Αγαπητοί συνδημότες,
Η κάθε πολιτική εξουσία χρησιμοποιεί τις Φοιτητικές και τις δημοτικές εκλογές για να μετράνε τα “κουκιά τους” ψήφους.
Οι πολίτες το έχουν καταλάβει καλά αυτό, και τους γύρισαν την πλάτη σε τέτοιου είδους πρακτικές.
Εδώ, ζουν οι οικογένειές μας, τα παιδιά μας και οι φίλοι μας, Με αυτούς θα πούμε καλημέρα και θα κάνουμε παρέα.
Αν λοιπόν, ξέρω εγώ εσένα που μένεις στην πόλη μας,  ο οποίος  είσαι έντιμος άνθρωπος και ειλικρινής, θα σε εμπιστευτώ για τον  δήμο, ανεξαρτήτου κόμματος ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ..
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουμε να αφήνουμε τα κόμματα να επιβάλλουν ότι θέλουν στην Τοπική κοινωνία.
Εγώ αποφάσισα να στηρίξω τον Κώστα τον Λογοθέτη, ανεξάρτητα από κομματικές ιδεολογίες , Μετά από συζητήσεις που κάναμε, διαπίστωσα ότι και αυτός αισθάνεται το ίδιο για τον τόπο μας και ότι κατεβαίνει ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ , βρήκα τις απόψεις του για τον δήμο δημιουργικές και ρεαλιστικές και γι’ αυτό το αποφάσισα   . Νομίζω,  από το να καθόμαστε στο σπίτι και να τα λέμε μεταξύ μας, είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε στα κοινά, για να ΛΕΜΕ και εμείς την άποψη μας, για να υπάρχει πολυφωνία και να λαμβάνονται πιο δίκαιες αποφάσεις για τον κάθε Δημότη αλλά και για τον Δήμο.
Σίγουρα όσοι περισσότεροι συμμετέχουμε (ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες) τόσο πιθανότερο είναι  να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο δήμο για τον τόπο μας.
Πρέπει να αναφέρω, ότι είμαι κάθετα αντίθετος με τις περίφημες μεταγραφές, αυτό το χαρακτηρίζω ως ιδιοτελές και επικίνδυνο, διότι είναι αδιανόητο ως υποψήφιος , να συμφωνείς με ΟΛΟΥΣ και να απαιτείς να σε ψηφίσουν άνθρωποι, οι οποίοι σε ψήφισαν την προηγούμενη τετραετία με άλλον συνδυασμό. Το πιθανότερο είναι αυτοί οι υποψήφιοι να αισθάνονται ότι οι ψηφοφόροι τους είναι ΠΡΟΒΑΤΑ.
Αν και συ νομίζεις ότι είναι έτσι τα πράματα, δεν έχεις παρά να μας βοηθήσεις στις εκλογές.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης  Σκλίας υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Με τον Κώστα Λογοθέτη που θέλει τους Πολίτες Μπροστά.