα.Εμεις που αγαπαμε την ομαδα ειμαστε μαζι σας.Μπραβο σας.ΛΟΥΤΡΑΚΑΡΑ ΟΛΕ

  5. Ο Αλέκος ο Λόης είναι ένας εργάτης για τον Ολυμπιακό και γενικά για το Λουτρακιώτικο ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι καμαρώνει πιο πολύ από όλους για τα ντόπια παιδιά που παίζουν στην ομάδα,αφήστε τα πολιτικά μακριά από αυτήν την ανάρτηση,κάνουμε κακό στην ομάδα.Είναι σαν να κάνουμε το ίδιο για τον ΑΟΛ αφού εκεί παίζει ο Κολιάκος που είναι και αυτός υποψήφιος με τον Γκιώνη.Μην δηλητηριάζουμε λοιπόν ένα υγιής κύτταρο της κοινωνίας μας που είναι ο αθλητισμός με τις πολιτικές βλακιούλες.Τέλος να πω ότι είχα χρόνια να δω ποδοσφαιρική ομάδα να σε μαγεύει με την μπάλλα που παίζει αν και κάποιοι από την κερκίδα που είχαν ξαναδεί την ομάδα πιστεύουν ότι σήμερα δεν έπαιξε τόσο καλά…και απορώ δηλαδή, αν έπαιζε πιο καλά πόσο θα ήταν το σκορ;15-0;Συγχαρητήρια κύριε Πέρρα για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει το Λουτράκι και ελπίζω να καταξιωθείτε στο δεύτερο περασμά σας από την ομάδα γιατί πραγματικά αξίζετε.
    ένας αγνός φίλαθλος

  6. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ,Ο ΒΑΡΑΒΕΡΗΣ,Ο ΜΠΑΣΙΩΤΗΣ,Ο ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗΣ,Ο ΟΓΚΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

  7. Επειδη ειναι εργατης του Ολυμπιακου και παλαιμαχος ποδοσφαιριστης θα πρεπει να προσεχει τα λεγομενα του.Ειδικα τωρα που αλιευει ψηφους.Οσο για τον Κολλιακο δεν ειπε κανενας τιποτα κακο.Γιατι τον ανακατευεις?Σαν φιλαθλος ομως και εγω του ολυμπιακου που αγαπω την ομαδα δε μπορω να ξεχασω οτι ο Λοης ήταν ενας απο τους παραγοντες της διοικησης που διελυσαν την ομαδα.Εχει μεριδιο ευθυνης.Αυτα να μην τα ξεχναμε.Δεν περιμενεις να ακουσεις απο ανθρωπο του ολυμπιακου "Ευτυχως που ηρθαν οι ξενοι".Ελπιζω αλλο να εννοουσε και άλλο να ξεστομισε.Απ΄τους "εχθρους" σου τι θα ακουσεις δηλαδη?

  8. Βλέπω να έρχεται ο Παναθηναικός τον Δεκέμβρη για να αγοράσει τον κοντό Βραζιλιάνο,χαχα,μαύρα χάλια ρε παιδιά στο ημίχρονο με Καζάν τι καφενείο είμαστε φέτος!

  9. Να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει Δημητρη Κατσικη.Ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχη σου.Θερμα συλλυπητηρια στους οικειους του.

  10. 1:08.ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,ΕΔΩ &ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.ΑΠ'ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Γ'ΕΘΝΙΚΗ,ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ&ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ.ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ….ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΜΩΣ,ΠΑΛΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ,ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ&ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ&ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑΝ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ…..ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ,ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ…..ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ&ΦΥΓΑΝΕ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ……ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ &ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ……ΑΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ,ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 40-50 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ&ΟΝΕΙΡΑ,ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ.

  11. φιλε 2.13 αν θεωρηθεις κατρακυλα οτι η ομαδα σημερα παιζει στο α τοπικο για τους λογους που αναλυεις εγω συμφωνω μαζι σου.Σε διαβεβαιωνω ομως οτι και σημερα υπαρχουν παιδια στην ομαδα που θα μπορουσαν να λακισουν, να πανε σε καλυτερες ομαδες και ομως δεν το εκαναν.Εμειναν να στηριξουν τον ολυμπιακο και ας τους εφτυνε τα προηγουμενα χρονια.Παιζουν για τη φανελα τους και μονο γιατι αγαπανε την ομαδα τους.

  12. 8:46.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ &ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ….ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ&Ο Κ.ΛΟΗΣ.ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΗΜΕΝΕ……ΤΟΥΣ ΑΥΜΝΗΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΕΙ?ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ.ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΥΜΕΛΗ……

  13. milise enas apo tous megalyterous karagiozhdes,gt to atomo einai sourgelo kai to kanoume thema…toso myalo exei o karagiozis tosa leei…elate ghpedo kai tha deite pioi kanoun thn diafora…hmoun kai me to lexaio kai me klenia sto gipedo…shmeiwsi ''stous 2 prwtous agwens oi 3enoi den epaizan kai ta paidia mazepsan 4 vathmous….diolou asxima….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog